TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398405 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 08:10:07 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 202 203 [204] 205 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768314 puta)
martinb
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #44 poslato: Decembar 02, 2010, 06:59:57 posle podne »

cao...
citao sam ovde po forumu i mnogi ujutru sa ovsenim mesaju whey...!
ja ih spremim sa medom jer mi se nekako ne baca whey na to...pa ne znam da li gresim
a pijem 1.5 ili 2 merice posle treninga u pwm i onda bi ga brzo potrosio ako bi ga i jednu mericu dodavao u ovsene..pa me zanima sta da radim..
da li da pijem jednu mericu posle treninga i jednu da dodajem u ovsene ili da ostavim ovako kako radim do sad?
Sačuvana
biti prirodan,najsmejan i tih najveća je umetnost na svetu
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #43 poslato: Novembar 27, 2010, 12:26:23 pre podne »

Za vikend nisam tu idem na takmicenje u armwrestlingu u Zagreb  pa zato cu da zakljucam ovu temu kako se pitanja ne bi gomilala a ja necu moci odgovarati.U ponedeljak najkasnije je otvaram i onda opet mozete postavljati svoja pitanja.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #42 poslato: Novembar 26, 2010, 11:39:52 posle podne »

Pozdrav,
 Interesuje me kako bi trebao da izgleda trening za ramena(za masu)?
 Unapred hvala

Ne vise od 3-4 vezbe a ponavljanja 6-8 mada to opet zavisi..U sustini ishrana je kljuc svega.Ona mora biti u ovim periodima bogata sa kvalitetnim UH i proteinima.U kombinaciji sa suplementima dace dobre rezultate.

U mom slucaju trening za ramena bi izgledao ovako:

Potisak sipkom iza vrata 4-6 serija
potisak bucicama sa klupe 4-6 serija
stojece letenje bucicama sa savijenim laktovima 4 serije

Ima tu jos vezbi koje ponekad ubacujem u zavisnosti koliko dobro pogodim misic.Radim sve po osecaju a ne na brojke.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #41 poslato: Novembar 26, 2010, 11:33:38 posle podne »

Pozdrav druze,video sam u nekoj od tema da svojim vezbacima u teretani,koji do sad nisu koristili NO proizvode,preporucujes Scitec-ov Attack.Ja takodje sad po prvi put hocu da pazarim neki NO,pa me zanima da li si i dalje misljenja da moj prvi NO bude Attack?

Pozdrav, da tacno je da ga preporucujem svima koji zele da probaju NO reaktore jer je on jedan od blazih posto nema kofeina.Neces pogresiti ako se za njega odlucis jer sasvim je dovoljan da uz osnovne suplemente i dobru ishranu napravi pomak u tvom vezbanju i napretku.A kasnije kako napredujes ti lako mozes preci na jace NO reaktore.
Ok,uzecu attack,a samo mi jos reci da li da ga pijem samo 10g pre treninga ili da ga ubacim i posle treninga,ili mozda u danima pauze?

Dosta je 10gr pre treninga.U danima pauze nema potrebe da ga uzimas samo obrati uvek paznju na ishranu da bude kvalitetna.
Sačuvana
djolo80
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #40 poslato: Novembar 26, 2010, 09:50:09 posle podne »

Pozdrav,
 Interesuje me kako bi trebao da izgleda trening za ramena(za masu)?
 Unapred hvala
Sačuvana
bg87
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #39 poslato: Novembar 26, 2010, 08:35:11 posle podne »

Pozdrav druze,video sam u nekoj od tema da svojim vezbacima u teretani,koji do sad nisu koristili NO proizvode,preporucujes Scitec-ov Attack.Ja takodje sad po prvi put hocu da pazarim neki NO,pa me zanima da li si i dalje misljenja da moj prvi NO bude Attack?

Pozdrav, da tacno je da ga preporucujem svima koji zele da probaju NO reaktore jer je on jedan od blazih posto nema kofeina.Neces pogresiti ako se za njega odlucis jer sasvim je dovoljan da uz osnovne suplemente i dobru ishranu napravi pomak u tvom vezbanju i napretku.A kasnije kako napredujes ti lako mozes preci na jace NO reaktore.
Ok,uzecu attack,a samo mi jos reci da li da ga pijem samo 10g pre treninga ili da ga ubacim i posle treninga,ili mozda u danima pauze?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #38 poslato: Novembar 26, 2010, 02:49:52 posle podne »

hvala na odg...pozdrav..:)

Nema na cemu,pozdrav!
Sačuvana
martinb
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #37 poslato: Novembar 26, 2010, 02:42:45 posle podne »

hvala na odg...pozdrav..:)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #36 poslato: Novembar 26, 2010, 02:39:30 posle podne »

Najvaznije je da kolko tolko pokusas sto kvalitetnije namirnice rasporediti tokom celog dana.Na svaka dva sata po nesto da jedes.Veliki je problem to sto ti nemas mogucnosti da se hranis tokom celog dana pravilno ali zato svaki moguci momenat iskoristi da ubacis ovo sto sam ti rekao a kada si kuci onda obavezno povrce,meso,sir,jaja i sve sto je kvalitetno ali u vise obroka po malo.
Sačuvana
martinb
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #35 poslato: Novembar 26, 2010, 02:37:07 posle podne »

