TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398552 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Octavia

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 27, 2024, 01:39:11 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 18 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pomoc oko proteina.HITNO  (Pročitano 55589 puta)
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #163 poslato: Januar 12, 2014, 04:05:18 posle podne »

E ovako,kao prvo oba cilja ne možeš odjednom postići.Ne znam kako stojiš sa procentom masti?
Meni se ne sviĂ°a pirinač za doručak,bolje ubaci integralni uz ručak,a za doručak jedi ovsene,musli druge žitarice.
Užine i treba takve da ti budu,samo umesto kikirikija bolje neke druge koštunjave plodove da jedeš,tipa badema.
Izvini,jesi li napisao negde koliko si visok i težak? Da vidim zbog količine hrane.....

Cek,kako moze obrok da bude masti + ugljeni hidrati,nigde proteina?
Pre sam za kombinaciju protein+jedno od ta dva!

Ne treba svaki obrok da bude po tom principu,zato mu ovo i jeste užina. najbolje da 5 puta dnevno jede meso,mislim daaaj :D
Sačuvana
stefolinhoo
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #162 poslato: Januar 12, 2014, 04:01:05 posle podne »

E ovako,kao prvo oba cilja ne možeš odjednom postići.Ne znam kako stojiš sa procentom masti?
Meni se ne sviĂ°a pirinač za doručak,bolje ubaci integralni uz ručak,a za doručak jedi ovsene,musli druge žitarice.
Užine i treba takve da ti budu,samo umesto kikirikija bolje neke druge koštunjave plodove da jedeš,tipa badema.
Izvini,jesi li napisao negde koliko si visok i težak? Da vidim zbog količine hrane.....

Cek,kako moze obrok da bude masti + ugljeni hidrati,nigde proteina?
Pre sam za kombinaciju protein+jedno od ta dva!
Sačuvana
Ima tres tresu, ima naj najke i ramena siroka ko regal
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #161 poslato: Januar 12, 2014, 03:59:06 posle podne »

Sačuvana
stefolinhoo
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #160 poslato: Januar 11, 2014, 08:36:15 posle podne »

Dorucak je dobar,mada moze bolje.
Uzina je losa,nema dalje.Masti plus ugljeni hidrati nisu kombinacija,bolje tu ubaci mesa i pirinac.
Rucak je dobar,ali napisi kolicinu krompira.
Uzina isto ne valja kao i druga.
Meso moze,jaja isto nisu losa opcija.

Pa pazi,ja sam najpre za to da imas osnovnu suplementaciju,znaci vitamine i minerale,zatim whey protein,omega 3 e tek onda uzimas dalje sta te interesuje.Jer kreatin bez proteina je losa opcija! ;)
I napisi izmedju kojih obroka ti je trening?
Sačuvana
Ima tres tresu, ima naj najke i ramena siroka ko regal
ivan333
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #159 poslato: Januar 11, 2014, 08:28:10 posle podne »

Evo ishrane
Dorucak 4 jajeta,2 solje jogurta,150 g pirinca.
uzina-2 banane i kikiriki 10g.
rucak-150,200g mesa,uz to kuvani krompir.
druga uzina-isto 2 banane i kikiriki.
vecera-ili meso ili opet jaja.

Ovako izgleda moj trening:
Ponedeljak-grudi,biceps.
Utorak-ledja,triceps.
Sreda-Noge,trbusnjaci,trapez.
Cetvrtak-ramena,podlaktica.
Petak-isto kao ponedeljak,grudi,biceps.

Evo nekog manekenskog cilja..http://bodyspace.bodybuilding.com/img/user_images/growable/2008/12/07/12831032/profilepic/2962212orig.jpg veoma je tesko doci do ovoga,zato se pitam da li ovde radi kreatin? od suplemenata nista nisam koristio ali zelim da uzmem nesto,pa eto sta je najbolje za ovu definiciju?
Sačuvana
ivan333
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #158 poslato: Januar 11, 2014, 08:18:41 posle podne »

U pravu si mileticu,zelim da dobijem definiciju,ali ne zelim da to bude previse mrsava definicija,pa se zato pitam da li kreatin povecava obim ruke,grudi itd? ili protein povecava a kreatin samo definise?
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #157 poslato: Januar 11, 2014, 01:58:23 posle podne »

Meni se čini da ti želiš i definiciju tj. da budeš iscrtan,a da želiš i veći obim ruku? Jesam li u pravu?
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #156 poslato: Januar 11, 2014, 09:56:11 pre podne »

