TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398432 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 24, 2024, 05:46:23 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 94 95 [96] 97 98 ... 189 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Brza pitanja!  (Pročitano 702596 puta)
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1396 poslato: Februar 02, 2015, 12:10:20 posle podne »

Uzeo sam Arginin, i tamo piše da se uzimaju 2 ujutru, 2 pred spavanje. Meni više ima logike pre treninga 30 minuta zajedno sa kofeinom. Ako ga je neko koristio, neka se javi :)
Pre spavanja se preporučuje zbog podizanja nivoa testosterona u toku noći.
Testosterona ili GH - a ? :)
Stimuliše lučenje GH-a, u pravu si. Htedoh da napišem da pomaže muškarcima i kod impotencije. ;)
Sačuvana
Pecha
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Eat clean, train hard, die anyway...

« Odgovor #1395 poslato: Februar 02, 2015, 11:49:36 pre podne »

Uzeo sam Arginin, i tamo piše da se uzimaju 2 ujutru, 2 pred spavanje. Meni više ima logike pre treninga 30 minuta zajedno sa kofeinom. Ako ga je neko koristio, neka se javi :)
Pre spavanja se preporučuje zbog podizanja nivoa testosterona u toku noći.
Testosterona ili GH - a ? :)
Sačuvana
Panta rei, panta res.
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1394 poslato: Februar 02, 2015, 07:35:52 pre podne »

Ja sam uvek uzimao 3-4 g arginina pola sata pre treninga i pumpa je uvek bila jako dobra, samo sam ja otvarao te Scitec kapsule i prah sipao u reaktor. Gorko ali deluje. Pre spavanja se preporučuje zbog podizanja nivoa testosterona u toku noći.
Što se tiče pumpe bicepsa, Doneli i Stopani sad furaju onu foru da uzmu onu gumu što nam se stavi oko ruke prilikom vaĂ°enja krvi,ali je vežu ispod ramena. Meni izgleda poprilično opasno to, ali efekti su strašni.
Sačuvana
Nikola Najdanovic
Aktivan član
Van mreže Van mreže

Personalni trener FISAF International

Fitness Portal
« Odgovor #1393 poslato: Februar 01, 2015, 09:25:46 posle podne »

Jednu.
Sačuvana
Smrzla
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1392 poslato: Februar 01, 2015, 05:24:57 posle podne »

Uzeo sam Kalcijum i Magnezijum u tabletama(sastav po 1 tableti 500 mg Ca,250 mg Mg) Koliko tableta da uzimam uz obrok 1 ili 2? :)
Sačuvana
Nenad Zaga
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1391 poslato: Januar 31, 2015, 02:56:05 posle podne »

Mislim da ti je to dosta bilo u glavi. :D 1g je bas malo, ali videces vremenom... Ipak pumpa zavisi i od vrste treninga, vezbi, nacina izvodjenja vezbi itd. Meni npr. 3x7 za biceps napravi nenormalnu pumpu, ni pridji u poredjenju sa ostalim vezbama.
Nije bilo u glavi jer me i neki lik pitao u fazonu jbt na čemu si. Buknule grudi posle benča. Čekam noge da vidim da li onda šljaka. Za biceps je meni skot majka. :)
Sačuvana
Pecha
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1390 poslato: Januar 31, 2015, 02:52:34 posle podne »

Mislim da ti je to dosta bilo u glavi. :D 1g je bas malo, ali videces vremenom... Ipak pumpa zavisi i od vrste treninga, vezbi, nacina izvodjenja vezbi itd. Meni npr. 3x7 za biceps napravi nenormalnu pumpu, ni pridji u poredjenju sa ostalim vezbama.
Sačuvana
Panta rei, panta res.
Nenad Zaga
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1389 poslato: Januar 31, 2015, 02:47:46 posle podne »

5g 15-tak min pred trening i 5g pred spavanje sam ga ja koristio. Mada mislim da je to promasena investicija za tipove kao sto smo ti i ja, ja sam taj moj prodao kasnije... Mozda bolja stvar da si kupio reaktor, uostalom videces sam kako ce tebi biti. Ja ga vise necu kupovati solo, definitivno...
A bio je poklon, nisam ja ni birao. Juče sam uzeo 1gram pred trening i pumpa je bila nenormalna.
Sačuvana
Pecha
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1388 poslato: Januar 31, 2015, 02:43:19 posle podne »

