TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398432 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 24, 2024, 07:23:56 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 163 164 [165] 166 167 ... 189 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Brza pitanja!  (Pročitano 702725 puta)
Terror
Napredni član
Van mreže Van mreže

terroristes

« Odgovor #361 poslato: Januar 05, 2014, 06:40:08 posle podne »

e moj decko imas ti jos da jedes suve `rane da bi ti obe butine bila ko moja jedna  ;) i casti nas molim te nekim opasnim  videom ili slikom na kojima se vidi to tvoje neprocenjivo znanje tipa pokupio sam par fora od decka koji se rekalmira kao trener na zenskim sajtovima  ;)
Sačuvana
Nase ce sjene hodati po Becu ,lutati po dvoru , plasiti gospodu...
Stefan L.
Gost
« Odgovor #360 poslato: Januar 05, 2014, 06:36:13 posle podne »

Ne brini se samo se jako uhvati za wc solju a i ako upadnes vidim da radis neke skokove brzo ces da iskocis  ;)

Dobar si :)

Porasle mi butine ne mogu da prodjem kroz solju :P

Ali sta ces ti kad ne radis skokove,ode nizvodno,nema ti spasa.
Sačuvana
Terror
Napredni član
Van mreže Van mreže

terroristes

« Odgovor #359 poslato: Januar 05, 2014, 06:33:12 posle podne »

Ne brini se samo se jako uhvati za wc solju a i ako upadnes vidim da radis neke skokove brzo ces da iskocis  ;)
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #358 poslato: Januar 05, 2014, 06:22:33 posle podne »

sam si rekao da nisi u toku zato procitaj o cemu se pise i budi malo u toku...u svakom slucaju povuci vodu kad zavrsis ;)

Ne smem da povucem vodu jer ce onda neki sa foruma otici nizovodno.
Sačuvana
Terror
Napredni član
Van mreže Van mreže

terroristes

« Odgovor #357 poslato: Januar 05, 2014, 06:08:38 posle podne »

sam si rekao da nisi u toku zato procitaj o cemu se pise i budi malo u toku...u svakom slucaju povuci vodu kad zavrsis ;)
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #356 poslato: Januar 05, 2014, 05:37:52 posle podne »

@Teror nemam sta koga da ucim...ali cu uvek da stanem na stranu nekog koga napada vise ljudi ako mi taj neko mi nije delovao drzak i bezobrazan,vec samo neko ko ne zna dovoljno i ko je nesiguran.

@BBBbbb to ne znam,ne citam sve teme,na ovu sam naleteo...uvek mi je bilo ruzno kad se ljudi podsmevaju nekom ko nema dovoljno znanja a pri tom se ne pravi da zna sve,vec lepo pita.To je nesto na sta nikad necu cutati bilo kome.

E da,i tuzno je to kad neko hoce da bude mangup pa se sprda sa nekim ko ne znam.Budi mangup pa se sprdaj sa nekim ko ima dovoljno znanja.  ;)
« Poslednja izmena: Januar 05, 2014, 05:53:42 posle podne od strane Stefan L. » Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #355 poslato: Januar 05, 2014, 04:19:58 posle podne »

Idete u off drzite se teme i nema price o doping sredstvima da ne bi dobili ban :D
Sačuvana
Terror
Napredni član
Van mreže Van mreže

terroristes

« Odgovor #354 poslato: Januar 05, 2014, 03:43:46 posle podne »

HAHAHAHA ZNACI NE VERUJEM

po TEBI bi pravi post isao bez ribe ...wtf znaci udari se triput korbacem po ledjima   :D :D :D :D
Sačuvana
Fitnes trkacica
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #353 poslato: Januar 05, 2014, 03:38:01 posle podne »

najbolje da pitas  popa   ::)
Postis jer ti osecas da treba da postis, a ne sto se bojis da ce te strefi grom s neba ako se omrsis i ne prekrstis kad prolazis pored crkve.

Slazem se ali tesko podnosim post makar bio jedan dan, ali opet osecam da bar pred Bozic treba postiti. S tim sto bi pravi post po meni isao bez ribe...

No bolje onda da odustanem od treninga, raspitala sam se za whey i dobila odgovor da ga zamenim sojinim proteinom, sto mi ne pada na pamet.
Sačuvana
Dunya
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #352 poslato: Januar 05, 2014, 03:09:29 posle podne »

Postis jer ti osecas da treba da postis, a ne sto se bojis da ce te strefi grom s neba ako se omrsis 

Hahah :D koji lik
Sačuvana
BBBbbb
Napredni član
Van mreže Van mreže

Jusqu'ici tout va bien…

« Odgovor #351 poslato: Januar 05, 2014, 02:54:46 posle podne »

@Stefan L.
Sto se mene tice, suvise kasno im je doklincila. Pise iste nebuloze na 2-3 teme paralelno, a ni jedan od brda saveta ne zarezuje ni 5%.
Sačuvana
Terror
Napredni član
Van mreže Van mreže

terroristes

« Odgovor #350 poslato: Januar 05, 2014, 02:30:18 posle podne »

sreca pa si se ti vratio na forum pa ce imati od koga da uci  ;)
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #349 poslato: Januar 05, 2014, 02:02:12 posle podne »

Mozda je glupo pitanje ali moram da pitam, posto se sutra posti... da li je dozvoljeno piti whey uz obrok? Mislila sam posto je "cist" protein bez laktoze i ziv. masti, da je dozvoljeno... nesto mi se ne kupuju pirincana mleka a posto planiram trening ne znam sta bi mi bila alternativa za whey makar u PWM-u...
Whey - surutka...

Nije posno i nece ti nista biti ako jedan dan ne uneses uopste proteine zivotinjskog porekla.

p.s a vi jedva docekali da se sprdate i pokazete koliko ste nacitani...oladite malo.
« Poslednja izmena: Januar 05, 2014, 02:04:00 posle podne od strane Stefan L. » Sačuvana
Terror
Napredni član
Van mreže Van mreže

terroristes

« Odgovor #348 poslato: Januar 05, 2014, 01:47:43 posle podne »

Ma ona nece obratiti paznju na ovo sto mi pisemo sto posto sam siguran....sacekace da kako ona kaze pop Mare da svoj sud o koriscenju wheya za vreme posta  :D

Inace juce greskom `mesto kofeina zveknem xanax....i odem posle pola sat na trening ....trening nikad gori stavio stotku na bendzu kao da ima dve tone ...katastrofa ....al sto sam mozak odmorio ludilooooooo   :D :D :D
« Poslednja izmena: Januar 05, 2014, 01:52:15 posle podne od strane terror » Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #347 poslato: Januar 05, 2014, 01:35:00 posle podne »

tebi neko jednostavno treba da kaze DOSTA.
znaci kada bi sagledala sva svoja pitanja iz drugog ugla shvatila bi kakvim se stvarima opterecujes. jednom recju - preterujes.
ako si vernik a ocigledno jesi cim postis naravno da ne mozes da pijes whey. svasta
Konacno da je neko napisao,da mi redovni hejteri ne moramo uvek da polivamo ovde!
Sačuvana
Stranice: 1 ... 163 164 [165] 166 167 ... 189 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.098 sekundi sa 17 upita.