TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399396 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 28, 2024, 07:00:14 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 13 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Ramena  (Pročitano 43651 puta)
tozaNS
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #156 poslato: Maj 16, 2009, 07:48:32 posle podne »

moj zakljucak,
3serije za prednji,srednji,zadnji je gubljenje vremena.
na kraju jedna super serija letenja bez pauze,3 tezine(najveca,manja,najmanja) da najmanju tezinu jedva dignes,i astala vista astal da blista :)

ako je po tom ramenu sto vidim na slici rekao bih je da je tvoj zakljucak totalan promasaj ,bez uvrede :D

ako je to rame radilo 5meseci u veoma ogranicenim uslovima, i ako po tvom postu tako rame treba da bude lopta,onda je tvoj zakljucak u najmanju ruku totalan promasaj,bez uvrede :)

@oktagon
kazem da su vezbe za zadnje rame za navedene ljude gubljenje vremena.

koliko ja vidim kod tebe ne postoji zadnje rame,,ali iskreno i bez uvrede...  :) :) :)
Sačuvana
tozaNS
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #155 poslato: Maj 16, 2009, 07:45:12 posle podne »

moj zakljucak,
na kraju jedna super serija letenja bez pauze,3 tezine(najveca,manja,najmanja) da najmanju tezinu jedva dignes,i astala vista astal da blista :)

ako je po tom ramenu sto vidim na slici rekao bih je da je tvoj zakljucak totalan promasaj ,bez uvrede :D

ako je to rame radilo 5meseci u veoma ogranicenim uslovima, i ako po tvom postu tako rame treba da bude lopta,onda je tvoj zakljucak u najmanju ruku totalan promasaj,bez uvrede :)

@oktagon

slike stavljam tacno 22 juna iz opravdanih razloga..... :) :) :)
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #154 poslato: Maj 16, 2009, 07:10:03 posle podne »

Ko ovde o cemu prica..?ti tvrdis da je dovoljna jedna serija za rame a onda pominjes kako su losi uslovi..ja tvrdim da uslovi nisu losi nego da je problem ta jedna supperserija....letenje lose za zadnje rame?? o gospode boze sta ovde sve necu cuti...

a kako toza radi u to ne ulazim uglavnom ta vezba je sjajna ako zna pravilno da se radi,na vreme i u dobrom rep rangeu.
Sačuvana
oktagon
Hero Member
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #153 poslato: Maj 16, 2009, 11:12:13 pre podne »

Na ovu sam mislio :

http://www.exrx.net/WeightExercises/DeltoidPosterior/DBSeatedRearLateralRaise.html
Sačuvana
I don't give a fuck
chiller
Gost
« Odgovor #152 poslato: Maj 16, 2009, 11:04:00 pre podne »

http://www.building-body.com/assets/images/cpv/leda/veslanje-u-pretklonu-bucicama.gif
ako je to ta,nisam je video pre,mozda probam ;)
Sačuvana
oktagon
Hero Member
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #151 poslato: Maj 16, 2009, 10:50:24 pre podne »

Nisi u pravu, jedina vjezba koji imam mogucnosti da radim za zadnje rame je letenje u pretklonu sa jednom ili obje ruke. Nije to losa vjezba, kombinujes explozivna, lagana ponavljanja, maximalno skoncentrisano. Nije vazno dal' si ''preosjecan'' vjezbac ili profi.
« Poslednja izmena: Maj 16, 2009, 11:06:45 pre podne od strane oktagon » Sačuvana
I don't give a fuck
nickey
Gost
« Odgovor #150 poslato: Maj 16, 2009, 10:49:52 pre podne »

fast twitch muscle fibers - jel moze prevod za ovo??  8)

Brza misicna vlakna...