Vrlo mi je dobro poznato kako je to kada se nema mogucnosti za pravilnu ishranu od raznih obaveza.Secam se da dok sam radio kod privatnika u stampariji problem je bila ishrana dok nisam cvrsto odlucio tome da stanem na put time sto sam sebi svako vece pre posla spremao meso,sir i pirinac i to nosio na posao i tamo u pauzama jeo na brzinu.To je u mnogocemu ubrzalo moj napredak i nije me bilo briga sta su drugi govorili.Bitno je samo ko je koliko fanatik i spreman na zrtvu radi napredka.Ako postoji i kod tebe neka slicna mogucnost savetujem ti da uradis kao ja jer hrana u menzi nije za pohvalu.Opet ako ne mozes onda gledaj da makar uzmes pilece belo meso samo u lepinji ukoliko ima jer i to je svakako bolji obrok od kojekakvih djakonija na koje ces tamo naici.Zatim kombinacija badema,lesnika,oraha sa malo suvog grozdja isto moze da utoli glad i drzi te sitim neko vreme a korisno je veoma.
Sto se tice pasulja i graska da nisu ok i ne bih se bas slozio jer ako se unosi po malo i onda kada treba ne vidim razlog zasto bi to bio problem.Naravno druga je stvar kada su pripreme za leto,rad na definiciji itd...

ok hvala...frka  mi je sto ne mogu da stignem a i nemam neke uslove za spremanje... tako da je menza ostaje ali forsiracu pilece belo kao dodatni rucak..:) i mogu bez lepinje jer vec neko vreme ne jedem hleb...znaci mogu grasak i pasulj..samo da ne preterujem...super..poz..;)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #34 poslato: Novembar 26, 2010, 02:23:07 posle podne »

ok hvala na savetu!!!! :)

Nema na cemu tu sam da pomognem ;)
Sačuvana
Gosa
Gost
« Odgovor #33 poslato: Novembar 26, 2010, 02:19:11 posle podne »

ok hvala na savetu!!!! :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #32 poslato: Novembar 26, 2010, 02:12:25 posle podne »

Vrlo mi je dobro poznato kako je to kada se nema mogucnosti za pravilnu ishranu od raznih obaveza.Secam se da dok sam radio kod privatnika u stampariji problem je bila ishrana dok nisam cvrsto odlucio tome da stanem na put time sto sam sebi svako vece pre posla spremao meso,sir i pirinac i to nosio na posao i tamo u pauzama jeo na brzinu.To je u mnogocemu ubrzalo moj napredak i nije me bilo briga sta su drugi govorili.Bitno je samo ko je koliko fanatik i spreman na zrtvu radi napredka.Ako postoji i kod tebe neka slicna mogucnost savetujem ti da uradis kao ja jer hrana u menzi nije za pohvalu.Opet ako ne mozes onda gledaj da makar uzmes pilece belo meso samo u lepinji ukoliko ima jer i to je svakako bolji obrok od kojekakvih djakonija na koje ces tamo naici.Zatim kombinacija badema,lesnika,oraha sa malo suvog grozdja isto moze da utoli glad i drzi te sitim neko vreme a korisno je veoma.
Sto se tice pasulja i graska da nisu ok i ne bih se bas slozio jer ako se unosi po malo i onda kada treba ne vidim razlog zasto bi to bio problem.Naravno druga je stvar kada su pripreme za leto,rad na definiciji itd...
Sačuvana
martinb
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #31 poslato: Novembar 26, 2010, 02:00:36 posle podne »

poz imam jos jedno pitanje u vezi ishrane...:)

posto sam student i hranim se u menzi i trudim se da sto je bolje iskoristim (jer ne mogu uvek sam sebi da spremam)..
uglavnom forsiram grasak, pasulj i boraniju..i to uvek sa nekim mesom(zavisi sta ima taj dan)...a cuo sam od nekog drugara kao da pasulj i grasak i nisu toliko ok..pa me zanima tvoje misljenje..?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #30 poslato: Novembar 26, 2010, 01:40:00 posle podne »

U sustini biceps vrlo dobro moze da se radi i kuci jer ne zahteva neke preterane sprave sem mozda skot klupe ali i ona moze nekako da se improvizuje i nadje zamena.Uvek je bitno da program rada odredjene misicne partije odgovara iskljucivo tebi.Mnogo puta ces cuti price tvojih drugova da tvoj program nije dobar itd..ali to ne treba da te demoralise jer tako su i meni pricali a ja sam slusao samo svoje telo i sada su mi ruke ogromne i extremno jake dok od tih cuvenih znalaca koji su se pravili pametni sada nema ni traga ni glasa.
Znaci radi sistem koji tebi odgovara i koji ti daje rezultate.Ukoliko rezultata nema onda menjaj sistem.Vremenom je vazno kako jacas tako povecavaj kilaze u skladu sa svojim mogucnostima.Dobro i kvalitetno jedi,odmaraj i uzimaj suplemente.Vremenom napredak je neminovan.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 202 203 [204] 205 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.039 sekundi sa 13 upita.