TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397972 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: JamieLoYaK

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 07:32:56 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 17 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pitajte mene - ako znam odgovor neću ga kriti V deo  (Pročitano 57640 puta)
DM
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #149 poslato: April 14, 2012, 11:21:18 pre podne »

@next Cutler - moze da pomogne,zato sto zagreje stomak,bla bla...Kazem,moze da pomogne! Ne ocekujem ja da sedim kuci,jedem cips,nosim pojas i napravim trbusnjake...Nego,ovako pitam,posto me cudi to sto je i na PanSportu prikazana zena koja nosi pojas,ali preko onog sivog,ne na golu kozu...:)
Mozes uzeti i punu ciglu, onu gradjevinsku, pa je zagrej, onako kao nekada, u Smederevcu (sporet), vezi oko pojasa i pravo na trcanje sa njom, verujem da ce ti ta tehnika takodje pomoci ... ;)
Ako budes gledao slike sa reklama i ocekivao da se ti takva i slicna cuda ispune, onda imas problem, a to nije masno tkivo ...
Imas nekoliko postova vezano za taj pojas, neki od njih su cak i od onih placenih od strane Pansport-a, koji blago demantuju korisnost istog, cak sta suprotno, kazu da moze biti stetno ...
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #148 poslato: April 14, 2012, 08:45:18 pre podne »

Inace,vezano za 'pojas za mrsavljenje'...Da li treba 'na golu kozu' ili mozda preko neke majice..? :D Posto neko nosi ovako,neko onako,pa - kako treba pravilno?

Nebitno je kako ga nosiš, ali mislim da bi trebalo biti više higijenski ako ide preko majice, pošto ne verujem da pereš pojas posle svakog korišćenja...
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
neko tamo
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #147 poslato: April 13, 2012, 06:56:56 posle podne »

@next Cutler - moze da pomogne,zato sto zagreje stomak,bla bla...Kazem,moze da pomogne! Ne ocekujem ja da sedim kuci,jedem cips,nosim pojas i napravim trbusnjake...Nego,ovako pitam,posto me cudi to sto je i na PanSportu prikazana zena koja nosi pojas,ali preko onog sivog,ne na golu kozu...:)
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #146 poslato: April 13, 2012, 05:08:57 posle podne »

Pozdrav!

Do sada sam od suplemenata koristio samo proteine, napunio sam 18 god. pre oko mesec dana pa sada razisljam o kreatinima...

Razmisljao sam o konkretno ovome ( http://www.pansport.rs/Kreatin/Kreatin-fosfat-/-monohidrat/DY305-Creatine-monohydrate-micronised.html ), pa me interesuje sta mislite o njima? Ne treba mi nista hardcore, ali bih gledao da bude nesto kvalitetnije.

Verujem da nije preterano bitno, ali da napomenem da bi uz te kreatine koristio Elite Whey Protein ( http://www.pansport.rs/Proteini/Koncentrati-/-koncentrati-+-izolati-proteina-surutke/DY315-Elite-Whey-Pro.html )

Hvala!

Pa svaki monohidrat je dobar, ovi mikronizovani bi trebalo da su bolji i da se lakše ubace u organizam, ali ja sam iste rezultate i sa mikoronizovanim i sa običnim, tako da je ovaj sasvim dobar.

Ono što je bitnije kod monohidrata je da uradiš fazu punjenja kako treba (one fore sa 10 ili 20 gr meni ništa lično ne znače) i da piješ dovolno vode, mnogo više nego što misliš da treba i da naravno jedeš dovoljno hrane i dižeš velike tegove i onda ćeš imati odlične rezultate.
Sačuvana
next Cutler
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #145 poslato: April 13, 2012, 03:15:41 posle podne »

Inace,vezano za 'pojas za mrsavljenje'...Da li treba 'na golu kozu' ili mozda preko neke majice..? :D Posto neko nosi ovako,neko onako,pa - kako treba pravilno?
Pametni vezbaci ne nose taj pojas ;)
Sačuvana
neko tamo
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #144 poslato: April 13, 2012, 01:14:07 posle podne »

Sačuvana
Shomynem
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #143 poslato: April 12, 2012, 10:14:41 posle podne »

Pozdrav!

Do sada sam od suplemenata koristio samo proteine, napunio sam 18 god. pre oko mesec dana pa sada razisljam o kreatinima...

Razmisljao sam o konkretno ovome ( http://www.pansport.rs/Kreatin/Kreatin-fosfat-/-monohidrat/DY305-Creatine-monohydrate-micronised.html ), pa me interesuje sta mislite o njima? Ne treba mi nista hardcore, ali bih gledao da bude nesto kvalitetnije.

Verujem da nije preterano bitno, ali da napomenem da bi uz te kreatine koristio Elite Whey Protein ( http://www.pansport.rs/Proteini/Koncentrati-/-koncentrati-+-izolati-proteina-surutke/DY315-Elite-Whey-Pro.html )

Hvala!
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #142 poslato: April 11, 2012, 05:07:59 posle podne »

Koliko je potrebno prosecnom kreatinu da da prve rezultate?

Ukoliko uradiš sve kako treba - nedelju dana
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #141 poslato: April 11, 2012, 05:07:15 posle podne »

kolko mi potrebno vezbi za ruke ? npr 3 biceps i 3 triceps  :)
da ih ne bi pretrenirao il kako se to vec kaze ;D

Zar ti nisam već odgovorio na ovo pitanje?

Tebi ne trebaju vežbe za biceps/triceps nego da radiš zgibove, propadanja potiske itd, a sve ostalo je bacanje vremena...
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #140 poslato: April 11, 2012, 04:04:26 posle podne »

što se tiče povećanja snage, verovatno ćeš osetiti efekat vrlo brzo... da li ćeš povući vodu ili ne, zavisi koliko hidrata inače unosiš. ali verovatno da ćeš dobiti par kg...
ako je to rezultat koji želiš, vrlo brzo...

a što se trajnijeg rezultata tiče - možeš konstatno da uzimaš protein,kreatin,aminokiseline...
Sačuvana
Reza
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #139 poslato: April 11, 2012, 03:38:01 posle podne »

Koliko je potrebno prosecnom kreatinu da da prve rezultate?
Sačuvana
Malipedja
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

samo polako , i ja cu se nabildovati :D

« Odgovor #138 poslato: April 11, 2012, 09:58:25 pre podne »

kolko mi potrebno vezbi za ruke ? npr 3 biceps i 3 triceps  :)
da ih ne bi pretrenirao il kako se to vec kaze ;D
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #137 poslato: April 10, 2012, 09:44:59 pre podne »

koliko nakon obroka je idealno imati trening otprilike?

Što Monika kaže, individualno je, nema nekih pravila, a i ne postoji idealno vreme za trening u odnosu na obrok jer taj obrok pre treninga neće imati nikakav uticaj na sam trening, jedina stvar o kojoj treba da brineš je da ti taj obrok pre treninga ne optereti stomak previše da ne možeš trenirati kako treba.
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #136 poslato: April 10, 2012, 08:48:39 pre podne »

Zavisi koliko je "težak" obrok...  a nekome treba više,nekome manje vremena...  sve zavisi šta konkretno jedeš...

2-3 sata u mom slučaju od normalnog obroka
Sačuvana
nemus94
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #135 poslato: April 10, 2012, 08:32:07 pre podne »

koliko nakon obroka je idealno imati trening otprilike?
Sačuvana
Stranice: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 17 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.04 sekundi sa 14 upita.