TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 357349 Teme od strane 24555 Članovi Poslednji član: adamovicm

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 09, 2019, 03:25:29 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |  (Urednik: Slavisa Stojic)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 409 410 [411] 412 413 ... 527 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Vaš današnji doručak  (Pročitano 499020 puta)
Nenad Zaga
Redovan član
****
Van mreže Van mreže

Poruke: 742


« Odgovor #1748 poslato: Decembar 28, 2014, 02:14:13 pre podne »

200g oslica i 60g pirinca
Kako spremaš oslić?

Dok nam Maja ne odgovori, evo neki predloga za pripremu oslića - "kažu" da je oslić najbolji za kuvanje( kuvanje na pari, poširanje-u sopstvenom soku)...ok varijanta je i gril, pečenje(rerna...folija, čak postoje i specijalne kesice za pečenje- ima ih u svim većim marketima, "pečenje u sopstvenom soku" plus malo povrća - brokoli, karfiol, šargarepu, tikvice, belog luka, može se i preliti limunovim sokom)...

Preporuka hek ili hoki oslić tj. "Njegova osnovna podela je na dve  kategorije – hek i hoki, tj beli i plavi oslić. Beli se vodi kao kvalitetniji, ali opet, ne mora da znači, jer i to zavisi od proizvoĂ°ača.  Pri kupovini vam je bitnije da obratite pažnju i na gramažu , jer je za prženje bolje odabrati krupniji oslić koji ima oko 300 ili 400 grama po komadu, ili više.  Argentinski oslići važe za bolju vrstu."

Evo predloga...KUVANI OSLIĆ BLEND  ;)

File oslića stavite da se kuva u vreloj vodi. Nakon 15 minuta, kad meso omekša, sklonite s vatre i izvadite ga. U drugom loncu skuvajte krompir i blitvu zajedno, pa kada je kuvano procedite. Sve "izblendajte".

Prijatno!

Spremao sam u tim kesama za pečenje, dodam malo belog luka, u njega utrljam biber i malo soli. 15 minuta na oko 180o. Prelepo bude.
Sačuvana
Slavisa Stojic
Moderator
Top poster
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 8694


Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #1747 poslato: Decembar 28, 2014, 01:50:31 pre podne »

200g oslica i 60g pirinca
Kako spremaš oslić?

Dok nam Maja ne odgovori, evo nekih predloga za pripremu oslića - "kažu" da je oslić najbolji za kuvanje( kuvanje na pari, poširanje-u sopstvenom soku)...ok varijanta je i gril, pečenje(rerna...folija, čak postoje i specijalne kesice za pečenje- ima ih u svim većim marketima, "pečenje u sopstvenom soku" plus malo povrća - brokoli, karfiol, šargarepu, tikvice, belog luka, može se i preliti limunovim sokom)...

Preporuka hek ili hoki oslić tj. "Njegova osnovna podela je na dve  kategorije – hek i hoki, tj beli i plavi oslić. Beli se vodi kao kvalitetniji, ali opet, ne mora da znači, jer i to zavisi od proizvoĂ°ača.  Pri kupovini vam je bitnije da obratite pažnju i na gramažu , jer je za prženje bolje odabrati krupniji oslić koji ima oko 300 ili 400 grama po komadu, ili više.  Argentinski oslići važe za bolju vrstu."

Evo predloga...KUVANI OSLIĆ BLEND  ;)

File oslića stavite da se kuva u vreloj vodi. Nakon 15 minuta, kad meso omekša, sklonite s vatre i izvadite ga. U drugom loncu skuvajte krompir i blitvu zajedno, pa kada je kuvano procedite. Sve "izblendajte".

Prijatno!
« Poslednja izmena: Decembar 28, 2014, 02:48:15 pre podne od strane Slavisa Stojic » Sačuvana
Nenad Zaga
Redovan član
****
Van mreže Van mreže

Poruke: 742


« Odgovor #1746 poslato: Decembar 27, 2014, 07:10:18 posle podne »

200g oslica i 60g pirinca
Kako spremaš oslić?
Sačuvana
Maja Pavlovic
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 221


« Odgovor #1745 poslato: Decembar 27, 2014, 06:37:34 posle podne »

200g oslica i 60g pirinca
Sačuvana
maja Pavlovic
Cvetko
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1820


« Odgovor #1744 poslato: Decembar 27, 2014, 04:51:49 posle podne »