5g 15-tak min pred trening i 5g pred spavanje sam ga ja koristio. Mada mislim da je to promasena investicija za tipove kao sto smo ti i ja, ja sam taj moj prodao kasnije... Mozda bolja stvar da si kupio reaktor, uostalom videces sam kako ce tebi biti. Ja ga vise necu kupovati solo, definitivno...
Sačuvana
Panta rei, panta res.
Nenad Zaga
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1387 poslato: Januar 31, 2015, 11:25:15 pre podne »

Sačuvana
Funtunjerović Ivan
Napredni član
Van mreže Van mreže

Say no to racism!

« Odgovor #1386 poslato: Januar 31, 2015, 03:17:08 pre podne »

Legla plata,sutra idemo malo da se ponovimo do Pansporta :)
Pa mi recite jel ok ova kombinacija za defku:Power protein,Mp Amino1,kofein,ZMB6? hvala napred
I dovoljno misica, da nesto ostane posle te defke... Primetio sam da mnogi na forumu zele defku bez dovoljno mesa. Treba mnogo "mesa" za defku. Ok su suplementi, ali sihrana, trenutni odnos misica i masti . . . Svi mi bi zeleli da izgledamo kao momci sa reklama, ali ne ide to tako...
Sačuvana
-Some people are so poor, all they have is money.
-If you don't live for something, you'll die for nothing.
-Life is hard, but so beautiful.
-Sometimes the hardest thing and the right thing are the same.
-Believe in yourself.
Smrzla
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1385 poslato: Januar 30, 2015, 11:11:55 posle podne »

Naravno ishrana je najbitnija,sredjeno je sve,trening takodje,hvala puno na odgovoru :)
Sačuvana
Slavisa Stojic
Top poster
Van mreže Van mreže

Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #1384 poslato: Januar 30, 2015, 11:03:11 posle podne »

Pa mi recite jel ok ova kombinacija za defku:Power protein,Mp Amino1,kofein,ZMB6? hvala napred

Za "defku" je prevashodno neophodna korekcija ishrane( razuman kalorijski deficit na račun ugljenih hidrata), kardio trening u "željenoj zoni pulsa", dovoljno dugog trajanja, i trening sa opterećenjem koje je tu da bi očuvao i ono malo "mesa na kostima" koje se može "smanjiti" u "periodu deficita"...

A pomenuta suplementacija je ok...

Dakle, PRVO KOREKCIJA ISHRANE, TRENING...pa suplementacija...
Sačuvana
Slavisa Stojic
Top poster
Van mreže Van mreže

Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #1383 poslato: Januar 30, 2015, 10:59:26 posle podne »

Mislio sam uopste u nedostatku suplemenata. Negde sam video da predlazu cokoladno mleko ali nema u njemu nista od proteina. Svakako cvrst obrok 30 min posle teretane, ali jel bolje nesto popiti posle treninga pa jesti ili odma kuci na cvrat obrok.

Nećeš se sigurno razgraditi "do koske" iako nema dex...ali ako baš ničega nema neposredno posle treninga...ako je obrok pre treninga bio "korektan", a trening nije bio duži od 60 min( naravno bitan je i intenzitet treninga), a "na vreme" stiže i kvalitetan obrok posle treninga...nema potreba za uzbunom najvišeg stepena  ;)

Čokoladno mleko, kao i svako mleko ima proteine, oko 3 gr na 100 ml, doduše tu je i poviše šećera, tako možeš 250 ml čokoladnog mleka kao koliko-toliko dobru zamenu...
« Poslednja izmena: Januar 30, 2015, 11:23:11 posle podne od strane Slavisa Stojic » Sačuvana
Smrzla
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1382 poslato: Januar 30, 2015, 10:57:54 posle podne »

Sačuvana
Stranice: 1 ... 94 95 [96] 97 98 ... 189 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.048 sekundi sa 13 upita.