TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398429 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 23, 2024, 12:52:43 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 56 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Nabaciti mišiće i skinuti salo  (Pročitano 279244 puta)
Stefan991
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #663 poslato: April 25, 2013, 11:20:19 pre podne »

Pa tebi je uzina i rucak isti obrok,rucak treba da bude njaveci obrok u toku dana i najkasnije do 15h.Za veceru cepaj ovsene pahulje ili tunjevinu.Jedi 5 puta dnevno i za uzinu cepaj voce ne za veceru.3 glavna obroka i 2 uzine imaj.Za uzinu cepaj dosta barenog krompira i pirinca.Ja sam tako skinuo 10kg za skoro 4 meseca meseca,pijem kreatin i protein tako da sam verovatno dobio i nesto mase u misicima.To je sto se tice definicje.A sto se tice mase moras da se hranis visoko proteinskog hranom ako zelis da dobijes na misicnoj masi,nije dovoljno samo sto pijes protein...Sta jedes takav si.

Kakvi su ovo saveti ???
Sačuvana
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #662 poslato: April 25, 2013, 11:15:37 pre podne »

Za dorucak najbolje pojesti ovsene pahuljice ( ili razene, jecmene ), mozes ih kombinovati na dosta nacina, npr sa jajima, ili jaja sa parcetom integralnog ili crnog hleba, tunjevinu mozes takodje, piletinu...Bolje je da ugljene hidrate ( ovsene izmedju ostalih ) unosis u toku prepodneva, ne za veceru.
Uzina neko voce, banane, jabuke, narandza, grejp...
Rucak nesto od mesa, u kombinaciji sa krompirom ili pirincem ( integralni ili beli, menjaj ), obavezno neka salata, sa par kapi maslinovog ulja. Povrce u sto vecim kolicinama, sveze kao salatu, ili bareno.
Uzina popodne orasi, bademi, lesnici, pistaci...nesto od toga, odprilike po saku kostunjavog voca je dovoljno
Vecera mladi sir, riba, salata, moze piletina ako je vec prethodno nisi jeo...
Sačuvana
Nedelja
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #661 poslato: April 25, 2013, 10:50:06 pre podne »

Pa znam nisam nesto iskusan mozes li mi napisati onako kako da doruckujem uzinam rucam i veceram onako jedno ispod drugog hvala ti na savetima unapred :)
Sačuvana
Nedelja
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #660 poslato: April 25, 2013, 10:26:38 pre podne »

Treniram godinu ipo dana bez nekih preteranih promena jedino sto primecujem malo ruku sam dobio ostalo nista.
Visok sam 191cm, tezak 85kg imacu 21 godinu u avgustu hrana u toku dana mi je dorucak uglavnom kuvana jaja ponekad nesto sto keva spremi kuvano posle treninga Whey 70% 30min kasnije 150gr pileceg belog, rucak 150gr pileceg belog i vecera uglavnom voce i nemam nikakve rezultate naravno i trcim svaki drugi dan i opet nista u cemu gresim?
Sačuvana
Vandal
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #659 poslato: April 25, 2013, 09:20:23 pre podne »

Napisi nesto o sebi, visina, tezina, godine, koliko dugo treniras, kako se trenutno hranis (jelovnik u toku dana)

Ako si tek poceo da treniras i ako lepo sredis ishranu i budes dobro trenirao moguce je da istovremeno gubis salo a da dobijas na misicima, a ako vec duze vreme treniras taj proces je jako spor i moguce je da nisi ni dovoljno iskusan da bi tako nesto ostvario pa je bolje prvo jedan duzi period nabacivati misice uz eventualno neku kolicinu sala jer tako ces dobiti pristojnu kolicinu misica a sam proces dobijanja misica je jako spor i potrebno je vreme da bi se videla neka razlika
Sačuvana
"scientia est potentia"
Nedelja
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #658 poslato: April 25, 2013, 09:14:27 pre podne »

Zaboravio sam sliku evo linka http://25.media.tumblr.com/955f18abe8706ef111c91901e1ada345/tumblr_misffps8uh1qltpp5o2_r1_500.gif
Sačuvana
Nedelja
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #657 poslato: April 25, 2013, 09:12:10 pre podne »

Pozdrav ja imam velik problema za dobijanje ciste misicne definicije pokusavam da skinem salo ali bez uspeha moze li neka pomoc oko ishrane i treninga hteo bih da izgledam ovako kao ovaj sa slike ali ja mislim da u mom stanju je to nemoguc cilj pa zato vas pitam za savet... pomozite mi molim vas :)
Sačuvana
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #656 poslato: April 06, 2013, 09:52:43 posle podne »

Moze se desiti da u porodici postoji vise slucajeva, mada moze biti mnogo toga. Uslovno receno, u pubertetu se to smatra normalnim i ne zahteva neki poseban tretman. Zamolicu te samo, posto ovde nije tema, da ti objasnim sve u delu foruma gde su medicinska pitanja. Rado cu odgovoriti na sve sto te bude zanimalo.
Sačuvana
Scavenger
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Don't count days,make the days count !

« Odgovor #655 poslato: April 05, 2013, 07:36:57 posle podne »

Takva je situacija sa mojom majicom posle treninga,ali posle svakog treninga ne samo posle kardio treninga.Bas se izrazito mnogo znojim,po ledjima,stomaku,grudima,rumaka,nogama,preponama ma svugde ! Zna li neko da li je to dobro i koliko dobro ? ili moze biti i lose ?

