TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398405 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 08:54:25 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 107 108 [109] 110 111 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768520 puta)
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1469 poslato: Mart 14, 2012, 08:52:13 posle podne »

Svaka čast Zoli za meč protiv Poleša! Najjači si! Poz

Hvala ti.Od tri meca dva sam dobio sa sest nula ali treci nazalost izgubio.Treci mec je bio drugi dan i ruka je bila povredjena i ohladila se dok je doticni imao jedan laksi mec pre mene pa mu je bilo lakse.Ali nema veze po uspesnosti sam u samome vrhu nase reprezentacije i to je globalno gledano za sve kategorije.Poz

Tako ti se potrefilo. Svakako sjajan si bio, sve cestitke!

Hvala,idemo dalje bice jos bolje! 

Ne poznajem te mnogo ali znam da cesh biti bolji :)
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1468 poslato: Mart 14, 2012, 08:44:12 posle podne »

Hvala ti.Od tri meca dva sam dobio sa sest nula ali treci nazalost izgubio.Treci mec je bio drugi dan i ruka je bila povredjena i ohladila se dok je doticni imao jedan laksi mec pre mene pa mu je bilo lakse.Ali nema veze po uspesnosti sam u samome vrhu nase reprezentacije i to je globalno gledano za sve kategorije.Poz

Hvala,idemo dalje bice jos bolje! 
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1467 poslato: Mart 14, 2012, 08:04:30 posle podne »

Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1466 poslato: Mart 14, 2012, 08:02:14 posle podne »

Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1465 poslato: Mart 14, 2012, 08:00:33 posle podne »

Do sada sam obicno pre treninga uzimao no reaktor, bcaa i ponekad glutamin, a posle treninga protein, kreatin, bcaa. da li treba da ubacim mericu proteina pre treninga, i ako treba kad i kako da pijem? da li ide da u sejker stavim whey, reaktor i bcaa i sve odjednom smuckam?
poz

Ne treba ti whey pre treninga ali umesto glutamina pojacaj doze bcaa mnogo su vaznije.Reaktor uvek uzimaj posebno.

posebno? cak ni bcaa ne treba da stavljam u sejker sa reaktorom?

Reaktor neka bude totalno cist.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1464 poslato: Mart 14, 2012, 08:00:05 posle podne »

E Zoli uvek zaboravim da te pitam koje vezbe da forsiram za punocu ledja? Sve je ok, ali ti misici najblizi kicmi kao da su mi mali, ne znam kako da ti objasnim. Trebaju mi neke vezbe za bas tu punocu oko kicmenog stuba. Poz!

Mrtvo dizanje je majka za ledja kao i testera sa bucicom u mom slucaju.Pokusaj sa njima.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1463 poslato: Mart 14, 2012, 02:07:36 posle podne »

Sačuvana
brazil
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1462 poslato: Mart 14, 2012, 01:10:47 posle podne »

Do sada sam obicno pre treninga uzimao no reaktor, bcaa i ponekad glutamin, a posle treninga protein, kreatin, bcaa. da li treba da ubacim mericu proteina pre treninga, i ako treba kad i kako da pijem? da li ide da u sejker stavim whey, reaktor i bcaa i sve odjednom smuckam?
poz

Ne treba ti whey pre treninga ali umesto glutamina pojacaj doze bcaa mnogo su vaznije.Reaktor uvek uzimaj posebno.

posebno? cak ni bcaa ne treba da stavljam u sejker sa reaktorom?
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1461 poslato: Mart 14, 2012, 12:07:59 posle podne »

E Zoli uvek zaboravim da te pitam koje vezbe da forsiram za punocu ledja? Sve je ok, ali ti misici najblizi kicmi kao da su mi mali, ne znam kako da ti objasnim. Trebaju mi neke vezbe za bas tu punocu oko kicmenog stuba. Poz!
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1460 poslato: Mart 13, 2012, 08:22:35 posle podne »

poz

Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1459 poslato: Mart 13, 2012, 08:21:38 posle podne »

To je optimum nutrition,odlican suplement.I elit je super tako da neces pogresiti.

Vazhi Zoli, hvala za info :)

Nema na cemu  ;)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1458 poslato: Mart 13, 2012, 08:19:53 posle podne »

Postovani, treba mi jedan savet: Bacam se na skidanje kilograma, pa sam htela da ubacim u ishranu whey.
 Ali mi je jedan drugar bodibilder rekao da je:
" bolje da pijem tecne amino kiseline. Jer od proteina moze i da se ugoji, a aminokiseline hrane misic i pomazu da se gubi salo".
Sad, gledala sam o njima, iskreno nije mi bas najjasnije, videla sam da one imaju u jednoj dozi (40ml) oko 20akg UH.
 Mozete li da kazete sta je bolje za mene? Imam 24 god, i nekih 10ak kg da skinem, planirala sam da pocnem sa trcanjem- intervalni trening, i vezbe snage sa tegovima. I naravno korigovana ishrana.
Hvala unapred

Moj ti je savet da uzmes suplement pod nazivom Iso 100 jer je odlican i sluzi bas za period kada se radi skidanje kilograma i kada je cilj definicija misica.Ukoliko je ishrana sredjena sa njime ce sigurno biti i rezultata.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1457 poslato: Mart 13, 2012, 08:17:56 posle podne »

ja se izvinjavam zoltane ali da li bi mogao da okacis ovde onaj link o tvojoj ishrahi jer ne mogu to da nadjem.hvala unapred :)

Naravno :) evo link svih mojih tema koje su ovde na forumu.

http://www.pansport.rs/forum/index.php?board=181.0
Sačuvana
brazil
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1456 poslato: Mart 13, 2012, 04:44:35 posle podne »

poz
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1455 poslato: Mart 13, 2012, 04:23:46 posle podne »

To je optimum nutrition,odlican suplement.I elit je super tako da neces pogresiti.

Vazhi Zoli, hvala za info :)
Sačuvana
Stranice: 1 ... 107 108 [109] 110 111 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.054 sekundi sa 13 upita.