TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398268 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 15, 2024, 02:53:32 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Mislim da smo vam se smulici mi pocetnici, zar ne? lol  (Pročitano 28829 puta)
ФИКИ
Napredni član
Van mreže Van mreže

Weightlifting sister, with the middle leg twister! :D

« Odgovor #65 poslato: Septembar 21, 2010, 02:39:13 posle podne »

Нисам имао срећно детињство па зато мешам агресивност и енергичност! ::) Фројд је одавно мртав!!! ;D Шалим се ( само сам морао малко да пљунем по оцу модерне психологије, навика шта да радим  :D) Ај гет ит! :D, значи то је само субјективни осећај који су људи из моје непосредне близине стекли, а нисам агресивнији, већ само живахнији. Никада у животу ми није било драже што сам нешто утриповао. Хвала пуно
Sačuvana
Sta je dobar, a sta los trip?
Dobar trip je kad vidis zmaja.
Los trip je kad zmaj vidi tebe.
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #64 poslato: Septembar 21, 2010, 01:43:09 posle podne »

ne govori ti to, nego ti govori da se tripuješ oko agresije. Vidi ovako, dizanje tegova, pogotovo ako se rade vežbe koje aktiviraju više zglobova iz ovog ili onog razloga utiču na to da se poveća nivo testosterona u telu. Ovo za posledicu ima uvećanu snagu, mišićnu masu, gustinu kostiju i sve one pozitivne stvari koje nama bilderima trebaju. Isto tako taj testosteron, budući da je hormon koji dominira kod muškaraca izaziva i promene u ponašanju, tera te da budeš kompetitivniji (što je i vrlo verovatno razlog zašto se muškarci češće bave sportom), generalno utiče na tebe da si energičniji što neki ljudi koji nisu imali previše sretno detinjstvo doživljavaju kao agresivnost. Nije sam hormon pokretač agresije, jer agresija nije ni emocija ni hemijska reakcija nego stečen osećaj tokom odrastanja, tako da će osoba koja ima povišen nivo testosterona iz ovog ili onog razloga, a prethodno je opterećena nekim emotivnim nabojom (što nemora da bude samo mržnja, iritacija ili čak negativan osećaj, nego čak i ljubav i čežnja itd) lakše biti stimulisana da odreaguje agresivno pogotovo u situaciji u kojoj razumna komunikacija nije trenutno moguća. Po pravilu ljudi postaju agresivniji ili defanzivniji kada ih neko ne razume ili kad oni ne razumeju druge (jer fakat to ukazuje na našu glupost ili manju inteligenciju) pa samim time i akcije prelaze iz razumnih u emotivne...
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
ФИКИ
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #63 poslato: Septembar 21, 2010, 11:52:03 pre podne »

Слободно компликујте гђо Шварц. Разумевање проблема је веома битно за његово решавање, ако постоји нека литература везана за ово и коју можете препоручити...

Мада ,упрошћено речено, оно што ви мени говорите је да се довољно не спржим на тренинзима па ми треба још неки вид вентила? ???
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #62 poslato: Septembar 20, 2010, 08:44:13 posle podne »

Agresija ima veze sa porastom testosterona a ima veze i sa porastom mišića time i ega i time i frustracija... No da ne komplikujem...
Suštinski cilj sporta bi trebao da te oslobodi agresije pa možda da ubaciš neku drugu vrstu sporta kao plivanje ili biciklizam...
I naravno za oslobaĂ°anje od agresije je potrebna volja, odnosno želja da napad ne bude prva reakcija... znači opet - sve je u glavi ;)
Sačuvana
ФИКИ
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #61 poslato: Septembar 20, 2010, 07:17:55 posle podne »

Ово је можда само у мојој глави али,... :-[

...Јел нормална реакција пораст степена агресије, како време одмиче, и како се изборити са њом ако има везе са спортом?  >:(
Sačuvana
ФИКИ
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #60 poslato: Septembar 18, 2010, 11:50:59 posle podne »

Podseti me da sledeći put obrišem naočare! U pravu si, opet sam se ispalio ko raketa! :)
Sačuvana
anaerob2
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #59 poslato: Septembar 18, 2010, 11:05:58 posle podne »

Haha,nisi dobro procitao..To je inulin(biljno vlakno) koje sluzi za bolju probavu,ne inSulin.. :)
Sačuvana
ФИКИ
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #58 poslato: Septembar 18, 2010, 09:43:44 posle podne »

Train out pain! Pitam se zašto se tako zove! ;DSvaka čast onome ko ovo radi sa opterećenjem!
Ko je uopšte spomenuo jogurt! Pxaxaxaxaxa
« Poslednja izmena: Septembar 18, 2010, 11:56:17 posle podne od strane Fiki » Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #57 poslato: Septembar 15, 2010, 11:39:19 pre podne »

Možeš sa bućicom http://www.youtube.com/watch?v=kG-jMmX2KD4

Ili ako si baš lud onda Ruska varijanta, ali nisi toliko lud...još nisam vežbao nikog ko je toliko lud ;)

http://www.youtube.com/watch?v=IMgxkrDRSMA
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
ФИКИ
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #56 poslato: Septembar 15, 2010, 11:18:52 pre podne »

Citat
Doktore? ahahhaha - imam ja još da guram dotle.  Ček prvo da se studije završe... :S
GvožĂ°e ima feeling? Bato, betonski tegovi su barem DUPLO veći. Tako da je barem prilično vizuelno impresivnije ako imaš neke drugarice tu.
Šalu na stranu, ako možeš gvožĂ°e da nabaviš to je još i najbolje. Kako god da bilo, želim ti kućnu teretanu što pre
.

