TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398432 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 24, 2024, 07:34:12 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 164 165 [166] 167 168 ... 189 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Brza pitanja!  (Pročitano 702774 puta)
jekka
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #346 poslato: Januar 05, 2014, 01:27:27 posle podne »

mislim da se teror salio za popa lol :)
mislim toliko je logicno, ako postis prosto ne pijes whey i cao, kao da ce neka steta nastati za jedan dan :o
Sačuvana
you could make a wish or you could make it happen
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #345 poslato: Januar 05, 2014, 01:26:48 posle podne »

možda ipak pozvati egzorcistu?  :o imam ja par brojeva...
mada opet bez wheya posle treninga nije baš zajebancija, katabolizam udara kad se čovek najmanje nada...
Sačuvana
Arbeit macht frei.
Milan 21
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #344 poslato: Januar 05, 2014, 01:03:58 posle podne »

najbolje da pitas  popa   ::)
+1

Mozda je glupo pitanje ali moram da pitam, posto se sutra posti... da li je dozvoljeno piti whey uz obrok? Mislila sam posto je "cist" protein bez laktoze i ziv. masti, da je dozvoljeno... nesto mi se ne kupuju pirincana mleka a posto planiram trening ne znam sta bi mi bila alternativa za whey makar u PWM-u...

Mozes jedan dan bez veja, nece ti se svet srusiti na glavu,niti se telo deformisati. Kao PWM pojedi ribu i pirinac i stvar resena.Razmisli malo, vej tj.surutka je produkt mlecnih proizvoda, e sad to sto je on filtriran i radjeno mu sto cuda to je vec filozofsko pitanje da li je odgovarajuci za post, najbolje da ti pitas popa ipak :)
Sačuvana
BBBbbb
Napredni član
Van mreže Van mreže

Jusqu'ici tout va bien…

« Odgovor #343 poslato: Januar 05, 2014, 12:59:00 posle podne »

Postis jer ti osecas da treba da postis, a ne sto se bojis da ce te strefi grom s neba ako se omrsis i ne prekrstis kad prolazis pored crkve.

Ja od religija verujem u bozicnu i uskrsnju trpezu, al to sto cu sutra tucem po gici saranu i prebrancu, ne zavaravam se bogougodnim zivotom.
Sačuvana
Terror
Napredni član
Van mreže Van mreže

terroristes

« Odgovor #342 poslato: Januar 05, 2014, 12:08:49 posle podne »

ali ako Mare kaze da moze whey na postu to je amin  :D :D :D
Sačuvana
Nase ce sjene hodati po Becu ,lutati po dvoru , plasiti gospodu...
pedjoni986
Gost
« Odgovor #341 poslato: Januar 05, 2014, 12:01:14 posle podne »

Ne budite grubi da ne ode, necemo imati sta da citamo posle :D
Sačuvana
Terror
Napredni član
Van mreže Van mreže

terroristes

« Odgovor #340 poslato: Januar 05, 2014, 11:50:57 pre podne »

ja samo pratim njene teme i lepo se ismejem svaki put....cuj ako postim jel smem whey....strasno ...mada mozda da ode do svog popa i da joj dozvoli razresenje  na whey jer  se bavi teskim fizickim radoom  ??? ??? ??? ::)
Sačuvana
jekka
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #339 poslato: Januar 05, 2014, 11:46:01 pre podne »

tebi neko jednostavno treba da kaze DOSTA.
znaci kada bi sagledala sva svoja pitanja iz drugog ugla shvatila bi kakvim se stvarima opterecujes. jednom recju - preterujes.
ako si vernik a ocigledno jesi cim postis naravno da ne mozes da pijes whey. svasta
Sačuvana
you could make a wish or you could make it happen
Terror
Napredni član
Van mreže Van mreže

terroristes

« Odgovor #338 poslato: Januar 05, 2014, 09:48:02 pre podne »

najbolje da pitas  popa   ::)
Sačuvana
Fitnes trkacica
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #337 poslato: Januar 05, 2014, 09:08:58 pre podne »

Mozda je glupo pitanje ali moram da pitam, posto se sutra posti... da li je dozvoljeno piti whey uz obrok? Mislila sam posto je "cist" protein bez laktoze i ziv. masti, da je dozvoljeno... nesto mi se ne kupuju pirincana mleka a posto planiram trening ne znam sta bi mi bila alternativa za whey makar u PWM-u...
Sačuvana
Fitnes trkacica
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #336 poslato: Januar 04, 2014, 09:58:13 posle podne »

koliko ja znam najpouzdaniji nacin da se izmeri bf je dexa scan, a i kaliperom se mogu meriti potkozne masti
sama brojka kao brojka ne treba da je od prevelike vaznosti, meni licno vise znaci da pratim napredak, tacnije uporedjujem rezultate
Jel to znaci da kaliperom ne mogu da se obuhvate "nevidljive" masti, tj. one visceralne i dublje pod kozom u okviru misica? Po tome bi trebalo da kaliper svima pokazuje da imaju manje masti...

