TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398429 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 11:58:24 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 56 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Nabaciti mišiće i skinuti salo  (Pročitano 279082 puta)
misko.manifest
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Одавно стегао сам зубе...

« Odgovor #678 poslato: Avgust 02, 2013, 02:06:00 pre podne »

Mnogo puta sam dobio kvalitetne odgovre na sajtu, mnogo sati proveo cesljajuci sve postove. Elem, za koj dan krecem dijetu voleo bih da dobijem korigovanje od onoga kako sam ja sve to pripremio. Vec dugo se privikavam bez slatkisa, slanisa i svega zabranjenog.
Ustajanje: Kesica animal cutsa na prazan stomak, nakon toga citrusno voce (narandza, grejp, limun) da proradi organizam a onda prvi obrok:
1. Ovsene pahuljice sa bademom u casi jogurta, 3 belanca *kuvana i jedno zumance dodao bih jos nesto samo ne znam sta ! Posle toga trcanje
2.Uzina: Proteinski sejk, nekad banana jagoda i jogurt u blenderu izmuckani nekad whey protein i amino.
Trening (zgibovi, sklekovi, propadi - sta je tog dana na meniju) odmah nakon treninga jedna banana ili suvo grozdje
3.Veliki rucak 200g pileceg belog (razmisljao sam se i o pilecem bataku ne znam sta je zdravije) saka pirinca + kuvano povrce (brokoli, sargarepa...)
4.Uzina: Proteinski sejk
5. Vecera do 20h e tu sam nemocan ne znam sta da radim za veceru

Molio bih da mi neko pomogne, pozdrav ! :)
« Poslednja izmena: Avgust 02, 2013, 02:08:10 pre podne od strane misko.manifest » Sačuvana
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #677 poslato: Maj 21, 2013, 10:34:00 posle podne »

Sta mislite o upotrebi zecetine u dijeti, to jest da se po nekad ubaci umesto piletine?

Zecetina je niskokaloricna, lako se vari, ima visok sadrzaj proteina, gvozdja, cinka i bakra. Slobodno je ukljuci u ishranu.
Sačuvana
Darko1995
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #676 poslato: Maj 21, 2013, 07:40:35 posle podne »

Hahhahahhahaha nije divljac u pitanju, cuvao sam zeceve i cini mi se da se vise isplati od cuvalja pilica, i + ih hranis zdravom hranom, barem sam ih ja zdravo hranio malo zitarica malo, deteline, jabuka i ostalog, ali manimo se toga nije ovo poljoprivredni forum xD. Znaci da krenem da ih tovim? :D
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #675 poslato: Maj 21, 2013, 07:31:02 posle podne »

Jesi ga roknuo sačmom ili kolima? ;D :D

Šalu na stranu, divljač je, po meni, kvalitetniji izvor mesa od domaćih životinja. Beše davno vreme kada sam živeo na mesu fazana, zečeva, jarebica...(otac bio lovac). :)
Sačuvana
Darko1995
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #674 poslato: Maj 21, 2013, 05:50:57 posle podne »

Sta mislite o upotrebi zecetine u dijeti, to jest da se po nekad ubaci umesto piletine?
Sačuvana
Bolex
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #673 poslato: April 26, 2013, 10:49:10 pre podne »

E hvala Vandal sada cu da pocnem da radim misicnu definiciju hocu malo da se zategnem za plazu da budem fit naravno unosicu ja dosta hrane samo cu da gledam da ta hrana ne bude masna ni slatka u poslednje vreme sam pio dosta sokove i jeo slatkise znam da je to najukusnije ali je smrt za svakog ko zeli misicnu definiciju to je samo za one koje briga za trbusnjake i samo gledaju da budu sto veci ja gledam da budem onako proporcionalan kao ovaj sa slike http://25.media.tumblr.com/955f18abe8706ef111c91901e1ada345/tumblr_misffps8uh1qltpp5o2_r1_500.gif ne preterano nagruvan ali da bude sve u fulu sve po malo to je moj cilj naravno svako drugo jutro sam poceo da trcim :)
Marc Fitt(ovaj sa slike) nije uopste proporcionalan..... previse je mrsav ;)
Sačuvana
"hemijom'' protiv genetike... 8)
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #672 poslato: April 26, 2013, 08:03:58 pre podne »

Nego moze li mi sada neko pomoci sa nekim savetima vezano za treninge mozda mi je i trening skroz pogresan pa ako moze neko da mi napise kako sta da radim bio bih mu zahvalan.. :)

Nastavimo ovde sa pričom o ishrani, s obzirom da je podforum ishrana, ako želiš da se posavetuješ u vezi treninga možeš to učiniti na ovom podforumu TRENING
http://www.pansport.rs/forum/index.php?action=collapse;c=161;sa=collapse;sesc=68234ac7a4d43910b584e54040397be5#161
Sačuvana
stefolinhoo
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #671 poslato: April 25, 2013, 06:58:34 posle podne »

A jel se preporucuje uvece jesti bareno povrce tipa grasak,sargarepa,boranija?Posto i to ima ugljenih hidrata.

