| 
			| 

| Miletić Dušan | 
								|  | « Odgovor #656 poslato: Avgust 19, 2015, 06:48:46 posle podne » |  | 

200g mesa sa krompirom   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| cantawait | 
								|  | « Odgovor #655 poslato: Avgust 19, 2015, 06:47:49 posle podne » |  | 

Ma ja to cisto onako komentarisem...
 A da te pitam, kako jedes supu? Je l jedes kasikom?
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| leevu | 
								|  | « Odgovor #654 poslato: Avgust 19, 2015, 06:41:41 posle podne » |  | 

Sto brate, takva ljudima kultura, naravno ruke oprane i ociscenje detaljno, msm ako se jede hleb rukama i ako se jedu galete sto ne bi i pirinac. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| cantawait | 
								|  | « Odgovor #653 poslato: Avgust 19, 2015, 06:40:04 posle podne » |  | 

Boze, Boze...   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| leevu | 
								|  | « Odgovor #652 poslato: Avgust 19, 2015, 06:33:28 posle podne » |  | 

Govedine i pirinac, bio mi nesto smor a secam se da sam citao kao ako ne znas da jedes onim stapicima kao rukama jedu ovi Azijati i ja kao ajde da uzmem rukama da jedem, koliko je zanimljivo jesti rukama pirinac, za ne poverovati, ocistio ceo pirinac iz 2 poteza |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Cvetko | 
								|  | « Odgovor #651 poslato: Avgust 19, 2015, 06:27:06 posle podne » |  | 

Aman, pojacaj te hidrateeeeee... |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Anðelko 
								Gost
 | 
								|  | « Odgovor #650 poslato: Avgust 19, 2015, 05:08:13 posle podne » |  | 

državni posaoo    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| R1 | 
								|  | « Odgovor #649 poslato: Avgust 19, 2015, 01:36:09 posle podne » |  | 

E jbga, onda cepam masti 1-1.5g dnevno   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Slavisa Stojic | 
								|  | « Odgovor #648 poslato: Avgust 19, 2015, 01:14:56 posle podne » |  | 

Taj fat biljni se racuna ili ne u unos? Mozda ih ubacim i ja, deluje mi lakse za jesti od klasicnog pirinca. Taman umesto hleba da ih ubacim.
 Sve se racuna...ko racuna zlo ne misli...    8 belanaca,2 cela jaja, 100 gr ovesnih sa balans jogurtom oko 300 ml...  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| R1 | 
								|  | « Odgovor #647 poslato: Avgust 19, 2015, 01:09:47 posle podne » |  | 

Taj fat biljni se racuna ili ne u unos? Mozda ih ubacim i ja, deluje mi lakse za jesti od klasicnog pirinca. Taman umesto hleba da ih ubacim. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Cvetko | 
								|  | « Odgovor #646 poslato: Avgust 19, 2015, 01:00:38 posle podne » |  | 

Fat : 6,8gCarbs : 80g
 Protein : 9g

Uff jedno vreme sam samo njih jeo kao izvor uh + jogurt ijaoooo...
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| R1 | 
								|  | « Odgovor #645 poslato: Avgust 19, 2015, 12:57:36 posle podne » |  | 

jedna galeta, 50g ovsenih i 250ml jogurta.
 Koja je nutritivna vrednost ovih pirincanih galeta? |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Anðelko 
								Gost
 | 
								|  | « Odgovor #644 poslato: Avgust 19, 2015, 12:38:15 posle podne » |  | 

Hvala druze |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| TwinSix | 
								|  | « Odgovor #643 poslato: Avgust 19, 2015, 12:37:33 posle podne » |  | 

Koristim onu konvencionalnu pećnicu (sa halogenskim grejačima). Samo je odmrznem, stavim na 175 stepeni 15 minuta i gotovo. Jako ukusno, brzo i jednostavno. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Anðelko 
								Gost
 | 
								|  | « Odgovor #642 poslato: Avgust 19, 2015, 12:33:05 posle podne » |  | 

mozda idemo u off i mozda sam dosadan...ali kako ih peces,pobacas ih na tiganj ili rostilj ili? |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	|  |