| 
			| 

| Miletić Dušan | 
								|  | « Odgovor #538 poslato: April 02, 2014, 09:43:50 posle podne » |  | 

Koji je sastav tih amino koje imaš? Pošto kontam da je kompleks,sigurno sadrži i Glutamin. Generalno mislim da nema potrebe da uzimaš 10-10 .
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| BioTech 
								Član     Van mreže 

NO PAIN NO GAIN!!!

| 
								|  | « Odgovor #537 poslato: April 02, 2014, 09:08:27 posle podne » |  | 

Isostar sam uzeo ovaj od narandze ,sumece tablete , osvezava jako , veoma prija u toku kardio treninga ,kada ga i koristim. Kada radim sa tegovima iskreno ne prija mi slatko , pa pijem obicnu vodu   Mislim da cu uzeti jos koje pakovanje sumecih dok je akcija taman sam sad dobio nesto para   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Robert | 
								|  | « Odgovor #536 poslato: April 02, 2014, 09:03:14 posle podne » |  | 

Kako ti se čini Isostar? Koji ukus si uzeo? Osvežava, zar ne?   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| BioTech 
								Član     Van mreže 

NO PAIN NO GAIN!!!

| 
								|  | « Odgovor #535 poslato: April 02, 2014, 09:00:36 posle podne » |  | 

Pojacacu onda 10g posle treninga nebitno je dal cu 5 ili 10g (mislim finansijski)    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Robert | 
								|  | « Odgovor #534 poslato: April 02, 2014, 08:57:46 posle podne » |  | 

Ja bih ti najradije savetovao 3 x 10 g (oko treninga i pre spavanja), ali znam kakvo je stanje i kako je teško obezbediti suplementaciju, tako da te neću "terati" na tolike doze.    Eto, makar pojačaj PWM sa 10 g glutamina. Mada, sve su to samo finese, jer ipak su to samo dodaci ishrani.   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| BioTech 
								Član     Van mreže 

NO PAIN NO GAIN!!!

| 
								|  | « Odgovor #533 poslato: April 02, 2014, 07:35:44 posle podne » |  | 

Pa ovako , planiram da ga uzimam 5g pre 5g posle, ili mi preporucujes 10-10?  Mislio sam ovako: pre treninga:amino 5600 5 kapsula+5g glutamina Tokom:imam isostar Posle treninga: Whey 1 merica+5g glutamina+30g dexa Jel dobro ovako?   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Robert | 
								|  | « Odgovor #532 poslato: April 02, 2014, 07:11:15 posle podne » |  | 

Kako nameravaš da ga doziraš?   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| BioTech 
								Član     Van mreže 

NO PAIN NO GAIN!!!

| 
								|  | « Odgovor #531 poslato: April 01, 2014, 10:43:40 posle podne » |  | 

Ja bas planiram narednih dana uzeti scitecov L-glutamine   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	|  | 
	| 
			| 

| Miletić Dušan | 
								|  | « Odgovor #529 poslato: April 01, 2014, 08:01:50 posle podne » |  | 

Da li svakog dana imaš po dva treninga? I kakvi su treninzi u pitanju? |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| yostra 
								Član početnik    Van mreže 

Rome wasn't built in a day!!!

| 
								|  | « Odgovor #528 poslato: April 01, 2014, 07:26:03 posle podne » |  | 

Uzimam 10gr, to su dve kasicice dnevno. Interesuje me da li bi mogao da uzmem jos jednu recimo pre spavanja ili posle drugog treninga    omegu,multivitamin,glutamin i protein |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| MightyMO | 
								|  | « Odgovor #527 poslato: April 01, 2014, 04:48:52 posle podne » |  | 

nije ustanovljena gornja granica, samo postoje preporučene doze koje u nekim slučajevima, poput intenzivnih treninga, mogu da budu i znatno više.
 koliko planiraš da uzimaš glutamina?  kakvi su ti treninzi?  i imaš li još nešto od suplementacije?
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| yostra 
								Član početnik    Van mreže 

Rome wasn't built in a day!!!

| 
								|  | « Odgovor #526 poslato: April 01, 2014, 01:32:42 posle podne » |  | 

Koliko grama je maximum koji smem uneti sto se tice glutamina? |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Robert | 
								|  | « Odgovor #525 poslato: Mart 19, 2014, 08:17:32 posle podne » |  | 

Da, oba proizvoda su L-glutamin oblik. Glutaform je jeftiniji 400 din. Možeš ga uzimati i pre spavanja.  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| TwinSix | 
								|  | « Odgovor #524 poslato: Mart 19, 2014, 11:01:19 pre podne » |  | 

To je isto, 5 gr. glutamina po dozi. Uzmi koji je povoljniji,u ovom slucaju msm da je Glutaform. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	|  |