TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398406 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 11:42:35 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] 4 5 6 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pedja pomagaaaaaaaaaaaj!!  (Pročitano 15166 puta)
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #46 poslato: Maj 20, 2013, 11:07:54 posle podne »

Pozdrav kalee, bio sam odsutan, da li ima neke promene?
Sačuvana
Kalee
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #45 poslato: Maj 13, 2013, 10:57:38 pre podne »

I pedja jel radim nesto pogresno??
Sačuvana
Kalee
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #44 poslato: Maj 11, 2013, 12:35:25 posle podne »

i kada dizem teg sa strane
Sačuvana
Kalee
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #43 poslato: Maj 11, 2013, 11:35:14 pre podne »

na 00:50, tu osecam bol http://www.youtube.com/watch?v=oI_MzRbZDJ8
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #42 poslato: Maj 11, 2013, 06:50:49 pre podne »

Da li se javlja neki bol pri vežbama?
Sačuvana
Kalee
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #41 poslato: Maj 10, 2013, 09:19:07 posle podne »

danas sam uzeo bucice od 6 kg, ispruzim ruke pravo, dizem sa strane, ispred sebe i pod kosim uglom.Sledeca vezba leganem na bok, savijem ruku laktu pod 90 stepeni i dizem od stomaka do visine ramena, tu vezbu radim sa 2 kg i u 2 varijante normalna i saka kao kad drzim cekic, dalje, radim sa sajlom koja je zavezana za neku spravu, stanem paralelno sa njom , telo nepomicno i samo levom rukom vucem do ispred sebe i nazad, i istu vezbu kada sam okrenut suprotno. radim letenje u blagom pretklonu kao sto si rekao, evo postavicu i linkove ali mislim da sam lepo objansio. Sa ovog linka sve vezbe

http://www.youtube.com/watch?v=x9bvVGFYl-8
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #40 poslato: Maj 10, 2013, 05:18:10 posle podne »

Napiši mi još jednom šta radiš od vežbi, nije mi baš jasno?  mislim da negde grešiš...
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #39 poslato: Maj 10, 2013, 05:13:40 posle podne »

Da impigment je uzrok povrede tetive rotatora. Dolazi do sudaranja koštanog krova lopatice (akromion) i kosti nadlaktice (humerus) izmeju kojih se nalaze tetive rotatora koje su priklještene i dolazi do njihove povrede. Kao reakcija na impigment i zaštita od dalje povrede dolazi do oticanja burze... Uzrok impigmenta je nestabilnost ramena. Stabilnost se postiže jačanjem mišića ramena, posebno rotatora ramena...
Sačuvana
Kalee
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #38 poslato: Maj 10, 2013, 04:55:53 posle podne »

okacicu pedja, citao sam mnogo o povredama ramena, da bih pomogao sebi jer doktore to ne interesuje. Ja mislim da imam impigment sindrom, posto osecam bol i kada podginem ruku skroz iznad glave, nije nesnosljiv, ali ga osecam. I osecam kada prikljestim taj deo burza ili kako se vec zove,to uradim na sledeci nacin, stavim ruku na sto ispruzenu a onda deo oko ramena savijam na dole tako da je prikljesten taj srednji deo. radicu kao sto si rekao pedja, ali do sada nije davalo efekta
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #37 poslato: Maj 10, 2013, 02:16:02 posle podne »

kada ispruzim ruku sa strane i zarotiram je oko svoje ose osecam bol, kada ispruzim ruku sa strane i savijem u laktu pod 90 stepeni i opet zarotiram boli, kad samo ispruzim ruku sa strane i skoncetrisem se na zadnje rame boli me.Jos jednom da pomenem, nemam bol na dodir, nemam bol u toku noci, samo pri ovim pokretima
po tome što opisuješ upala je tetiva rotatora ramena. Ledi 3 dnevno po 10 min, vežbe radi ispod granice bola (ako boli smanji težinu), možeš okačiti neke linkove vežbi koje radiš da vidim da li je ok....
Istezanje važno za rame je prava ruka preko suprotnog ramena, privlačiš  je drugom rukom savijenom u laktu. Kad privučeš zadržaj 1 min, ponoviš 3-4 puta...
Sačuvana
Kalee
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #36 poslato: Maj 10, 2013, 12:19:00 pre podne »

kada ispruzim ruku sa strane i zarotiram je oko svoje ose osecam bol, kada ispruzim ruku sa strane i savijem u laktu pod 90 stepeni i opet zarotiram boli, kad samo ispruzim ruku sa strane i skoncetrisem se na zadnje rame boli me.Jos jednom da pomenem, nemam bol na dodir, nemam bol u toku noci, samo pri ovim pokretima
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #35 poslato: Maj 09, 2013, 10:13:46 posle podne »

jedno pitanje ..u nedelju dana kolko je dobro praviti pauzu od treninga  ...ja imam plan da samo subota mi je pauza a mnogi mi kazu da ne valja jedan dan ...?  da li vise pauze da pravim ? svaki drugi dan ili moze jednom u nedelju dana ?
 hvala unapred na odg . Pozdrav
može 5/2 ili svaki drugi dan. 1/7 je nedovoljno pauze za teretanu....
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #34 poslato: Maj 09, 2013, 10:12:17 posle podne »

radim 40 minuta ramena, vezbe za rotatore i celokpan rameni deo, bez pokreta iznad glave, sa kilazom od 2 kg, bas mi lepo prostruji krv, kao da se upali rame. Istegenm se na kraju treninga, rame i triceps. Led vise ne mazem, mazao sam prvih nekoliko dana
možeš podići kilažu na 4-6kg. Led obavezno posle treninga narednih 10 dana a bilo bi dobro posle leda i lioton gel..
Kakve tačno problemw saberem ramenom osećaš sada?
Sačuvana
Kalee
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #33 poslato: Maj 08, 2013, 10:53:49 posle podne »

radim 40 minuta ramena, vezbe za rotatore i celokpan rameni deo, bez pokreta iznad glave, sa kilazom od 2 kg, bas mi lepo prostruji krv, kao da se upali rame. Istegenm se na kraju treninga, rame i triceps. Led vise ne mazem, mazao sam prvih nekoliko dana
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #32 poslato: Maj 08, 2013, 03:31:56 posle podne »

Masiraš ledom?
Sačuvana
Stranice: 1 2 [3] 4 5 6 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.069 sekundi sa 19 upita.