A možda mu se samo jelo to? :D
Brate ceo hleb, cela flasa mleka i ide hodnikom i jede
Sačuvana
Nenad Zaga
Redovan član
****
Van mreže Van mreže

Poruke: 742


« Odgovor #1743 poslato: Decembar 27, 2014, 04:24:53 posle podne »

A možda mu se samo jelo to? :D
Sačuvana
Cvetko
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1820


« Odgovor #1742 poslato: Decembar 27, 2014, 04:20:50 posle podne »

ma rokni pola leba i salamu od 100din/kg i gotovo :D
Pre neki dan lik ucionica pored, izlazi u ceo hleb valjda stavio nutelu ili nesto drugo i 1,5l mleka ide hodnikom i jede, u fazonu "bulk bajo"
To su vec seljacine klasicne.
Al' dobro zeli da bude u centru paznje.
Sačuvana
Aziz Shavershian
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 419


Don't tell people your dreams, show them!

« Odgovor #1741 poslato: Decembar 27, 2014, 04:18:42 posle podne »

Integralna kifla sa malo kečapa i jogurt  ;D
Uh,mora da bulkujes ;D
Sačuvana
Go hard mate the gym lifestyle is the best ! train hard, eat well, party hard.
Pecha
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2230


Eat clean, train hard, die anyway...

« Odgovor #1740 poslato: Decembar 27, 2014, 03:31:13 posle podne »

ma rokni pola leba i salamu od 100din/kg i gotovo :D
Pre neki dan lik ucionica pored, izlazi u ceo hleb valjda stavio nutelu ili nesto drugo i 1,5l mleka ide hodnikom i jede, u fazonu "bulk bajo"
To su vec seljacine klasicne.
Sačuvana
Panta rei, panta res.
Cvetko
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1820


« Odgovor #1739 poslato: Decembar 27, 2014, 02:16:55 posle podne »

ma rokni pola leba i salamu od 100din/kg i gotovo :D
Pre neki dan lik ucionica pored, izlazi u ceo hleb valjda stavio nutelu ili nesto drugo i 1,5l mleka ide hodnikom i jede, u fazonu "bulk bajo"
Sačuvana
Slavisa Stojic
Moderator
Top poster
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 8694


Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #1738 poslato: Decembar 27, 2014, 01:25:26 pre podne »

Integralna kifla sa malo kečapa i jogurt  ;D

Eh junače, ispisamo ti "rat i mir" o preporukama što se tiče ishrane, a ti opet isto  ;)

Ajmo akcenat na proteine...pogledaj malo predloge doručka forumaša koji aktivno učestvuju u ovoj temi...

I ne zameri...opominjaćemo te dok ti sve ovo ne uĂ°e u krv  ;)

P.S. koliko si siguran da je kifla koju si pojeo od 100% integralnog brašna? Znaš, naši mudri "pekari" u želji za brzom zaradom vole da miksuju belo i integralno brašno, ili jednostavno belo brašno "preboje" i eto "oznake integralno"..."i na autobusu piše lasta, pa ne leti"...  ;)

Šta kažeš da probaš sa ovsenim pahiljicama umesto kifle za doručak sutra? hm?  ;)
Sačuvana
morsi
Redovan član
****
Van mreže Van mreže

Poruke: 723


« Odgovor #1737 poslato: Decembar 26, 2014, 04:01:47 posle podne »

Integralna kifla sa malo kečapa i jogurt  ;D
Sačuvana
Nenad Glisovic
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 412


« Odgovor #1736 poslato: Decembar 26, 2014, 03:24:13 posle podne »

300g piletine,150g pirinca i salata..
Sačuvana
Nenad Glisovic
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11628


« Odgovor #1735 poslato: Decembar 25, 2014, 11:00:50 posle podne »

4 jaja i pirinac :)
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4430


« Odgovor #1734 poslato: Decembar 25, 2014, 08:38:37 pre podne »

Upravo se vratio sa trodnevnog seminara. Klasičan bilderski problem nošenja putne torbe pune hrane.
Vraćam se staroj, dobroj rutini koja mi najviše prija. Kajgana, galete, ljuti kečap, krastavci, čaša mlake vode sa limunom. Nadam se da je na Forumu sve ok...  ;)
Sačuvana
Stranice: 1 ... 409 410 [411] 412 413 ... 527 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.15 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.794 sekundi sa 19 upita.