Znojenje je dobro zato sto na taj nacin organizam regulise telesnu temperaturu, a takodje se kroz znojenje izbacuju, izmedju ostalog, toksini iz organizma. Druga stvar je da li se znojis toliko i u miru, i tokom cele godine, bez obzira na temperaturu, onda mozemo govoriti i o pojacanom znojenju. Uglavnom, znojenjem se ne tope masti.

Sad skoro kada su temperature bile 3-5 stepeni na putu do skole idem peske,i majica mi uvek bude mokra po ledjima.Bas uvek,a to me mnogo nervira.Moram da skinem jaknu po toj temperaturi i onda mi bude ok,ali ne mogu ni to jer pada kisa ! Sta moze biti uzrok tome ? Da li je to nesto genetski ili nesto sasvim drugo ?
Sačuvana
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #654 poslato: April 05, 2013, 02:40:56 posle podne »

Takva je situacija sa mojom majicom posle treninga,ali posle svakog treninga ne samo posle kardio treninga.Bas se izrazito mnogo znojim,po ledjima,stomaku,grudima,rumaka,nogama,preponama ma svugde ! Zna li neko da li je to dobro i koliko dobro ? ili moze biti i lose ?

Znojenje je dobro zato sto na taj nacin organizam regulise telesnu temperaturu, a takodje se kroz znojenje izbacuju, izmedju ostalog, toksini iz organizma. Druga stvar je da li se znojis toliko i u miru, i tokom cele godine, bez obzira na temperaturu, onda mozemo govoriti i o pojacanom znojenju. Uglavnom, znojenjem se ne tope masti.
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #653 poslato: April 04, 2013, 03:40:01 posle podne »

Ukratko, povećano znojenje nije znak povećanog gubitka masti.

Pojas ili bermude eventualno, mada i to po meni nije potrebno, ali sauna odelo NE nikako.
Sačuvana
Scavenger
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #652 poslato: April 04, 2013, 10:23:39 pre podne »

Znam,i ja se salim :)
Sačuvana
Vandal
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #651 poslato: April 04, 2013, 06:32:16 pre podne »

Salim se ja malo vidis da ima i smajli :D
Sačuvana
"scientia est potentia"
Scavenger
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #650 poslato: April 03, 2013, 10:04:47 posle podne »

Pazi brate,jako karakteristicno za mene je da se znojim ko lud ! Dal pio sagorevac il ne,ja se znojim ko lud,verovatno jer ne unosim puno soli,secera a verovatno je i genetski.Ja sam predpostavio da znojenje ne pomaze mrsavljenje jer bi onda na leto svi bili mrsaviji za minimum 5 kg,ali reko cisto da pitam i budem siguran.
Moze biti da nemas dobru kondiciju a da se dosta forsiras sto je veliki intezitet za tebe pa samim tim se vise znojis, moze odelo da ti stvara veliku temperaturu, moze biti raznih faktora ali je to ne bitan razlog dokle god tebi to odgovara. Nemoj sad tamo da trcis da ti srce ispadne i istusiraj se posle treninga :)

Pa pazi ovako,kondiciju imam ne boj se,jer sam se uvek bavio sportom.Cak i kada nisam onda sam trcao svaki drugi dan.Ako me pitas da li se preoterecujem u teretani,odgovor je da ! I to nameravam i dalje raditi jer je to po meni odlicno,ima bolje rezultate za telo,a i mnogo se bolje osecam posle treninga.Ista je situacija da li nosio dukser,ili imao samo majcu,a dole uvek imam samo sorc obican.Takodje sam primetio da imam super prokrvljenost,meni je uvek toplo,cak i zimi spavam sa otvorenim prozorom celu noc.Bas npr. pre 2 dana sam u jakni otisao do grada i bilo mi je toliko toplo iako je napolje bilo svega 3-4 stepena,da kada sam usao u radnju na citavih 1-2 min pocele su da mi se slivaju kapljice znoja po licu,jednostavno receno,meni je stalno toplo ! Srce mi nece ispasti jer sam se uvek bavio sportom i dobro podnosim opterecenja,a ovo za tusiranje ja mislim da je suvisno ! :D
Sačuvana
Vandal
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #649 poslato: April 03, 2013, 09:54:08 posle podne »

Pazi brate,jako karakteristicno za mene je da se znojim ko lud ! Dal pio sagorevac il ne,ja se znojim ko lud,verovatno jer ne unosim puno soli,secera a verovatno je i genetski.Ja sam predpostavio da znojenje ne pomaze mrsavljenje jer bi onda na leto svi bili mrsaviji za minimum 5 kg,ali reko cisto da pitam i budem siguran.
Moze biti da nemas dobru kondiciju a da se dosta forsiras sto je veliki intezitet za tebe pa samim tim se vise znojis, moze odelo da ti stvara veliku temperaturu, moze biti raznih faktora ali je to ne bitan razlog dokle god tebi to odgovara. Nemoj sad tamo da trcis da ti srce ispadne i istusiraj se posle treninga :)
Sačuvana
"scientia est potentia"
Stranice: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 56 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.096 sekundi sa 19 upita.