TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 403945 Teme od strane 25064 Članovi Poslednji član: skinnyfat

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Jul 01, 2025, 06:02:51 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 30 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: SLIKICE NOVOG CLANA :)  (Pročitano 105175 puta)
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #77 poslato: Februar 02, 2013, 10:28:11 pre podne »

A je l' PWM pijes sa vodom ili mlekom?!!  :D
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #76 poslato: Februar 02, 2013, 02:24:05 pre podne »

Citas mi misli bro, cuvam burence sa krastavcima u basementu za CUT fazu :D
E i obavezno da pijes svako jutro kad ustanes 1,5 L kisele i isedjen limun unutra,to ce da ubza sagorevanje i dace ti bolju vaskularnost. :D Majke mi,pise u Kuriru. :D ;D
[/quote]

Ma jok bro,meni zavrsavaju posao med i cimet pomesani sa cajom od koprive (oldschool sam jbg ) :D
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #75 poslato: Februar 02, 2013, 02:15:21 pre podne »

Dok nisam  presao na ajvar u PWM,i na rotkvicu u zadnjem obroku pred spavanje masa nije htela da dodje,  ;D A sto se tice mleka,bez 2l dnevno nisam mogao da popunim osiromasene spektre aminokiselina u telu :D Plazma u danima mirovanja kao back up 7mog obroka  ;D
Taj radi,a kiseli krastavcici za definiciju. :D
Dok nisam  presao na ajvar u PWM,i na rotkvicu u zadnjem obroku pred spavanje masa nije htela da dodje,  ;D A sto se tice mleka,bez 2l dnevno nisam mogao da popunim osiromasene spektre aminokiselina u telu :D Plazma u danima mirovanja kao back up 7mog obroka  ;D

E i obavezno da pijes svako jutro kad ustanes 1,5 L kisele i isedjen limun unutra,to ce da ubza sagorevanje i dace ti bolju vaskularnost. :D Majke mi,pise u Kuriru. :D ;D
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #74 poslato: Februar 02, 2013, 01:15:54 pre podne »

Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #73 poslato: Februar 02, 2013, 01:08:08 pre podne »

Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #72 poslato: Februar 02, 2013, 12:12:50 pre podne »

« Poslednja izmena: Februar 02, 2013, 12:47:31 pre podne od strane pedjoni986 » Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #71 poslato: Februar 02, 2013, 12:06:52 pre podne »

Sve veci i veci,a ne vidi se da si dobio salo,to je to dobijanje mase bez slaufa. :)

Slanina i punjene paprike brate,sta da ti kazem :D
A Ajvar i Tursija,pa kilogrami plazme i litri mleka,tek onda ide masa kako treba. :D
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #70 poslato: Februar 01, 2013, 05:59:47 posle podne »

Pogotovo adidas slanina...  ;)
Sačuvana
P. Heath
Napredni član
Van mreže Van mreže

NO PAIN - NO GAIN

« Odgovor #69 poslato: Februar 01, 2013, 05:52:30 posle podne »

Zver.
Jos kad se izrezes. :)
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #68 poslato: Februar 01, 2013, 05:26:03 posle podne »

Sve veci i veci,a ne vidi se da si dobio salo,to je to dobijanje mase bez slaufa. :)

Slanina i punjene paprike brate,sta da ti kazem :D
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #67 poslato: Februar 01, 2013, 05:08:06 posle podne »

Sačuvana
dyordye
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #66 poslato: Februar 01, 2013, 10:20:48 pre podne »

update 30.01.

Stewie is that you?
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #65 poslato: Februar 01, 2013, 03:33:05 pre podne »

update 30.01.
« Poslednja izmena: Februar 01, 2013, 03:53:22 pre podne od strane pedjoni986 » Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #64 poslato: Decembar 28, 2012, 01:29:10 posle podne »

Ovo je sport gde pobedjujes sebe, ne svog kolegu :) Sam sa sobom se takmicis, kada prodje odredjeno vreme i naucis kako tvoje telo radi, igraces se sa njim i dobiti ono sto od njega zelis, ali ponovo je bitno da prodje odredjeno vreme, nece nista preko noci..
Potisak iza glave nije naivna vezba, vidim kako ljudi trpaju tezine a forma pokreta daleko od dobre,ja tu ne ispravljam laktove do kraja, jer mi je to easy  way, ovako mi je deltoid uvek pod tenzijom kad laktove ne ispravljam.. Sretao sam ljude koji tu kace i 100 kg pa nikako ne napreduju, jer smesno tu vezbu izvode i posle nekog vremena dp povreda, boli me rame.. Be smart

Hm, moraću probati to. Znači gotovo do kraja, ali da laktovi ostanu blago savijeni?!

Upravo, da osetis non stop tenziju u ramenima,onako kada laktove skroz ispravim nije to to, ne pogadjam na onaj nacin na koji zelim.. moras svakoj vezbi prici na svoj nacin, i raditi kako tebi odgovara..moras da isprobavas razne varijacije
Sačuvana
dyordye
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #63 poslato: Decembar 28, 2012, 01:22:47 posle podne »

Ovo je sport gde pobedjujes sebe, ne svog kolegu :) Sam sa sobom se takmicis, kada prodje odredjeno vreme i naucis kako tvoje telo radi, igraces se sa njim i dobiti ono sto od njega zelis, ali ponovo je bitno da prodje odredjeno vreme, nece nista preko noci..
Potisak iza glave nije naivna vezba, vidim kako ljudi trpaju tezine a forma pokreta daleko od dobre,ja tu ne ispravljam laktove do kraja, jer mi je to easy  way, ovako mi je deltoid uvek pod tenzijom kad laktove ne ispravljam.. Sretao sam ljude koji tu kace i 100 kg pa nikako ne napreduju, jer smesno tu vezbu izvode i posle nekog vremena dp povreda, boli me rame.. Be smart

Hm, moraću probati to. Znači gotovo do kraja, ali da laktovi ostanu blago savijeni?!
Sačuvana
Stranice: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 30 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.042 sekundi sa 14 upita.