TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398382 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 21, 2024, 05:21:00 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 12 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Boky95  (Pročitano 34667 puta)
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #91 poslato: Avgust 26, 2015, 09:06:35 pre podne »

Odličnooo, svaki put nas prijatno iznenadiš rezultatima. Jel izlazis sad na neko takmičenje u pl ?
Sačuvana
belgrade style
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #90 poslato: Avgust 26, 2015, 08:54:18 pre podne »

Pfffff sto je lose :) RAZVALJUJES!
Sačuvana
boky95
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #89 poslato: Avgust 26, 2015, 07:12:36 pre podne »

Kažu ljudi " samo se slikaš unutra, pod svetlom bla-bla" :D Evo, u po bela dana, na dvorištu ;D

21.08. 2015 Dan odmora

Sačuvana
Registruj se na Limundo preko ovog linka da i ja zaradim neku kintu:
www.limundo.com/ref/Magnum953
boky95
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #88 poslato: Avgust 18, 2015, 08:54:16 posle podne »

@Teror hvala :)

@P.Heath Hvala ti brate, ako je tako onda odlično :) Sebi nešto delujem haos loše  :o

Cilj mi je tamo početkom septembra, možda posle takmičenja (ako uspem da odem) da nagazim masu i da doguram do 100-105kg. E sad, sve zavisi kako ću stojati sa poslom i novcem, počeo sam da skupljam pare da uzmem nekoliko osnovnih suplemenata  da uz jaku hranu dopunim malo pa da vidim hoće li mi uspeti plan, sebi sam konstantno mali i to me jako nervira pa valjda ću da izlečim te komplekse bar malo  ;D
Sačuvana
P. Heath
Napredni član
Van mreže Van mreže

NO PAIN - NO GAIN

« Odgovor #87 poslato: Avgust 18, 2015, 10:55:06 pre podne »

Da ti pozavide neki nasi teskasi. ;)
Sačuvana
Terror
Napredni član
Van mreže Van mreže

terroristes

« Odgovor #86 poslato: Avgust 17, 2015, 08:19:08 posle podne »

Odlican ... ;)
Sačuvana
Nase ce sjene hodati po Becu ,lutati po dvoru , plasiti gospodu...
boky95
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #85 poslato: Avgust 17, 2015, 02:36:02 posle podne »

@Ironman hvala druže, za brzinu na čučnju mi uvek prigovoriš  ;D Ne smem brze zbog prepona glupih, radim predubok čučanj pa sviraju prepone ako odem brže a i ume da me zalomi u leĂ°ima. Ne znam šta mi se desilo pa sam sad radio čučanj da mi kolena prelaze liniju prstiju  ;D hahahha Mani, meni je ovo bogotac tehnika, kad sam zadnji put čučnuo 181kg bez bandaža i 191kg sa bandažima ne da su prelazila kolena, nego vidi, tako mi najviše odgovara da drvim čučnjeve :)

@Pedja... Hvala ti na predlogu, radim ja dve vežbe za trbušnjake ali moram ceo taj "donji pojas" da ojačam, da to bude beton  8)
Sačuvana
Пеђа
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #84 poslato: Avgust 17, 2015, 01:36:22 posle podne »

Evo neke vezbe za CORE koje ja znam

Ruski Twist - sedeći i stojeći
Ruski Sklek
Plankovi
Jednoručni DL
Jednonožni DL
AB roler -  sa kolena ali i stojeći (ko može)
Iskorak (hodajući) sa  opterećenjem (šipka iza glave)
Razni trbušnjaci
Zabijanje medicinke stojeći i sa kolena
Trbusnjaci  sa  medicinkom (izmeĂ°u stopala, kolena, dodavanje i sl)
....

Mada ima na netu  još  pa pogledaj.
Sačuvana
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #83 poslato: Avgust 17, 2015, 12:39:23 posle podne »

odličan bokica  ;D čučanj isto na mestu, bez zamerke. Možda samo malo brže dole da ideš, da dobiješ malo veći momentum iz rupe (u cilju podizanja veće kilaže za pl)...

i pazi ta kolena preko prstiju znaš da to ne valja  :D :D :D
Sačuvana
Arbeit macht frei.
boky95
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #82 poslato: Avgust 17, 2015, 12:17:21 posle podne »

