TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398867 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: Octavia

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 04, 2024, 08:19:41 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 28 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: PROTEINI - ISHRANA I SUPLEMENTACIJA  (Pročitano 134137 puta)
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #136 poslato: Februar 18, 2011, 09:46:40 posle podne »

Ne postize apsolutno nista,ishrana mora biti osnova svega!
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #135 poslato: Februar 18, 2011, 09:09:26 posle podne »

Nisam sigruna šta postižeš tj da li išta postižeš tim čestim dozama od po pola merice wheya... uzmi lepo meso, jaja, ribu ko čovek nekih 300g i onda posle treninga whey čak i dve merice i to je toi
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #134 poslato: Februar 18, 2011, 01:10:18 pre podne »

Ishrana ti je relativno losa,moras imati bar 4 jaka proteinska obroka sa hidratima do podne,pa onda dodaj na to whey.
Sačuvana
bato
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #133 poslato: Februar 18, 2011, 01:06:53 pre podne »

Pa sve zavisi kako slozis proteine i uh,danas sam kombinovao pola mjerice wheya izmedju obraka pola prije treninga i cijelu na kraju znaci ukupno 2 pune mjerice na dan..
na pr.j danas za dorucak sam jeo pilece bijelo...(150-200g),1 jabuka,medju obrok whey...,pomrandza,kesica badema jedno 70gili 80kg,rucak przeni krompir...whey pola mjerice pa ide treninga na treninga sam popio 2l vode(oko 3,5l na dan) posle treninaga cijela mjerica sa vodom odmah ili sad,....obrok posliej treninga malo ulkljeve 7 bjelanca i ovsene ...unio sam oko 200 gore dolje sve ukupno  p ,uh nesto manje kilaza mi je 93
« Poslednja izmena: Februar 18, 2011, 01:09:47 pre podne od strane bato » Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #132 poslato: Februar 17, 2011, 10:10:39 pre podne »

Pitanje je sta i koliko jedes u toku dana?
Sačuvana
bato
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #131 poslato: Februar 16, 2011, 09:52:28 posle podne »

Najcesce sam ga uzimao jedno sat vremena prije treninga i odmah sa vodom poslije treninga.....sad cu izmedju obroka da vidim kroz praksu kako mi je najbolje.
Ukoliko imas dnevno bar 4 jaka obroka,nema potrebe da ga uzimas vise osim da ubacis eventualno pre spavanja ili ujutru.Ako uzimas izmedju obroka neces moci pojesti dovoljno a ipak je ishrana najbitnija.
Najcesce sam ga uzimao jedno sat vremena prije treninga i odmah sa vodom poslije treninga.....sad cu izmedju obroka da vidim kroz praksu kako mi je najbolje.
Ukoliko imas dnevno bar 4 jaka obroka,nema potrebe da ga uzimas vise osim da ubacis eventualno pre spavanja ili ujutru.Ako uzimas izmedju obroka neces moci pojesti dovoljno a ipak je ishrana najbitnija.

Pa trudim se da jedem najmanje 4 puta na dan nekad i 5 puta kraci obroci kolicinski ne prozderavam se  i to ne mogu...iskombinovacu vise varijanti kad ga uzmem prije treninga i posle imam bolje efekat sto bi se reklo bolje "nateknem"a jaca mi je kilaza...e sad probao sam ujutru i posle i nekako nemam efekat ili mi je to trip,e probacu izmedju obroka kao zoltan ...ispobacu sve termine pa cu vidjeti kako mi najbolje odgovara...
p.s ne smeta mi tj whey me uopste ne zasiti pa da ne mogu kvalitetno da jedem ako si na to mislio
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #130 poslato: Februar 16, 2011, 03:20:54 posle podne »

Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #129 poslato: Februar 16, 2011, 12:57:33 posle podne »

Pametno tako i treba.Jedino ces tako na duze staze tacno videti sta tvom organizmu prija.
Sačuvana
bato
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #128 poslato: Februar 16, 2011, 02:31:03 pre podne »

« Poslednja izmena: Februar 16, 2011, 02:32:40 pre podne od strane bato » Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #127 poslato: Februar 16, 2011, 02:24:29 pre podne »

E ovako,zanima me nesto vezano za whey u slucajevima ne posle treninga nego u toku dana kad uzimati na ,,gladan stomak" ili posle obroka?

Izmedju obroka i to sa mlekom da mu se dejstvo produzi i duze hrani misice.
Sačuvana
bato
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #126 poslato: Februar 16, 2011, 02:07:55 pre podne »

E ovako,zanima me nesto vezano za whey u slucajevima ne posle treninga nego u toku dana kad uzimati na ,,gladan stomak" ili posle obroka?
Sačuvana
Markovic
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #125 poslato: Februar 16, 2011, 01:00:08 pre podne »

@robert sorry nisam video tvoj post :D
Sačuvana
Markovic
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #124 poslato: Februar 16, 2011, 12:57:34 pre podne »

nije istina! kontinuitet je cak pozeljan! zamisli da prestanes da jedes na svaka 2 meseca da ti se telo ne bi naviklo na hranu ;) uzimao protein u prahu ili jeo kilo mesa dnevno ti je potpuno isto i potpuno zdravo,samo sto je lakse koristiti protein u prahu nego stvarno unositi toliku kolicinu raznog mesa veruj mi ;) a tvoj burazer je mislio verovatno da treba na svaka 2 meseca da promenis protein koji pijes zbog alergije koja se javlja kada neku namirnicu konstantno konzumiras,to bi se desavalo i da jedes samo piletinu 2 meseca,neka te to ne brine jer je to normalno da se organizam zasiti,zato uzmes neki drugi protein pa se posle mesec dana vratis na stari ili uzmes jos neki novi da probas! ;)
Sačuvana
slobodan petrovic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #123 poslato: Februar 15, 2011, 12:39:50 posle podne »

Muscle Tech-ov Whey Protein HardCore ima li neko iskustva sa njim, i nisam video da li je on samo iz surutke ili jos iz nekih drugih izvora proteina hvala
Sačuvana
RašaBg
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #122 poslato: Februar 14, 2011, 10:01:48 posle podne »

e hvala svima, izvinjavam se moderatoru na pitanju u pogrešnoj temi :-)
Sačuvana
"One Ring to rule them all,
One Ring to find them
One Ring to bring them all
and in the darkness bind them."
Stranice: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 28 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.096 sekundi sa 18 upita.