Pa vecina mi je rekla,imas mase uzmi kreatin,pre svega da vas pitam sta tacno daje kreatin,da li se povecava telo ili daje samo izdrzljivost?,cilj mi nije da se kako to kazu napucam bas jako nego da dobijem malo vecu ruku cisto neku definiciju da nabacim,mogu li mutant whey da uzmem i taj kre alkalyn pa zajedno da ih pijem,posto mi taj mutant whey nekako najjeftiniji?

mutant whey jeste dobar za tu cenu, ali je svega 60% proteina u sastavu. O kreatinu više možeš pročitati na
http://www.pansport.rs/tekstoteka/dodaci-ishrani-suplementacija/sve-o-kreatinu.html

pre nego što preporučimo suplementaciju, daj nam više podataka o sebi... kako se trenutno hraniš i kako treniraš? šta su tvoji ciljevi, da li si koristio nešto od suplementacije?
Sačuvana
ivan333
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #155 poslato: Januar 11, 2014, 12:52:40 pre podne »

Pa vecina mi je rekla,imas mase uzmi kreatin,pre svega da vas pitam sta tacno daje kreatin,da li se povecava telo ili daje samo izdrzljivost?,cilj mi nije da se kako to kazu napucam bas jako nego da dobijem malo vecu ruku cisto neku definiciju da nabacim,mogu li mutant whey da uzmem i taj kre alkalyn pa zajedno da ih pijem,posto mi taj mutant whey nekako najjeftiniji?
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #154 poslato: Januar 09, 2014, 08:10:25 posle podne »

Sta mislite o kre-alkalynu,da li njega da uzmem ili da uzmem Creatine monohydrate Micronized
Dymatize Nutrition,kazu da je mnogo bolji kre alkalyn pa da vas pitam sta da uzmem,hteo sam whey ali sam odustao jer imam sasvim dobru ishranu,pa sam odlucio da uzmem neki od ta 2 kreatina.
Prvo uzmi kreatin monohidrat,vidi kako reagujes na njega ,a idealno bi bilo da uz to ides i whey barem nakon treninga sa monohidratom.
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #153 poslato: Januar 09, 2014, 06:27:46 posle podne »

a koji je cilj?  vežbačima koji rade na masi i snazi i kvalitetno se hrane uglavnom savetujem monohidrat... sportistima koji ne žele ni gram vode, koji paze na unos hidrata i dr.  ili se bave nekim od sportova izdržljivosti npr. - pre savetujem kre alkalyn.
Moje mišljenje, a mišljenja se mogu razlikovati :)

možda bi ipak bilo dobro za početak uzeti i neke amino kiseline ili protein , čisto zbog oporavka i sprečavanja katabolizma.
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #152 poslato: Januar 09, 2014, 12:58:05 posle podne »

Kre-alkalyn ti je 10 puta jači od monohidrata i ne povlači vodu,ne izaziva nadutost i tegobe u stomaku .Većina njih pije monohidrat i nikakav problem ne osećaju.E sad,na tebi je šta ćeš.Ja bih pre uzeo rke-alkalyn da sma na tvom mestu. Možda ti je super ishrana,ali tebi odmah nakon treninga treba unos proteina,da mi nahranio mišić. Što si se rešio baš na kreatin?
« Poslednja izmena: Januar 09, 2014, 07:39:36 posle podne od strane Miletić Dušan » Sačuvana
ivan333
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #151 poslato: Januar 09, 2014, 12:34:52 posle podne »

Sta mislite o kre-alkalynu,da li njega da uzmem ili da uzmem Creatine monohydrate Micronized
Dymatize Nutrition,kazu da je mnogo bolji kre alkalyn pa da vas pitam sta da uzmem,hteo sam whey ali sam odustao jer imam sasvim dobru ishranu,pa sam odlucio da uzmem neki od ta 2 kreatina.
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #150 poslato: Januar 02, 2014, 11:04:11 posle podne »

Imam jako ozbiljan problem,znam da nije ovo tema,izvinjavam se...
Danas sam radio cucnjeve sa 50 kilograma i posle trecegg puta tj cetvrti put kada sam cucnuo osetio sam jak bol sa desne strane iznad testisa mozda 1-2 cm i to samo kada cucnem,bol je kao da nesto pristiska kozu,pece me i veoma sam se uplasio,medjutim i kada sam skinuo tegove kad cucnem isti bol se pojavljuje sta da radim?
Verovatno moze biti ligamentum ingvinale ,idi kod lekara da pogleda !
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #149 poslato: Januar 01, 2014, 09:35:49 posle podne »

Ivan333, prati ovaj link i tu postavi pitanje. Tako će ga naši doktori sigurno videti i dati ti odgovor.

http://www.pansport.rs/forum/index.php?board=761.0
Sačuvana
Stranice: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 18 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.135 sekundi sa 19 upita.