TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399299 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 21, 2024, 06:11:57 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 547 548 [549] 550 551 ... 723 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Vaš današnji doručak  (Pročitano 1237078 puta)
Stefan Mirkovic
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 200


« Odgovor #2619 poslato: Novembar 02, 2015, 02:25:35 posle podne »

Meso, meso i samo meso... 300g standard sa kecapom i par maslina.
Sačuvana
Telo je dom duse, zato ne dozvolite da vasa dusa zivi u rusevini!
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 17364


« Odgovor #2618 poslato: Oktobar 27, 2015, 08:33:58 pre podne »

Pirinač i 4 jaja :)
Sačuvana
AnĂ°elko
Gost
« Odgovor #2617 poslato: Oktobar 27, 2015, 08:17:19 pre podne »

6 galeta
2 cela jaja
pola litre cokoladnog
Sačuvana
Stefan Mirkovic
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 200


« Odgovor #2616 poslato: Oktobar 26, 2015, 09:54:48 posle podne »

300g crvenog mesa, vits + minerals
Sačuvana
Telo je dom duse, zato ne dozvolite da vasa dusa zivi u rusevini!
Kalonji
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1290


« Odgovor #2615 poslato: Oktobar 26, 2015, 02:52:39 posle podne »

Najobičnije, koje prvo uvatiš na polici. Volim kokos jako pa experimentišem :)

Sačuvana
DZV
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 92

« Odgovor #2614 poslato: Oktobar 26, 2015, 12:51:45 posle podne »

Zgusne ga kokos ne brini. Ovo mu doĂ°e kao omlet više, nem pojma al fino je  :)

A kako pečeš?
Malo ulja na tiganj i okreneš kao palačinku.

Super ideja, koje kokosovo brasno kupujes?
Sačuvana
Kalonji
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1290


« Odgovor #2613 poslato: Oktobar 26, 2015, 12:09:02 posle podne »

Zgusne ga kokos ne brini. Ovo mu doĂ°e kao omlet više, nem pojma al fino je  :)

A kako pečeš?
Malo ulja na tiganj i okreneš kao palačinku.
Sačuvana
DZV
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 92

« Odgovor #2612 poslato: Oktobar 26, 2015, 11:22:47 pre podne »

Zgusne ga kokos ne brini. Ovo mu doĂ°e kao omlet više, nem pojma al fino je  :)

A kako pečeš?
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 17364


« Odgovor #2611 poslato: Oktobar 25, 2015, 01:49:14 posle podne »

4 jaja i 150g ovsenih :)
Sačuvana
Gym Hater
Redovan član
****
Van mreže Van mreže

Poruke: 638


« Odgovor #2610 poslato: Oktobar 25, 2015, 01:23:47 posle podne »

8 jaja, Aleksinacki kajmak, hleb, koca zero :)
Sačuvana
Stefan Mirkovic
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 200


« Odgovor #2609 poslato: Oktobar 22, 2015, 03:45:14 posle podne »

150g pirinac, whey, glut, bcaa, vit n minerals
Sačuvana
Telo je dom duse, zato ne dozvolite da vasa dusa zivi u rusevini!
radovicmiladin86
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1485

« Odgovor #2608 poslato: Oktobar 22, 2015, 10:29:02 pre podne »

Miladine strava izgleda! :)
Hvala uvek se trudim da je lepo na izgled :)
Sačuvana
belgrade style
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1203


« Odgovor #2607 poslato: Oktobar 22, 2015, 10:05:25 pre podne »

3 cela jaja, 2 belanca, 70g pirinca.
Sačuvana
Kalonji
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1290


« Odgovor #2606 poslato: Oktobar 22, 2015, 10:04:51 pre podne »

Zgusne ga kokos ne brini. Ovo mu doĂ°e kao omlet više, nem pojma al fino je  :)
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4423


« Odgovor #2605 poslato: Oktobar 22, 2015, 10:03:18 pre podne »

Kalonji, samo jaja i kokosovo brašno? Bez ovsenog brašna ili nekog drugog? Bude ok tekstura da može da se peče?
Sačuvana
Stranice: 1 ... 547 548 [549] 550 551 ... 723 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.054 sekundi sa 14 upita.