|  | 
	| 
			| 

| TeH FiLiP | 
								|  | « Odgovor #162 poslato: Januar 02, 2009, 04:14:38 posle podne » |  | 

A vecina ovde moze da izlista oko 1000-5000 studija koje su dokazale da isti ima...
 Nitro,aj daj mi JEDNU studiju koja govori o blagodetnom efektu na rast ili oporavak misica ORALNO unetog glutamina kao suplementa a da ta studija nije finansirana od strane neke suplement kompanije...ajd ja chekam |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 BRING IT ON BAYBE   |  |  | 
	| 
			| 

| anubis 
								Član početnik    Van mreže 
							 | 
								|  | « Odgovor #161 poslato: Januar 02, 2009, 02:33:31 posle podne » |  | 

A vecina ovde moze da izlista oko 1000-5000 studija koje su dokazale da isti ima...
 nemam nista protiv,ja ne mislim da sam ja jedini pametan a svi vi ovde glupi,ajde izlistajte te studije da i ja naucim nesto. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Ognjen Stojanović 
								Gost
 | 
								|  | « Odgovor #160 poslato: Januar 02, 2009, 12:07:42 posle podne » |  | 

Postoji i studija da cigare nisu stetne po zdravlje   ... Pa nemaju direktno    , neznam ni ko misli da imaju (anubis tvoj post mi bas deluje kao da pricas o glutaminu kao nekom stimulansu), ako neko popije L-Glutamin pred trening i oseti neko poboljsanje na njemu, taj se bas utripovao... hehe  ...Ali zato za oporavak, kome je sredjena ishrana, samo L-Glutamin moze dosta doprineti u oporavku... |  
						| 
								|  |  
								| « Poslednja izmena: Januar 02, 2009, 01:05:55 posle podne od strane Ognjen Stojanović » |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Nitro 
								Gost
 | 
								|  | « Odgovor #159 poslato: Januar 02, 2009, 10:55:28 pre podne » |  | 

A vecina ovde moze da izlista oko 1000-5000 studija koje su dokazale da isti ima... |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| anubis 
							 | 
								|  | « Odgovor #158 poslato: Januar 02, 2009, 12:43:11 pre podne » |  | 

Jel i ovde brisu poruke kao na jednom drugom domacem forumu ako im se ne svidja sadrzaj ?
 Poruke se nebrisu na osnovu toga da li se nekome od
 moderatora svidjaju ili ne.Ali ako odes u OFF,ili b udes nepristojan,
 svakako da hoce.
 Takva i slicna pitanja mozes da postavljas ovde: http://forum.pansport.rs/index.php?board=21.0

A ovde o glutaminu.
 Pozdrav i dobrodosao na nas forum

na dobrom sam ja mestu,hteo sam ako ikoga zanima da izlistam 40-50 studija koje su dokazale da glutamin nema nikakav uticaj na sportske performanse. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Zoltan Kozma | 
								|  | « Odgovor #157 poslato: Decembar 30, 2008, 12:00:57 pre podne » |  | 

Uzecu uskoro da probam g-bomb jer mi deluje kao veoma dobra glutaminska kombinacija.
 Ja ga pijem bas sada-odlican je.
 Stvarno sam se odusevio.

Odlicno.Verujem da ce uz moju suplementaciju koju uzimam g-bomb biti pravi pogodak.

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| PANSPORT BEOGRAD | 
								|  | « Odgovor #156 poslato: Decembar 29, 2008, 11:14:03 posle podne » |  | 

Jel i ovde brisu poruke kao na jednom drugom domacem forumu ako im se ne svidja sadrzaj ?
 Poruke se nebrisu na osnovu toga da li se nekome od moderatora svidjaju ili ne.Ali ako odes u OFF,ili b udes nepristojan, svakako da hoce. Takva i slicna pitanja mozes da postavljas ovde: http://forum.pansport.rs/index.php?board=21.0 A ovde o glutaminu. Pozdrav i dobrodosao na nas forum |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| anubis 
							 | 
								|  | « Odgovor #155 poslato: Decembar 29, 2008, 08:11:44 posle podne » |  | 

Jel i ovde brisu poruke kao na jednom drugom domacem forumu ako im se ne svidja sadrzaj ? |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| PANSPORT BEOGRAD | 
								|  | « Odgovor #154 poslato: Decembar 27, 2008, 04:28:30 posle podne » |  | 

Uzecu uskoro da probam g-bomb jer mi deluje kao veoma dobra glutaminska kombinacija.
 Ja ga pijem bas sada-odlican je. Stvarno sam se odusevio. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Zoltan Kozma | 
								|  | « Odgovor #153 poslato: Decembar 27, 2008, 12:37:07 posle podne » |  | 

Uzecu uskoro da probam g-bomb jer mi deluje kao veoma dobra glutaminska kombinacija. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| MightyMO | 
								|  | « Odgovor #152 poslato: Decembar 27, 2008, 10:56:17 pre podne » |  | 

GLUTAMINE - ALLMAX....1kg ili ON Glutamine Powder 1kg koji je bolji ili ima nesto bolje ??
 odlicni su... licno sam pila Universalov i bila sam jako zadovoljna, a sad su me castili sa jednim Dymatize-ovim glutaminom     odlican je... mislim da te finese neces toliko osetit... obrati paznju na druge, bitnije stvari...  a glutamin koji god da odaberes od nabrojanih, bice super |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Johnny Bravo | 
								|  | « Odgovor #151 poslato: Decembar 26, 2008, 06:28:58 pre podne » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
  NEKADA...  I SAD.. |  |  | 
	| 
			| 

| PANSPORT BEOGRAD | 
								|  | « Odgovor #150 poslato: Decembar 22, 2008, 01:55:56 posle podne » |  | 

Postovi vezani za kreatin su obrisani,jer je ovo tema o glutaminu.Molim sve da dobro obrate pažnju na naslov teme i da ga se pridržavaju.
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| MightyMO | 
								|  | « Odgovor #149 poslato: Decembar 15, 2008, 07:15:27 posle podne » |  | 

pozz, sta preporucujete za pocectnicki kreatin, da kupim od sciteca taj ultrapure ili od natures best-a taj kreatin?/naravno nije za mene /// lol
 najbolje kreatin monohidrat - kvalitetan, npr Dymatize, Muscletech, Natures best, Labrada...   a posto je tema o glutaminu, mozes pogledati u temi "kreatin za pocetnike" |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	|  |