@Nitro ne lupetaj ako ne znas kako Toza ovu vezbu izvodi!
Sačuvana
chiller
Gost
« Odgovor #149 poslato: Maj 16, 2009, 10:30:32 pre podne »

moj zakljucak,

@oktagon

Sačuvana
honda83
Gost
« Odgovor #148 poslato: Maj 16, 2009, 10:07:06 pre podne »

fast twitch muscle fibers - jel moze prevod za ovo??  8)
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #147 poslato: Maj 16, 2009, 09:50:49 pre podne »

"svaki drugi trening ubacujem ispucavanje najteze bucice jednom rukom u vazduh (to rade na strongman takmicenjima)sva ponavljanja idu preko 10" - gubljenje energije i vremena, to jedino moze da ti prodje kao lek za dusu jer se radi na strongman-u...

Ne lupetaj ako neznas...ako to radi sa smislom i na pocetku treninga,ta vezba sluzi za stimulaciju angazovanja fast twitch muscle fibers....

moj zakljucak,

« Poslednja izmena: Maj 16, 2009, 09:53:19 pre podne od strane Nitro » Sačuvana
oktagon
Hero Member
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #146 poslato: Maj 16, 2009, 09:24:17 pre podne »

Opet te ne razumijem, kazes da se sve vjezbe osim letenja bucicama za srednje rame, ''gubljenje vremena'' ?
« Poslednja izmena: Maj 16, 2009, 09:26:14 pre podne od strane oktagon » Sačuvana
I don't give a fuck
chiller
Gost
« Odgovor #145 poslato: Maj 16, 2009, 07:21:38 pre podne »

Cek sto je gubljenje vremena ?

zato sto mi je polozaj ne prirodan,i ne osecam neku ukljucenost misica,gubim vreme.
jedina vezba koju bih radio jeste
slicno ovoj masini, http://www.ironworkout.com/reardelt.jpg
ove ostale mozda nekad u buducnosti,a za pocetnike/"srednju klasu"  gubljenje vremena.
« Poslednja izmena: Maj 16, 2009, 07:24:25 pre podne od strane chiller » Sačuvana
nickey
Gost
« Odgovor #144 poslato: Maj 16, 2009, 01:10:40 pre podne »

"ja uradim oko 5 serija letenja(zagrevanje)" = gubljenje vremena i energije, 1 serija zagrevanja samo da prokrvis misic

"onda potisak sa dvorucnom supkom (3 serije),pa potisak sa bucicama oko 4,5, serija" zavisi kako ovo izvodis ako je jedna vezba za prednje a druga za zadnje rame onda je OK

"onda se opet vratim na letenje bucicama oko 3-4 serije" to nema smisla, sto radis srednje? (pa pitanje je da li radis prednje?) pa zadnje pa opet neko od prva dva??  Radi prednje i srednje rame u cugu, radi ih kao da su jedna misicna grupa bez velikih pauza i par serija u pravilnoj formi sa sto vecom tezinom... potiske.

"svaki drugi trening ubacujem ispucavanje najteze bucice jednom rukom u vazduh (to rade na strongman takmicenjima)sva ponavljanja idu preko 10" - gubljenje energije i vremena, to jedino moze da ti prodje kao lek za dusu jer se radi na strongman-u...

« Poslednja izmena: Maj 16, 2009, 08:47:32 pre podne od strane nickey » Sačuvana
tozaNS
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #143 poslato: Maj 15, 2009, 09:43:26 posle podne »

ja uradim oko 5 serija letenja(zagrevanje),onda potisak sa dvorucnom supkom (3 serije),pa potisak sa bucicama oko 4,5, serija,pa zadnje rame na kros masini 4 serije i onda se opet vratim na letenje bucicama oko 3-4 serije,,svaki drugi trening ubacujem ispucavanje najteze bucice jednom rukom u vazduh (to rade na strongman takmicenjima)sva ponavljanja idu preko 10,u posetku letenje radim sa 15-20 ponavljanja :) :) :)
Sačuvana
oktagon
Hero Member
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #142 poslato: Maj 15, 2009, 09:36:23 posle podne »

Ja ubacim 3 serije potiska sa bucicama na kraju treninga za ramena, cisto da malo osjetim.
Sačuvana
I don't give a fuck
Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 13 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.11 sekundi sa 18 upita.