|  | 
	| 
			| 

| toma 44 
								Član početnik    Van mreže 
							 | 
								|  | « Odgovor #28 poslato: Septembar 22, 2013, 11:20:27 pre podne » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| MightyMO | 
								|  | « Odgovor #27 poslato: Septembar 20, 2013, 02:17:22 posle podne » |  | 

i ja mislim da će pre biti da je zbog povećanog unosa tečnosti, što je normalno, a drugo piješ li kafu ili kofein? kofein može uticati na to, jer je diuretik    ali i to je normalno... p.s. boja mokraće je dobar indikator hidriranosti, što je bistrija i bez boje tim bolje, tako da možeš i time da se vodiš |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Dr Gorana Grkovic | 
								|  | « Odgovor #26 poslato: Septembar 19, 2013, 10:26:28 posle podne » |  | 

To je onda vise vode nego sto si do sada unosio, jel tako? Da li imas neke smetnje vezane za mokrenje ili si samo primetio da ucestalije mokris? |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Didza 
							 | 
								|  | « Odgovor #25 poslato: Septembar 19, 2013, 09:45:10 posle podne » |  | 

pijem ga 3 puta dnevno sa po pola litre vode |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Dr Gorana Grkovic | 
								|  | « Odgovor #24 poslato: Septembar 19, 2013, 07:49:10 posle podne » |  | 

Pogledala sam sastav, nema nicega u njemu sto bi izazvalo pojacano mokrenje. Da li pijes vise vode?  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Didza 
							 | 
								|  | « Odgovor #23 poslato: Septembar 19, 2013, 05:13:40 posle podne » |  | 

Pozz ljudi evo da pitam nesto , reko da ne otvaram novu temu naime 1. septembra sam poceo piti muscle juice gainer i od kad ga pijem mnogo vise mokrim u toku dana nego inace da li je to nka nus pojava ili sta vec , ovaj ganer u sbi ne sadrzi kreatin da napomenem? |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| MightyMO | 
								|  | « Odgovor #22 poslato: Septembar 18, 2013, 08:44:30 pre podne » |  | 

dobra kombinacija, takoðe, i to popularna meðu našim kupcima je i taurin u kombinaciji sa kofeinom - proizvod je Power Force od Biotech-a.  Preporučujem! |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Zoltan Kozma | 
								|  | « Odgovor #21 poslato: Septembar 17, 2013, 01:51:36 posle podne » |  | 

Bolje pij kofein u tabletama pre treninga, nego kafurina i da se nalivas njome, ovako imas gotovu dozu bez mnogo komplikacije i odmah ti se fokusira CNS za trening.
 Apsolutno se slazem sa ovime.Ja to radim kada izbacujem NO i onda smanjujem doze kofeina to jest prvo polovim na 100 pa na 50mg..kasnije mi je jedna od 200mg odlicna da eksplodiram uz recimo attack ili storm.Sve u svemu kofeinske tablete pun pogodak. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| MightyMO | 
								|  | « Odgovor #20 poslato: Septembar 10, 2013, 02:00:31 posle podne » |  | 

ili kao što smo već pominjali, crni čaj ili zeleni čaj umesto kafe     antioksidanti...   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Robert | 
								|  | « Odgovor #19 poslato: Septembar 09, 2013, 06:28:16 posle podne » |  | 

I placebo čini svoje, pa onda spojiš to sa uživanjem u ukusu kafe, i eto dobitne kombinacije.    Dok je bio kafemat u mojoj teretani, sve je mirisalo na kafu, jer je gomila vežbača ispijalo pre treninga.    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| pedjoni986 
								Gost
 | 
								|  | « Odgovor #18 poslato: Septembar 09, 2013, 03:17:00 posle podne » |  | 

Bolje pij kofein u tabletama pre treninga, nego kafurina i da se nalivas njome, ovako imas gotovu dozu bez mnogo komplikacije i odmah ti se fokusira CNS za trening. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| MightyMO | 
								|  | « Odgovor #17 poslato: Septembar 09, 2013, 02:24:39 posle podne » |  | 

Jedno pitanje , nije vezano za ovu temu.. Da li smem da pijem kafu?Cuo sam da daje izdrzljivost.. Da li je dobro da pijem kafu ako hocu da se ugojim?Pozdrav
 u principu nema toliko veze jedno sa drugim...   posle obroka nije loše popiti kafu zbog bolje digestije hrane, mada nije pravilo. Ako ti prija popij pre treninga, ali nema potrebe da forsiraš ako ti ne prija... zna da podigne puls, izazove nesanicu.... bez kofeina možeš bolje da "osluškuješ" svoje telo...  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Zoltan Kozma | 
								|  | « Odgovor #16 poslato: Septembar 07, 2013, 05:04:09 posle podne » |  | 

Kafa nema veze sa izdrzljivoscu vec kofein koji sadrzi pa dobijes malo fokus i energiju.Od nje neces dobiti masu, masa se dobija od kvalitetne ishrane. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| MrPeki96 

Ako si poceo nesto da radis,zavrsi to do kraja..

| 
								|  | « Odgovor #15 poslato: Septembar 07, 2013, 01:16:32 posle podne » |  | 

Jedno pitanje , nije vezano za ovu temu.. Da li smem da pijem kafu?Cuo sam da daje izdrzljivost.. Da li je dobro da pijem kafu ako hocu da se ugojim?Pozdrav |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	|  |