TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398438 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: Jelena Nedeljkovic

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 25, 2024, 04:52:43 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 18 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: POTREBAN HARD PROGRAM  (Pročitano 61278 puta)
biljanans
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #73 poslato: Februar 02, 2011, 01:49:32 pre podne »

Nije problem, samo jos da dovucemo zenski svet ovde na forum  ;)  i da na sopstvenom primeru vide da to i nije tako tesko a jos manje nedostizno, postici zeljenu formu.
Kada samo pomislim koliko zena i devojaka muku muce sa celulitom i sta sve bezuspesno koriste i koliko para bacaju na beskorisne kreme, masaze, ultra zvukove i druge gluposti koje "otklanjaju celulit" kao u bajci  ::), a toliko je lako resiti se toga, sto sam uspela za samo nekih 40 dana, prateci plan ishrane koji si mi savetovao uz naravno redovne treninge  :)
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #72 poslato: Februar 02, 2011, 12:47:44 pre podne »

Mogu slediti tvoj primer,a ne bi bilo lose da svremena na vreme napises kako ide sa treninzima,tvoje predloge,savete za devojke.
Sačuvana
biljanans
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #71 poslato: Februar 02, 2011, 12:41:52 pre podne »

To sto se plase teretane je velika steta, a istina je da aerobik sa kojekakvim zvucnim nazivom je najvise posecen. Ali ima i dosta njih koji krenu u teretanu, treniraju totalno pogresno i brzo odustaju sto je stvarno velika steta.
Odreci se ukusne hrane je za mnoge najteze iako ovaj nacin ishrane uopste nije bezukusan, pogotovo ne meni sto sam veliki ljubitelj mesa, jos da mogu slatko  ::) milina jedna  ;D. Po meni su mnogo gore dijete koje mnoge devojke i zene koriste, izgladnjuju se i prave sebi jos gore.
Zato bih volela da ovaj forum bude mnogo vise posecen od strane zenskog sveta, ali ... ne znam zasto nije tako.
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #70 poslato: Februar 02, 2011, 12:18:16 pre podne »

Vecina devojaka je u zabludi i plase se teretane,pre ce otici na neki aerobik sa zvucnim nazivom...a i tesko je odreci se ukusne hrane!
Sačuvana
biljanans
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #69 poslato: Februar 02, 2011, 12:02:49 pre podne »

Nadam se da ce i drugima biti od koristi ali ne razumem zasto ima toliko malo zenskih clanova ovde na forumu, a teretane su pune devojaka i zena koje ne pravilno treniraju, nemaju nikakvih rezultata i brzo odustaju od teretane. Steta!
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #68 poslato: Februar 01, 2011, 12:00:39 posle podne »

Nema na cemu,povremeno napisi kako ti ide i pitaj slobodno sve.Bice od koristi mnogima.
Sačuvana
biljanans
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #67 poslato: Januar 31, 2011, 11:03:31 posle podne »

Marko, hvala ti mnogo
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #66 poslato: Januar 31, 2011, 09:17:30 posle podne »

Mozes da ubacis rotacije u stranu,ali ne opterecuj se previse sa tim.Vec imas dovoljno staza i trbusni misici su tu,malo su skriveni ;),dijeta i kardio treba da odrade svoje mnogo vise od samih vezbi.
Sačuvana
biljanans
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #65 poslato: Januar 31, 2011, 09:05:28 posle podne »

Jos jedno pitanje i necu vise, obecavam  :), za danas necu  ;D
Sa tim vezbama za stomacne misice, da li aktiviram i kose i bocne ili njih moram posebno da radim?
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #64 poslato: Januar 31, 2011, 08:47:27 posle podne »

Osim te vezbe za donji stomak ,radi kontrakcije na kosoj i ravnoj klupi 3 serije po 15 ponavljanja polako,svaki dan osim dana kada radis noge.
Sačuvana
biljanans
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #63 poslato: Januar 31, 2011, 07:06:24 posle podne »

Nesto smo zaboravili  :)
Koje vezbe da radim za stomacne misice, koliko serija i kojim danima. Sada sam pocela opet da radim onu vezbu ,sto si mi rekao pre godinu dana, na vratilu, i podizem noge gore, ali ne mogu puno ponavljanja, pocnu ruke da mi klize,nemam snage u rukama. Sta jos da radim pored toga?
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #62 poslato: Januar 31, 2011, 03:09:48 posle podne »

Nema veze sto si na poslu,ponesi sa sobom..imas malo veci razmak tu od dorucka i rucka!Mozes neki namaz,ali i ne moras bas!
Sačuvana
biljanans
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #61 poslato: Januar 31, 2011, 02:07:06 posle podne »

Taj obrok oko 12 h ne moze da bude rucak, zato sto sam jos na poslu, zato tu nikada ne znam sta da pojedem da izdrzim do rucka, a da ne zabrljam.
To parce crnog hleba za dorucak bez icega tjs.ne moze nikakav namaz, ni ela sir?
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #60 poslato: Januar 31, 2011, 01:56:34 posle podne »

Za dorucak 4 belanceta,parce crnog hleba ,casa jogurta,a druga opcija samelji ovsene sa wheyom i 3 belanceta,onda sledeci obrok neka ti bude za rucak oko 13 h,a te bademe ostavi za uvece ili nakon ovog rucka kao uzina,a do treninga mozes ubaciti jos jedan upla manji obrok kao rucak.
Uvece je ok,stim da ja bas nisam bas za ella sir,malo sam skeptican za njegov sastav,ali mozes ali malu kolicinu.
Dan kada treniras noge malo pojacaj hidrate,naredni dan ih smanji.
Sačuvana
biljanans
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #59 poslato: Januar 31, 2011, 12:42:32 posle podne »

oko 9-10 h oko 50 gr. ovsenih ili razanih pahuljica sa whey-om i 1 dl jogurta ili
                integralna kifla sa tunjevinom, mladim sirom, namaz-puter od semenki bundeve ili susam puter,2-3 belanceta, jogurt
                znaci ili jedno ili drugo
oko 12-13 h grickam badem, lesnik, brusnica, suve sljive (tu obicno ogladnim, a ne znam sta bih pametno pojela)
oko 14-15 h meso (pilece belo, junece, konjsko), kuvano povrce, krompir ili pirinac
oko 19-20 h posle treninga whey, glutamin (za vreme treninga tecne amino)
posle pola sata meso (pilece ili riba),salata, ela sir
do spavanja ako ogladnim opet pilece meso i ela sir ili samo ela sir.
To bi bilo to i ako zabrljam sa secerom to bude obicno izmedju rucka i treninga.
Voce sam jela ujutru ili u toku prepodneva, ali to si mi rekao da prebacim za posle treninga.
Obrok sa mesom je otprilike oko 150 do 200 gr mesa.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 18 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.081 sekundi sa 17 upita.