TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 363209 Teme od strane 24680 Članovi Poslednji član: Malisa62

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Avgust 04, 2020, 03:53:52 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |  (Urednik: Slavisa Stojic)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 267 268 [269] 270 271 ... 282 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Ishrana pitanja  (Pročitano 480785 puta)
srdjan82
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1558


« Odgovor #201 poslato: Jul 21, 2014, 10:11:22 posle podne »

Pa moram na posao užinu nositi...
To je sve što se hleba tiče...
:)
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Na mreži Na mreži

Poruke: 12204


« Odgovor #200 poslato: Jul 21, 2014, 10:08:19 posle podne »

A da jednostavno ne jedete hleb? :D
Sačuvana
srdjan82
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1558


« Odgovor #199 poslato: Jul 21, 2014, 09:37:30 posle podne »

Ima oni bez brašna...
:)
Mada, najbolje je pročitati sastav hleba...
:)
Sačuvana
Pecha
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2230


Eat clean, train hard, die anyway...

« Odgovor #198 poslato: Jul 21, 2014, 09:34:22 posle podne »

kupovni NI NE POMISLJAJTE jer smradovi uzmu obicno testo za beli hleb i dodaju u njega boju kakaa i isporucuju ga radnjama kao integralni. bilo ta afera na vestima da ste mi zivi i zdravi :)
Sačuvana
Panta rei, panta res.
srdjan82
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1558


« Odgovor #197 poslato: Jul 21, 2014, 09:07:11 posle podne »

Zato je najbolje izbegavati kupovni...
:)
Oduvek sam malo jeo hleba, a od kako se družim sa vama, pojedem oko pola vekne nedeljno...
:D
Sačuvana
srdjan82
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1558


« Odgovor #196 poslato: Jul 21, 2014, 07:38:28 posle podne »

U većinu (integralnih) hlebova dodaju procenat belog brašna.
Da li si probao da napraviš hleb od integralnog brašna?
Ja sam od heljdinog brašna napravio kameni hleb...
:D
Ja bi' se opredelio uvek za krompir ili pirinač...
Sačuvana
semi-pro
Redovan član
****
Van mreže Van mreže

Poruke: 693

« Odgovor #195 poslato: Jul 21, 2014, 07:32:35 posle podne »

Ma ovsene su konstantne za dorucak, nego uz belo meso da li je bolje pirinac, krompir ili int hleb, ili mu sve dodje na isto :)
Sačuvana
Pecha
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2230


Eat clean, train hard, die anyway...

« Odgovor #194 poslato: Jul 21, 2014, 05:00:09 posle podne »

Ko ? Jel ja ?! hehehe :D
Sad stukao 2 tune i salaticu, ustvari super mi ide nekako ne kriziram vise. Mora da je ketoza ^^

Semi-pro zaboravili smo ovsene :) a pitas da li su int. hleb ''losiji'' od int. testenina, pa od cega se pravi jedno a od cega drugo ?
Sačuvana
Panta rei, panta res.
P. Heath
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1967


NO PAIN - NO GAIN

« Odgovor #193 poslato: Jul 21, 2014, 04:52:42 posle podne »

Sta mislite o domacem hlebu pravljenom iskljucivo integralnim brasnom kao izvor uh? Ili je ipak bolja opicija pirinac, krompir, integr testetina itd
Kazu da je ok, ali ja ostajem ipak veran pirincu. :)

Ti si na keto momak, ti ostajes veran orasima. ;)
Sačuvana
Pecha
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2230


Eat clean, train hard, die anyway...

« Odgovor #192 poslato: Jul 21, 2014, 04:41:21 posle podne »

Sta mislite o domacem hlebu pravljenom iskljucivo integralnim brasnom kao izvor uh? Ili je ipak bolja opicija pirinac, krompir, integr testetina itd
Kazu da je ok, ali ja ostajem ipak veran pirincu. :)
Sačuvana
Panta rei, panta res.
semi-pro
Redovan član
****
Van mreže Van mreže

Poruke: 693

« Odgovor #191 poslato: Jul 21, 2014, 03:00:25 posle podne »

Sta mislite o domacem hlebu pravljenom iskljucivo integralnim brasnom kao izvor uh? Ili je ipak bolja opicija pirinac, krompir, integr testetina itd
Sačuvana
srdjan82
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1558


« Odgovor #190 poslato: Jul 20, 2014, 05:01:49 posle podne »

OK
:)
Verovatno je mislio pečene...
:)
Ima onaj kikiriki odvratni sa nečim preko njega, mislim da je taj naknadno pržen...
:D
Sačuvana
Pecha
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2230


Eat clean, train hard, die anyway...

« Odgovor #189 poslato: Jul 20, 2014, 04:58:55 posle podne »

A ako nekada ne budes mogao da jedes sirovo jedi pecene lesnike, przene nikako.

Kako misliš pržene?
:)
Mislim, u ulju ne znam ko ih sprema...
Sirovi su bolji no pečeni, ali za pržene ioš nisam čuo...
:)
Pa lik je pitao za przene lesnike, pogledaj dole... Nemam ni ja sam pojma ko ih sprema przene :D
Sačuvana
Panta rei, panta res.
srdjan82
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1558


« Odgovor #188 poslato: Jul 20, 2014, 01:43:45 posle podne »

A ako nekada ne budes mogao da jedes sirovo jedi pecene lesnike, przene nikako.

Kako misliš pržene?
:)
Mislim, u ulju ne znam ko ih sprema...
Sirovi su bolji no pečeni, ali za pržene ioš nisam čuo...
:)
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Na mreži Na mreži

Poruke: 12204


« Odgovor #187 poslato: Jul 20, 2014, 01:28:47 posle podne »

Imam nekoliko pitanja,
Da li valja ubaciti luk uz veceru? Verovatno da, al opet...
I sta mislite o curetini? Jel je valja jesti i za koji obrok?
Koje lesnike uzeti(sirove ili przene)? I kada ih jesti?

Luk u bilo kom obliku možeš jesti bilo kada. Bademi su ti bolji izbor od lešnika. U kojoj količini ih jedeš?
Sačuvana
Stranice: 1 ... 267 268 [269] 270 271 ... 282 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.15 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.087 sekundi sa 18 upita.