Naravno, mozes povrce da cepas i pred spavanje ako hoces jer su to vlakna. Nikad ne racunaj hidrate iz povrca u ukupni dnevni unos. Izuzetak je doduse grasak koji je skrobasto povrce, poput krompira.
Hvala,imenjace! :)
Sačuvana
Ima tres tresu, ima naj najke i ramena siroka ko regal
Nedelja
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #670 poslato: April 25, 2013, 06:00:37 posle podne »

E hvala Vandal sada cu da pocnem da radim misicnu definiciju hocu malo da se zategnem za plazu da budem fit naravno unosicu ja dosta hrane samo cu da gledam da ta hrana ne bude masna ni slatka u poslednje vreme sam pio dosta sokove i jeo slatkise znam da je to najukusnije ali je smrt za svakog ko zeli misicnu definiciju to je samo za one koje briga za trbusnjake i samo gledaju da budu sto veci ja gledam da budem onako proporcionalan kao ovaj sa slike http://25.media.tumblr.com/955f18abe8706ef111c91901e1ada345/tumblr_misffps8uh1qltpp5o2_r1_500.gif ne preterano nagruvan ali da bude sve u fulu sve po malo to je moj cilj naravno svako drugo jutro sam poceo da trcim :)
Sačuvana
Vandal
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #669 poslato: April 25, 2013, 03:59:04 posle podne »

Nisi vise pocetnik ako si vec godinu ipo dana u teretani tako da je pametnije da se opredelis ka jednom cilju. Ako zelis da skidas salo ili da nabacujes misice, ja znam da je sad leto pa hoces da izgledas sexy za plazu ali ti odluci jer skidanje sala ako nemas neku dobru misicnu osnovu moze da izgleda estetski ruzno ali no dobro svako ima svoj ukus.

Ako zelis da nabacujes misice moras kolicinski vise hrane jesti a ako skidas salo moras biti u deficitu sto znaci da vise kalorija potrosis nego sto si pojeo (bazalni metabolizam+aktivnost>kalorije iz hrane)

Svaki program je dobar ali moras svaki trening da napredujes da povecavas kilaze a ne da svaki trening bude isti broj serija ponavljaja i ista kilaza. Glavne vezbe da budu cucanj, mrtvo dizanje, veslanje u pretklonu, bench pres/kosi bench pres, zgibovi, propadanja, rameni potisak... Zato je najpametnije da sve zapisujes u jednu svesku ili telefon svoj svaki trening, i svaki trening da pokusas da napredujes pa makar za par ponavljaja ili recimo dodas +2.5kg i tako iz nedelje u nedelju. Tako ces sigurno znati da napredujes jer ako kilaze rastu i ti ces da rastes (i ovo se odnosi na nabacivanje misica jer kad skidas salo snaga opada sto je i logicno jer manje hrane unosis)
Sačuvana
"scientia est potentia"
Nedelja
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #668 poslato: April 25, 2013, 02:17:20 posle podne »

Nego moze li mi sada neko pomoci sa nekim savetima vezano za treninge mozda mi je i trening skroz pogresan pa ako moze neko da mi napise kako sta da radim bio bih mu zahvalan.. :)
Sačuvana
Nedelja
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #667 poslato: April 25, 2013, 12:52:20 posle podne »

Hvala svima na ovim savetima nadam se da ce mi pomoci :)
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #666 poslato: April 25, 2013, 12:40:34 posle podne »

uveče možeš sveže salate, možeš bareno povrće tipa brokoli, karfiol, blitva...  supice od povrća
Sačuvana
Stefan991
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #665 poslato: April 25, 2013, 12:36:41 posle podne »

A jel se preporucuje uvece jesti bareno povrce tipa grasak,sargarepa,boranija?Posto i to ima ugljenih hidrata.

Naravno, mozes povrce da cepas i pred spavanje ako hoces jer su to vlakna. Nikad ne racunaj hidrate iz povrca u ukupni dnevni unos. Izuzetak je doduse grasak koji je skrobasto povrce, poput krompira.
Sačuvana
Stefan991
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #664 poslato: April 25, 2013, 11:44:45 pre podne »

Pa tebi je uzina i rucak isti obrok,rucak treba da bude njaveci obrok u toku dana i najkasnije do 15h.Za veceru cepaj ovsene pahulje ili tunjevinu.Jedi 5 puta dnevno i za uzinu cepaj voce ne za veceru.3 glavna obroka i 2 uzine imaj.Za uzinu cepaj dosta barenog krompira i pirinca.Ja sam tako skinuo 10kg za skoro 4 meseca meseca,pijem kreatin i protein tako da sam verovatno dobio i nesto mase u misicima.To je sto se tice definicje.A sto se tice mase moras da se hranis visoko proteinskog hranom ako zelis da dobijes na misicnoj masi,nije dovoljno samo sto pijes protein...Sta jedes takav si.

Kakvi su ovo saveti ???
Sta se pravis pametan decko vidis da tu pise moje iskustvo,kako sam skinuo 10kg sala i nabacio par kg misica.To je licno moje iskustvo,ako je radilo na meni sto ne bi radilo na drugome ? Kako god,ja sam izneo samo svoj stav i iskustvo...

Skinuo si 10 kg i nabacio par kila misica, da li si svestan sta si napisao? :D Na ovome moze i Phil heath da ti pozavidi...

Nevezano za to, on ako hoce neki ozbiljan rezultat treba da zavoravio na dorucak, rucak (do 15 h ??), uzine i sl vec da ravnomerno rasporedi 5-6 kvalitetnih proteinskih obroka..
Ne znam kakve veze imaju kolicina obroka za rucak, krompir i pirinac sa uzinom i kreatin/whey sa nabacivanje misica na dijeti....
Sačuvana
Stranice: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 56 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.123 sekundi sa 18 upita.