Mene je zbunilo sto mi je bio impedance vaga pokazala da najveci procenat masti imam oko stomaka - a tu sam iscedjena ko grana, imam six pack, nemam ni pojas za spasavanje ni sl. :D Ne jedem masno (sem zdravih masti, tu mozda nekad malo i vise) pa ne znam ni zasto bi se to talozilo oko organa... ako se tu talozi... ima neko objasnjenje ili da batalim vagu?
To su visceralne masti ,uglavnom njihovo nakupljanje je predodredjeno genetski ali i njih mozes izgubiti kroz izbalansiranu ishranu i dobro programiran trening.
Hvala! A imas li saznanje koja hrana pretezno ide u visceralno, a koja u potkozno masno tkivo? Meni je nesto logicno da se veoma masna hrana talozi oko organa a ovaj visak UH ide u potkozno kao otpad, jer to visceralno sto sam iznenada dobila jedino moze da se objasni naprasnim prelaskom na LCHF ishranu u tom periodu... i zivo me zanima kako treningom to visceralno smanjiti? :) Inace otkad pratim tvoje savete potkozno se polako smanjuje ;)
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #335 poslato: Januar 04, 2014, 09:08:36 posle podne »

koliko ja znam najpouzdaniji nacin da se izmeri bf je dexa scan, a i kaliperom se mogu meriti potkozne masti
sama brojka kao brojka ne treba da je od prevelike vaznosti, meni licno vise znaci da pratim napredak, tacnije uporedjujem rezultate
Jel to znaci da kaliperom ne mogu da se obuhvate "nevidljive" masti, tj. one visceralne i dublje pod kozom u okviru misica? Po tome bi trebalo da kaliper svima pokazuje da imaju manje masti...

Mene je zbunilo sto mi je bio impedance vaga pokazala da najveci procenat masti imam oko stomaka - a tu sam iscedjena ko grana, imam six pack, nemam ni pojas za spasavanje ni sl. :D Ne jedem masno (sem zdravih masti, tu mozda nekad malo i vise) pa ne znam ni zasto bi se to talozilo oko organa... ako se tu talozi... ima neko objasnjenje ili da batalim vagu?
To su visceralne masti ,uglavnom njihovo nakupljanje je predodredjeno genetski ali i njih mozes izgubiti kroz izbalansiranu ishranu i dobro programiran trening.
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #334 poslato: Januar 04, 2014, 04:59:11 posle podne »

Čist integralni hleb jedi za doručak,bez tih primesa. A za užinu jedi voće,koštunjave plodove....i na tja fazon,jogurt možda.
Sačuvana
TheRestricted
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #333 poslato: Januar 04, 2014, 04:10:57 posle podne »

Hvala na odgovoru :) A da li integralni hleb (pravi) sa devicanskim maslinovim uljem i zacinima (beli luk, bosiljak) moze da bude da bude uzina (dobra)?
Sačuvana
Srdjan1995
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #332 poslato: Januar 04, 2014, 03:57:00 posle podne »

Srecna NG svima ljudi..Sve najlepse vam zelim!!! :)

Moram da istrcim Kupera, 3.200+ metara za 12 minuta..Pa je l' ima neko neki dobar i proveren program za to?? :)
Koliko imas vremena da to spremis? Najbolje da vezbas na nekom stadionu sa atletskom stazom i da meris prolazno vreme po km. To je oko 3 kruga, kreni sa 4 min/km i gledaj da ti svaki naredni krug bude brzi... radi i intervale - kratke sprinteve sa duplo duzom pauzom... nadam se da ce pomoci :)
Imam tamo negde do oko 15-og aprila da spremim kuperov test, znaci jos nekih 90-ak dana imam- 3 meseca! :)
Sačuvana
I may not be there yet, but I'm closer than I was yesterday.
Stranice: 1 ... 164 165 [166] 167 168 ... 189 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.079 sekundi sa 17 upita.