TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 403078 Teme od strane 25059 Članovi Poslednji član: filipovica01

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Maj 13, 2025, 06:26:18 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 146 147 [148] 149 150 ... 189 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Brza pitanja!  (Pročitano 784141 puta)
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #616 poslato: Februar 25, 2014, 09:59:48 posle podne »

Onda moguće da je samo naišao takav dan,imaš dovoljno odmora,ne verujem da je do toga...
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #615 poslato: Februar 25, 2014, 08:51:20 posle podne »

Ishrana ti je kvalitetna ,ukoliko bude bilo i dalje problema povecaj unos slozenih UH.
Sačuvana
TheRestricted
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #614 poslato: Februar 25, 2014, 08:36:29 posle podne »

Nedeljom i utorkom odmara, pon sreda cetvrtak petak subota radni
Sačuvana
Dakii95
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #613 poslato: Februar 25, 2014, 12:54:58 posle podne »

Reg sam se na pansport nece nista da mi stigne na email ni u spam folder ni gde   
a trebam da narucim nesta ovih dana
Sačuvana
Ne budi nesretan što u ovome svetu niko ne zna za tebe. Zašto misliš da si toliko važan da bi te trebali poznavati? Kada budeš zaista tako važan, a da i ne misliš o tome, oni će znati za tebe.
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #612 poslato: Februar 24, 2014, 10:48:05 posle podne »

20 nedelja, nisam :/

Čekaj,pa jesi li vikendom pravio,posle tih 5 treninga zaredom?
Sačuvana
Fitnes trkacica
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #611 poslato: Februar 24, 2014, 10:43:57 posle podne »

Ali kuvanjem kafa gubi odredjenu dozu kofeina, čak duplo opadne količina kofeina kuvanjem
Razumela sam da si pitao koliko ima mg kofeina u 1g SIROVE kafe... koliko se gubi kuvanjem mislim da niko ne moze precizno da ti kaze :D A sto se opterecujes time? Ja inace ponekad pred trening kad ne stignem da popijem kafu pojedem kasiciu sirove uz mlaku vodu i bas ume da bude "energy booster"...

Jedes kafu? :-/
Ponekad potopim kasicicu kafe u malo mlake vode i pojedem, bas kao i kakao. Ne ocekujem da neko razume i proba, ali meni tako prija.
Sačuvana
TheRestricted
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #610 poslato: Februar 24, 2014, 10:23:01 posle podne »

U redu hvala :) Javljam  u sredu!
Sačuvana
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #609 poslato: Februar 24, 2014, 10:20:32 posle podne »

Sta moze da bude razlog naglog padanja snage? Samo veceras mi se desilo. Vrlo sam zadovoljan sa treninzima proteklih mesec dana i evo danas benc inace idem 60kg nekih 10 puta sad sam jedva 40kg uspeo 5.. Radio grudi triceps. 5 puta nedeljno idem u teretanu. Sad me je ovo psihicki bas udarilo. Nista nisam menjao jedino mozda jer je bila ogromna guzva plus sam isao posle 6 sati skole pa mozda nisam mogao toliko da se isfokusiram

Moze biti nesto od ovoga sto je marko naveo, a mozda je samo bilo dosta zagusljivo i manjak kiseonika, pa si tako odreagovao. Ili jednostavno danas nije bio tvoj dan za vezbanje. Nemoj odmah misliti da je nesto strasno, naspavaj se i odmori, pa vidi kako ce biti na sledecem treningu. Ako opet bude isto onda mozemo videti sta dalje.
Sačuvana
anaerob2
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #608 poslato: Februar 24, 2014, 10:12:52 posle podne »

Ali kuvanjem kafa gubi odredjenu dozu kofeina, čak duplo opadne količina kofeina kuvanjem
Razumela sam da si pitao koliko ima mg kofeina u 1g SIROVE kafe... koliko se gubi kuvanjem mislim da niko ne moze precizno da ti kaze :D A sto se opterecujes time? Ja inace ponekad pred trening kad ne stignem da popijem kafu pojedem kasiciu sirove uz mlaku vodu i bas ume da bude "energy booster"...

Jedes kafu? :-/
Sačuvana
TheRestricted
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #607 poslato: Februar 24, 2014, 09:51:01 posle podne »

20 nedelja, nisam :/
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #606 poslato: Februar 24, 2014, 09:44:34 posle podne »

Sta moze da bude razlog naglog padanja snage? Samo veceras mi se desilo. Vrlo sam zadovoljan sa treninzima proteklih mesec dana i evo danas benc inace idem 60kg nekih 10 puta sad sam jedva 40kg uspeo 5.. Radio grudi triceps. 5 puta nedeljno idem u teretanu. Sad me je ovo psihicki bas udarilo. Nista nisam menjao jedino mozda jer je bila ogromna guzva plus sam isao posle 6 sati skole pa mozda nisam mogao toliko da se isfokusiram

Koliko dugo treniraš u kontinuitetu? Da li si pravio pauze?
Sačuvana
TheRestricted
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #605 poslato: Februar 24, 2014, 09:38:06 posle podne »

Ishrana mi je ostala ista:
1.100 gr ovsenih 4 jaja laneno seme
2.50 gr ovsenih 200 ml mleko banana susam
3.250 gr belog ili bataka 100 gr pirinca salata
4.voce i orasasti
5.sendvic neki (riba ili jaja)
6.whey banana (posle treninga)
7.100 gr pirinca 200 gr juneceg ili ribe salata

Vec 5 meseci treniram malo menjeam ali se do prekjuce nisam osecao uopste tako. Odnosno bilo je fantasticno kao i celu prethodnu nedelju e sad ne znam videcu u sredu ako bude isto uzecu par dana pauze.
« Poslednja izmena: Februar 24, 2014, 09:39:45 posle podne od strane TheRestricted » Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #604 poslato: Februar 24, 2014, 09:31:48 posle podne »

Pretreniranost,losa ishrana ,mnogo drugih faktora.
Sačuvana
TheRestricted
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #603 poslato: Februar 24, 2014, 09:20:32 posle podne »

Sačuvana
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #602 poslato: Februar 24, 2014, 10:08:49 pre podne »

tražio sam to pre 10god, ne mogu da naðem link, ali mi je ostalo u sećanju da je nes kafa po sadržaju kofeina jača od obične kafe. I tad mi je to bilo iznenaðujuće. Ja ne pijem kafu, nikad je nisam ni probao, ali sam za neku opkladu sa ženom (koja pije kafu) kopao da naðem koliko ima šolja koje kafe...

U principu dosta zavisi od vrste kafe, veličine šolje, jer mi nemamo neke standardizovane varijante kafe (kao Amerikanci recimo), tako svaka kafana ima svog dobavljača i može biti različit sadržaj kofeina...

Sad je situacija drugačija, ispada da jedna kesica neskafe (ovaj štapić što ima po radnjama) ima navodno oko 60-70mg kofeina. Ako naðem negde stari link gde se pričalo malo drugačije, okačiću... 
Sačuvana
Arbeit macht frei.
Stranice: 1 ... 146 147 [148] 149 150 ... 189 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.041 sekundi sa 13 upita.