TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 403078 Teme od strane 25059 Članovi Poslednji član: filipovica01

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Maj 14, 2025, 02:32:55 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 10 11 [12] 13 14 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Borba za miran san  (Pročitano 22144 puta)
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #43 poslato: April 07, 2025, 03:17:15 posle podne »

Boriš se za miran san?

Nisi jedini. I ja sam spadao u ovu kategoriju, mnogo godina sam hrkao i teško disao i samim tim sam imao loš kvalitet spavanja. Pa da podelim sa vama moja iskustva. Poremećaji spavanja mogu imati značajan uticaj na vaše zdravlje i kvalitet života.
Brojne osobe pate od nesanice. To je naročito izraženo u današnje vreme pojačanog stresa.
Insomnija je zaista jedan od najčešćih simptoma, a uzročnici iste su baš raznovrsni. Stres jeste uglavnom glavni uzrok.
Meni to najvise utice na san.To sam vec puno puta iskusio.Pogotovo kada se uvece iznerviram zbog neceg,pa makar bio to i neki sportski dogadaj....
Sačuvana
drAnita Mrdakovic
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #42 poslato: April 07, 2025, 02:43:25 posle podne »

Nocas je vec malo bolje proslo,zaspao sam na vreme samo sam se cesce budio nego obicno,ali zato prva 2 dana katastrofa,do 2 nisam mogao da zaspem iako sam legao na vreme i onda spavao do 7 i to sa prekidima pa ceo dan kao da me pregazio autobus....
Trudi se onda tih dana kada ne možeš da spavaš da se ne opterećujes težim poslovima.
Ok,vazi,a i sad sam malo i intenzitet treninga smanjio isto bar nedelju dve,pa posle opet turbo.
Hvala ti na savetu!!!
Nema na čemu, trebamo se nekada i mi prilagoditi mogućnosti spavanja.
Moram se pohvaliti da mi je od recimo subote malkice poboljsao san i od onda kao da ide prema boljem,tako da je ove godine bilo potrebno 2 nedelje da se prilagodim pomeranju kazaljke,umesto dosadasnjih mesec dana koliko mi je tebalo u zadnjih 5-6 godina...
To mogu zahvaliti vasim savetima!Hvala Vam!
Vidim da si mi ovde odgovorio na pitanje već.
Nema na čemu, drago mi je što se relativno brzo stabilizovalo. 😊
Sačuvana
dr Anita Mrdaković
drAnita Mrdakovic
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #41 poslato: April 07, 2025, 02:42:13 posle podne »

Sta je vama najviše pomoglo za zdrav san?
Dr.Nikola?Dusane?
Da se izmorim tokom dana ;D Dobro i to doprinosi. A verovatno i što obično legnem nešto ranije. Ali ni to nije uvek slučaj. Ipak nismo roboti.
Ja mislim da svako od nas se izmori,jer svi radimo na vise polja. ;)
Slažem se. Često ljudi i od preteranog umora ne mogu zaspati.
Sačuvana
dr Anita Mrdaković
drAnita Mrdakovic
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #40 poslato: April 07, 2025, 02:41:38 posle podne »

Boriš se za miran san?

Nisi jedini. I ja sam spadao u ovu kategoriju, mnogo godina sam hrkao i teško disao i samim tim sam imao loš kvalitet spavanja. Pa da podelim sa vama moja iskustva. Poremećaji spavanja mogu imati značajan uticaj na vaše zdravlje i kvalitet života.
Brojne osobe pate od nesanice. To je naročito izraženo u današnje vreme pojačanog stresa.
Meni je sad ovo vise zbog pomeranja kazaljke....
Ja sam se posle nedelju dana privikla. Kako ide vama?
Sačuvana
dr Anita Mrdaković
drAnita Mrdakovic
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #39 poslato: April 07, 2025, 02:40:58 posle podne »

Da redovno u isto vreme ležem kao i da ne budem preopterećen poslom.
Ležati u otprilike isto vreme je uvek poželjno za pravilno spavanje.
Treba se zaista razumeti da je to suština zdravog sna.
Sačuvana
dr Anita Mrdaković
drAnita Mrdakovic
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #38 poslato: April 07, 2025, 02:40:16 posle podne »

Boriš se za miran san?

Insomnija je zaista jedan od najčešćih simptoma, a uzročnici iste su baš raznovrsni. Stres jeste uglavnom glavni uzrok.
Sačuvana
dr Anita Mrdaković
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #37 poslato: April 07, 2025, 07:43:59 pre podne »

Nocas je vec malo bolje proslo,zaspao sam na vreme samo sam se cesce budio nego obicno,ali zato prva 2 dana katastrofa,do 2 nisam mogao da zaspem iako sam legao na vreme i onda spavao do 7 i to sa prekidima pa ceo dan kao da me pregazio autobus....
Trudi se onda tih dana kada ne možeš da spavaš da se ne opterećujes težim poslovima.
Ok,vazi,a i sad sam malo i intenzitet treninga smanjio isto bar nedelju dve,pa posle opet turbo.
Hvala ti na savetu!!!
Moram se pohvaliti da mi je od recimo subote malkice poboljsao san i od onda kao da ide prema boljem,tako da je ove godine bilo potrebno 2 nedelje da se prilagodim pomeranju kazaljke,umesto dosadasnjih mesec dana koliko mi je tebalo u zadnjih 5-6 godina...
To mogu zahvaliti vasim savetima!Hvala Vam!
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #36 poslato: April 07, 2025, 07:42:17 pre podne »

Dr.Nikola?Dusane?
Da se izmorim tokom dana ;D Dobro i to doprinosi. A verovatno i što obično legnem nešto ranije. Ali ni to nije uvek slučaj. Ipak nismo roboti.
Ja mislim da svako od nas se izmori,jer svi radimo na vise polja. ;)
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #35 poslato: April 07, 2025, 07:41:24 pre podne »

Boriš se za miran san?

Meni je sad ovo vise zbog pomeranja kazaljke....
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #34 poslato: April 06, 2025, 06:10:28 posle podne »

Dr.Nikola?Dusane?
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #33 poslato: April 06, 2025, 06:08:57 posle podne »

Da redovno u isto vreme ležem kao i da ne budem preopterećen poslom.
Ležati u otprilike isto vreme je uvek poželjno za pravilno spavanje.
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #32 poslato: April 06, 2025, 06:07:33 posle podne »

Boriš se za miran san?

Sačuvana
drAnita Mrdakovic
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #31 poslato: April 04, 2025, 01:59:36 posle podne »

Hvala ti na savetu!!!
Sačuvana
dr Anita Mrdaković
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #30 poslato: April 03, 2025, 03:36:23 posle podne »

Hvala ti na savetu!!!
Sačuvana
drAnita Mrdakovic
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #29 poslato: April 02, 2025, 06:01:45 posle podne »

Sačuvana
dr Anita Mrdaković
Stranice: 1 ... 10 11 [12] 13 14 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.307 sekundi sa 17 upita.