Што се студија тиче, памет у главу да не завршиш ко ја на селу, ја пропали студент.:)
Није битна величина но техника лол!
Хвала на лепим жељама. такође и теби. :)

Да се вратимо на питања, ГВТ, занима ме које вежбе могу да ми замене следеће:

2. дан прва фаза
Citat
A2)ZADNJA LOZA(MASINA) 10X10 4020 90s

Sačuvana
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #55 poslato: Septembar 15, 2010, 02:44:30 pre podne »

Doktore? ahahhaha - imam ja još da guram dotle. :D Ček prvo da se studije završe... :S
GvožĂ°e ima feeling? Bato, betonski tegovi su barem DUPLO veći. Tako da je barem prilično vizuelno impresivnije ako imaš neke drugarice tu. :P
Šalu na stranu, ako možeš gvožĂ°e da nabaviš to je još i najbolje. Kako god da bilo, želim ti kućnu teretanu što pre.
Sačuvana
ФИКИ
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #54 poslato: Septembar 15, 2010, 12:34:55 pre podne »

:) Zanimljiv predlog doktore, mada kada spomenu zgibove, vratilo mogu da kačim na milion mesta, zakačiću ga na plafon u sobi, zgibove radim stalno, gde god mogu, pa čak i na poslu kad mi dosadno!(druga stvar što posle dve serije padam u nesvest
:D Ja bi da se skoncentrišem na cilj, a lakše će mi biti da to uradim ako završim taj deo priprema, i spremim težinu! Lako je meni da izlijem od betona, to najmanji problem, al opet gvozdje je the filing! Mada ako ne uspem u tom nastojanju, lako ću ja da te poslušam i završim sve za 2 dana! Sta ti je zaraza u radničkoj klasi! :D  Hvala svima, javim se kad završim sa tim. :D
Sačuvana
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #53 poslato: Septembar 14, 2010, 06:06:07 posle podne »

A da polako kupuješ tegove?
Kupi par pristojnih bućica sa nekim pločicama. Kupi šipku za zgibove (ona što se navrće na vrata - to ti je manje od 1000din). Jest da ne možeš da radiš široki hvat, ali idalje možeš da radiš gomilu varijanti. Ta investicija će te izaći oko 2 mecseca teretane otprilike. :P
Ako si tek krenuo, prvih šta - mesec-dva sigurno možeš da itekako kreneš da peglaš sa samo ovim.

Posle ide heavy duti (msm može i odmah ako imaš keš što se mene tiče :)) - kupiš jednu šipku fi 30 (ista debljina kao i bućice) i nahvataš gvožĂ°ara da ti napravi jednu klupu za bench. Ona ti doĂ°e superiška, je će ti biti vrlo zgodna da na njoj radiš sve od (logično) bencha, do potiska sa čela i sedećeg letenja u pretklonu. Za jače tegove ne bacaš keš, nego dokupiš još koju peticu, a izliješ krugove od betona. Dakle, isečeš kraću cevku da je malo jače od fi 30, staviš u ovalnu (pravilnu) posudu na centar, zaliješ betonom i to je. Uvek ih naravno praviš u paru, u istoj posudi, od istog materijala koji imaš u tom trenutku. Malo je poduhvat, ali štediš keš ovako - a kad već imaš uslova... Napraviš više komada (sve teže i teže kako budeš rastao), a pri tome možeš da dodaješ onu siću sa bućica da nijansiraš.

Sad već sve imaš, malo radiš ovako i onda ti doĂ°e kralj tvoje kučne teretane- a to je napraviš jedan rack i ti si završio. Sve imaš, sve možeš da radiš i samo peglaš.

Sačuvana
ФИКИ
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #52 poslato: Septembar 14, 2010, 04:04:52 posle podne »

Kazao sam sve je moguce, treba mi samo da procenim sta mi najbolje za sad, ako ne mogu da se docepam gvozdja, jbga, opet ce mi biti bolje nego da se na zimu bakcem po snegu i ledu do grada zbog sat vremena.
Necu prezati ni od cega, hvala vam na savetima.  :)
Sačuvana
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #51 poslato: Septembar 14, 2010, 03:36:15 posle podne »

Ro ti fali bro... najveći zajeb. Ali gledaj na to ovako - dve ista kalupa, isti materijal koji imaš "in situ"- dakle ista masa. U čemu je problem?
Ako možeš da liješ strava. Ako ne, možeš da liješ beton (jedino će ti trebati više tegova kao komada).
Sačuvana
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.112 sekundi sa 18 upita.