@dzejkatler hvala baki, to tako mora inače džaba rabota  :D

@Pedja... Baš mi je drago što si se i ti uključio i izneo svoje mišljenje, hvala ti puno . Trudim se mnogo, bavim se kombinovanjem PL-a i BB-a, volim dobro izgledati a i imati prosečnu snagu. Doduše, prešao bih ja skroz na powerlifting ali uslovi za to su mi ravni nuli i dok sam ne nabavim opremu kojom bi radio powerlifitng do tad ću ovako da se glupiram i improvizujem. Dosta često mi se dešavaju povrede, veće i manje, sve to radi loše opreme ali za sad još ne mogu ništa da uradim po tom pitanju, trenutno radim da bih imao dovoljno za kvalitetnu hranu, po nekad uleti neki suplement i zadovoljan sam, pa ću malo po malo da probam da dobavim opremu, ko hoće taj može  ;) :D
Sačuvana
Пеђа
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #81 poslato: Avgust 17, 2015, 09:33:25 pre podne »

Boky95 odličan čučanj.
I u pravu si što ćeš akcentovati CORE. Biće to pun pogodak. Nije ti ništa loše, već ti upravo leĂ°a prva otkazuju i to što hoćeš je pravi pristup vežbanju.
Sačuvana
boky95
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #80 poslato: Avgust 17, 2015, 08:24:47 pre podne »

Ne radim core vežbe ali uskoro planiram da napravim neke izmene u treningu i da više pažnje usmerim na jačanje leĂ°a, jesu mi leĂ°a široka ko vrata od svinjarca,i imam nenormalnu dubinu, ali su slabašna radi nekih težih povreda pre par godina.

Evo slike nogu od jutros, obećao sam, a i danas imam trening nogu pa rekoh pre toga da slikam. Valja li čemu? Znam da listovi ne valjaju, znaaam  :D
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #79 poslato: Avgust 06, 2015, 03:37:07 posle podne »

To je to,lakse se covek organizuje kad trenira kuci,plus radno vreme teretane te uslovljava.

Radis li core vezbe da bi popravio deo sa disanjem i da bi ostao "stegnut",čvrst pri čučnju?

Imao sam operaciju,otisao u kurac skroz,stomak u minusu jer su me otvarali,pauza godinu dana,a onda sam čučnuo 150 kg posle 6 nedelje treniranja,bez pojasa,bez ikakve opreme i oborio svoj rekord a bio povredjen pre toga.

Core vezbe mi pomogle da ojačam stomak i ledja,pojas nikad nisam koristio,tek kad dodjem na 200+ kg na cucnju.
Sačuvana
boky95
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #78 poslato: Avgust 06, 2015, 06:04:30 pre podne »

Dobar cucanj.

p.s zavidim ti sto vezbas napolju.

Hvala brate ;)

Ma to sam trening radio kući pošto sam bio 11 sati na poslu pa nisam imao toliko vremena da idem do teretane i to, generalno noge i leĂ°a radim u teretani (zbog količine tegova) a ostalo mogu i kući jer imam svoje opreme nešto. Cilj mi je da nabavim od svake ploče po 12komada i da se skroz povučem iz teretane, i da kući treniram. Razlozi su sledeći : bolji je fokus i koncentracija, ne zauzima mi niko spravu, kad je toplo mogu napolju trenirati(moram) ;D Uštedim dosta na vremenu jer ga i ovako nemam, puno radim pošto je sezona, imam kući dosta posla a i spremanje hrane i trening uzme mnogo vremena, tako da.. Treniranje kući je zakon :)

Inače, ovo je četvrta serija bila sa 146kg, do skoro sam radio pauzirane čučnjeve i mogao sam 155 kg da idem 2x 2 sa 3 sekunde pauze u rupi, ali, preterao sam malo, opao mi čučanj i tehnika se drastično pokvarila pa sam krenuo opet od 70% od 1rm i sad peglam tehniku i polako dižem % , hvala bogu vraća se sve u normalu, tehnika još malo zeza ali biće to dobro za par treninga. Glavni problem trenutno mi je na čučnju i mrtvom, brzo gubim vazduh pa ne mogu da održim čvrstinu leĂ°a i onda to nije baš dobro :)

Nadam se da ću izaći na Balkansko početkom septembra, cilj mi je da čučnem 190-200kg sa bandažima, videćemo koliko je realno očekivati pošto sam nedavno čučnuo 190kg sa rezervom
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #77 poslato: Avgust 05, 2015, 09:49:22 posle podne »

Dobar cucanj.

p.s zavidim ti sto vezbas napolju.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 12 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.102 sekundi sa 18 upita.