TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398865 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: Octavia

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 04, 2024, 08:12:33 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 28 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: PROTEINI - ISHRANA I SUPLEMENTACIJA  (Pročitano 134127 puta)
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #121 poslato: Februar 14, 2011, 06:14:15 posle podne »

Naravno da nije istina. Je l' praviš pauzu sa bilo kojom hranom da ti se organizam ne bi privikao? Ne. Što bi onda pravio pauzu sa ovim?! To je običan protein surutke, a ne nešto od čega se stvara zavisnost, prezasićenost ili sl.

Opusti se i slušaj malo i zdrav razum, a ne samo druge. ;)

p.s. Ovo je pravo mesto za tvoje pitanje, a ne ono u mojoj temi. :)
Sačuvana
RašaBg
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #120 poslato: Februar 14, 2011, 06:10:03 posle podne »

Ljudi treba mi pomoć, kaže mi burazer da protein posle 2 meseca treba da pauziram da se telo ne navikne previše???Jel to istina??Hvala unapred!!
Sačuvana
"One Ring to rule them all,
One Ring to find them
One Ring to bring them all
and in the darkness bind them."
Ćime
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #119 poslato: Februar 12, 2011, 05:22:31 posle podne »

Imas u bilo kom marketu one sto se reklamiraju na tv-u. Mislim da je oko 60 din kesa sa zacinom, verovatno imaju negde i same kese da se kupe i da su jeftinije.
Sačuvana
Markovic
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #118 poslato: Februar 12, 2011, 05:02:12 posle podne »

Nisi pogresio,Scitec je odlican!
Znam da je off ali jel moze neko da mi kaze ili preporuci gde imaju da se kupe kese za pecenje? ja sam u bg-u na karaburmi,hvala
Sačuvana
Ćime
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #117 poslato: Februar 12, 2011, 04:11:36 posle podne »

Uzeo sam Scitec za pocetak, pa cu videti kako napredujem. Sledeci put mogu uzeti neki drugi. Hvala svima na odgovorima.
Sačuvana
Dr.Alex
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #116 poslato: Februar 12, 2011, 01:20:17 posle podne »

Bilo koji protein da uzmes od dolje navedineih koji su ti preporučili nećeš se pokajati,pošto je razlika u nijansama.Nekome više odgovara ovaj,nekome onaj...Sve to zavisi od pojedinca.Tako da se ne moraš toliko opterećivat s tim.
Sačuvana
Granice ne postoje za one koji ih ne vide
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #115 poslato: Februar 12, 2011, 12:42:27 posle podne »

Danas sam pricao sa trenerom u teretani na temu proteina i on mi je predlozio Naturabolics http://www.pansport.rs/shop.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=681&category_id=18 Sta vi mislite o njemu? I jel se on uzima kao ostali jedna merica po dozi ili kao sto pise dve merice? Ja sam mislio da uzimam 2 puta dnevno ujutru i posle treninga, sto znaci ako bi isle 4 merice na dan da bi mi trajao malo vise od pola meseca :)
 Za sad imam dilemu izmedju Elite, Scitec i tog Naturabolics.

Taj nitro gold nema dozer (bar ja tako mislim jer sam cuo da ti u kesama nemaju dozer), ima malo vise secera i niko mi za sad nije hvalio Biotech (sto neznaci da nevalja).

1 merica Isobolic -a  2-3 puta dnevno je sasvim dovoljno za početak za rekreativca... Dobar je taj protein, sviĂ°a mi se što je kompleksan - više vrsta proteina uključujući surutku, kazein i albumin jaja + zdrave masnoće - laneno ulje, CLA...

Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #114 poslato: Februar 11, 2011, 05:28:52 posle podne »

Iskreno mislim da su Scitec i Dymatize proteini kvalitetniji.
Sačuvana
Ćime
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #113 poslato: Februar 11, 2011, 02:14:47 posle podne »

Danas sam pricao sa trenerom u teretani na temu proteina i on mi je predlozio Naturabolics http://www.pansport.rs/shop.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=681&category_id=18 Sta vi mislite o njemu? I jel se on uzima kao ostali jedna merica po dozi ili kao sto pise dve merice? Ja sam mislio da uzimam 2 puta dnevno ujutru i posle treninga, sto znaci ako bi isle 4 merice na dan da bi mi trajao malo vise od pola meseca :)
 Za sad imam dilemu izmedju Elite, Scitec i tog Naturabolics.

Taj nitro gold nema dozer (bar ja tako mislim jer sam cuo da ti u kesama nemaju dozer), ima malo vise secera i niko mi za sad nije hvalio Biotech (sto neznaci da nevalja).
« Poslednja izmena: Februar 11, 2011, 03:08:00 posle podne od strane Ćime » Sačuvana
senkovic
Napredni član
Van mreže Van mreže

Klub sportova snage "Senkovic"

« Odgovor #112 poslato: Februar 11, 2011, 10:26:37 pre podne »

Hvala na brzom odgovoru, uzecu onda verovatno ovaj jer se u kreatin uopste nerazumem. Jel moze sad i neka preporuka za protein?

Ma uzmi slobodno Biotechov Nitro Gold, dobar je i pristupacan protein
Sačuvana
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san!!
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #111 poslato: Februar 10, 2011, 11:30:50 pre podne »

http://www.pansport.rs/shop.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=18&category_id=18
http://www.pansport.rs/shop.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=791&category_id=21
Sačuvana
Ćime
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #110 poslato: Februar 10, 2011, 11:22:24 pre podne »

Hvala na brzom odgovoru, uzecu onda verovatno ovaj jer se u kreatin uopste nerazumem. Jel moze sad i neka preporuka za protein?
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #109 poslato: Februar 10, 2011, 11:11:30 pre podne »

http://www.pansport.rs/shop.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=93&category_id=28
Sačuvana
Ćime
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #108 poslato: Februar 10, 2011, 10:59:29 pre podne »

Pozdrav svima za pocetak :) Imam 21 godinu, visok sam 184, tezak 83-85 kg, treniram 2,5, skoro 3 godine ali vise za svoju dusu :) Nikada nisam koristio nista od suplemenata, niti sam vodio racuna koliko cega jedem (nemislim na hranu, nego na to da nisam racunao koliko cega unosim na dan proteina, UH, masti...). Dosta sam zadovoljan koliko sam napredovao za ovo vreme ali bi sad ubacio i suplemente tj. whey i kreatin, e sad posto sam za ovo vreme koje treniram upoznao dosta "profesionalnih" bildera i pricao sa njima o wheyu pre svega svi imaju drugacije misljenje (jedni su za elite, drugi kazu da je elite samo dosta izreklamiran, treci su za eas, cetvrti za scitec....).
Ipak bi hteo da mi neko ko se bavi ovim duze vremena preporuci neki whey do 5500 din. (2.3kg) i neki kreatin, meni su ova dva zapala za oko neznam zbog cega :) pa ako neko moze da kaze koji je bolji ili da predlozi neki drugi.
http://www.pansport.rs/shop.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=95&category_id=28
http://www.pansport.rs/shop.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=228&category_id=29

Nadam se da vas nisam puno udavio za prvi post :) Jos jednom pozdrav svima i hvala unapred!
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #107 poslato: Februar 08, 2011, 05:35:02 posle podne »

Koliko ja znam nema.
Misliš da je to jedini način da unosiš dovoljno magnezijuma?
Sačuvana
Stranice: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 28 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.075 sekundi sa 18 upita.