TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399470 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 30, 2024, 06:39:48 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 452 453 [454] 455 456 ... 497 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Vas poslednji obrok  (Pročitano 694571 puta)
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 17404


« Odgovor #656 poslato: Avgust 19, 2015, 06:48:46 posle podne »

200g mesa sa krompirom :)
Sačuvana
cantawait
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 302

« Odgovor #655 poslato: Avgust 19, 2015, 06:47:49 posle podne »

Ma ja to cisto onako komentarisem...

A da te pitam, kako jedes supu? Je l jedes kasikom?
Sačuvana
leevu
Redovan član
****
Van mreže Van mreže

Poruke: 603


« Odgovor #654 poslato: Avgust 19, 2015, 06:41:41 posle podne »

Sto brate, takva ljudima kultura, naravno ruke oprane i ociscenje detaljno, msm ako se jede hleb rukama i ako se jedu galete sto ne bi i pirinac.
Sačuvana
cantawait
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 302

« Odgovor #653 poslato: Avgust 19, 2015, 06:40:04 posle podne »

Boze, Boze... :(
Sačuvana
leevu
Redovan član
****
Van mreže Van mreže

Poruke: 603


« Odgovor #652 poslato: Avgust 19, 2015, 06:33:28 posle podne »

Govedine i pirinac, bio mi nesto smor a secam se da sam citao kao ako ne znas da jedes onim stapicima kao rukama jedu ovi Azijati i ja kao ajde da uzmem rukama da jedem, koliko je zanimljivo jesti rukama pirinac, za ne poverovati, ocistio ceo pirinac iz 2 poteza
Sačuvana
Cvetko
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1815


« Odgovor #651 poslato: Avgust 19, 2015, 06:27:06 posle podne »

Aman, pojacaj te hidrateeeeee...
Sačuvana
AnĂ°elko
Gost
« Odgovor #650 poslato: Avgust 19, 2015, 05:08:13 posle podne »

državni posaoo  :D
Sačuvana
R1
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1525

« Odgovor #649 poslato: Avgust 19, 2015, 01:36:09 posle podne »

E jbga, onda cepam masti 1-1.5g dnevno :D
Sačuvana
Slavisa Stojic
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 9500


Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #648 poslato: Avgust 19, 2015, 01:14:56 posle podne »

Taj fat biljni se racuna ili ne u unos? Mozda ih ubacim i ja, deluje mi lakse za jesti od klasicnog pirinca. Taman umesto hleba da ih ubacim.

Sve se racuna...ko racuna zlo ne misli...  :P

8 belanaca,2 cela jaja, 100 gr ovesnih sa balans jogurtom oko 300 ml...

Sačuvana
R1
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1525

« Odgovor #647 poslato: Avgust 19, 2015, 01:09:47 posle podne »

Taj fat biljni se racuna ili ne u unos? Mozda ih ubacim i ja, deluje mi lakse za jesti od klasicnog pirinca. Taman umesto hleba da ih ubacim.
Sačuvana
Cvetko
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1815


« Odgovor #646 poslato: Avgust 19, 2015, 01:00:38 posle podne »

Fat : 6,8g
Carbs : 80g
Protein : 9g


Uff jedno vreme sam samo njih jeo kao izvor uh + jogurt ijaoooo...
Sačuvana
R1
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1525

« Odgovor #645 poslato: Avgust 19, 2015, 12:57:36 posle podne »

jedna galeta, 50g ovsenih i 250ml jogurta.
Koja je nutritivna vrednost ovih pirincanih galeta?
Sačuvana
AnĂ°elko
Gost
« Odgovor #644 poslato: Avgust 19, 2015, 12:38:15 posle podne »

Hvala druze
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4423


« Odgovor #643 poslato: Avgust 19, 2015, 12:37:33 posle podne »

Koristim onu konvencionalnu pećnicu (sa halogenskim grejačima). Samo je odmrznem, stavim na 175 stepeni 15 minuta i gotovo. Jako ukusno, brzo i jednostavno.
Sačuvana
AnĂ°elko
Gost
« Odgovor #642 poslato: Avgust 19, 2015, 12:33:05 posle podne »

mozda idemo u off i mozda sam dosadan...ali kako ih peces,pobacas ih na tiganj ili rostilj ili?
Sačuvana
Stranice: 1 ... 452 453 [454] 455 456 ... 497 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.104 sekundi sa 18 upita.