TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398438 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: Jelena Nedeljkovic

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 24, 2024, 06:48:59 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 198 199 [200] 201 202 ... 407 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Trening za danas  (Pročitano 970440 puta)
Nenad Glisovic
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3119 poslato: Maj 20, 2016, 01:32:23 posle podne »

Dusane potpuno te razumem i verujem da radis kako treba za tvoju disciplinu i uspesan si u tome,zato sam i rekao da pricam za bb trening jer ne mozes ti na taj nacin da treniras i da se takmicis u pwl kao sto se ja ne bih mogao takmiciti na bini sa pwl treningom. .
Sačuvana
Nenad Glisovic
Nenad Glisovic
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3118 poslato: Maj 20, 2016, 01:20:08 posle podne »

Pa ja imam i prezime ovde i svako moze da vidi ko sam,ne kazem da sam neki vrhunski profesionalac ali imam nekog takmicarskog iskustva i saradnje sa bakicem,stojicem i drugim iskusnijim takmicarima i prenosim ono sto su mene savetovali ne gurajte kilaze vec stezite misice u svakom ponavljanju. .ne zelim da namecem nikom nista niti da se svadjam,neka svako iznese svoje iskustvo pa ko zeli neka proba kako misli da treba
Sačuvana
Nenad Glisovic
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3117 poslato: Maj 20, 2016, 12:34:36 posle podne »

E hteo bih samo da razjasnimo oko ovog " Kontrolisanog"  izvodjena vezbi. Daleko od toga da na primer ja radim nekontrolisanog keca, pokret kod trojki,dvojki i keceva je na jako visokom nivou po pitanju kontrole inace bi bilo ozbiljnih povreda. Naravno ovde kad se prica o velikim kilama (barem ja ) ne mislim na one siledzije iz teretane koji odbijaju tegove od grudi, cimaju lat masinu i slicno vec o pravilnim i koncentrisanim pokretima. Uzmi za primer takmicarski bench press sa svim komandama i pravilima, sigurno je kontrolisaniji od neki 20 ponavljanja na treningu.
Sačuvana
Nenad Glisovic
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3116 poslato: Maj 20, 2016, 11:02:03 pre podne »

Samo cu reci da sam ja primenom tog sistema od 2014 kada nisam usao u top15 na evrop,dobio srebro 2015te toliko o efikasnosti. .Ubuduce necu ulaziti u rasprave sa ljudima za koje ne znam ni ko su,iznosicu svoje misljenje bez daljih ubedjivanja,a kome treba neka pomoc neka mi se obrati u mojoj temi ili na pm. .rado cu pomoci ljudima koji cene moj rad ,poz
Sačuvana
Nenad Glisovic
Nenad Glisovic
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3115 poslato: Maj 20, 2016, 10:45:02 pre podne »

Ako treniram na ovaj nacin ne znaci da necu podizati kilaze postepeno, vec znaci da se necu bespotrebno zamarati da radim nzm 130kg 2,3puta vec cu staviti 100kg i uraditi 10 kontrolisanih ponavljanja. .ali kao sto rekose nema ovde zajednickog jezika tako da svako neka vezba kako misli da je najbolje za njega i to je to : ) a moje uspehe ti ne mozes omalovaziti jer nisi ni blizu tih "mr bikini" takmicara. .naslusao sam se dovoljno prozivki na racun kategorije ali uglavnom me to ne dotice radim ono sto volim i u kategoriji koja je meni najlepsa. .
Sačuvana
Nenad Glisovic
Kalonji
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3114 poslato: Maj 20, 2016, 10:41:21 pre podne »

Neki dodatni info uz trening bi bio koristan pošto je ovo nabrajanje vežbi poprilično dosadno.
To kao powerlifter da napiše Bench i to je to,a taj dan je uradio 25 serija istog.
Moj trening danas:
-Bench- 30kg x 10, 50x8, 70x8, 80x5,90x5,100x3,110x1,120x1,125x1
-Propadanja sa opterećenjem 4x10
-Bučice ravni 4x8 (bućke od 30-40kg)
-JM press 4x8(60-70kg)
-Bučice triceps 3x8
Na low carbs sam već neko vreme pa bude borbeno al tako mora.
Sačuvana
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3113 poslato: Maj 20, 2016, 09:09:58 pre podne »

ја и даље нешто ново чујем само од нашег Рагнара  ;) а видим има и натуралаца на форуму  ;D што рече терор, то је забрањена тема нећемо о томе

неко је тамо споменуо Ронија, а да не вртимо опет исту покварену плочу око те мајнд-масл мистерије, ајде да изређамо све који су у бодибилдингу били далеко успешнији од нашег Шарчева (далеко од тога да не поштујем успех нашег најуспешније билдера свих времена): Арни - био паверлифтер и примењивао у свом тренингу елементе истог, Џони Џексон и Бренч и њихове килаже, Доријан и његове килаже, Рони и његови тренинзи/килаже...

питајте нашег Марка Димитријевића (био је некад овде члан) како му није битно колико гуре, питајте сад актигно Јадрана Дамјановића како му није битно колико гуре бенч или чучањ итд... поента је јасна. Да се може са бучицом од 10кг постати велики нико се не би зајебавао и патио са силним килажама и исцурелим дисковима на леђима  ;) е сад мр бикини је нешто друго, ту се може доминирати на овај начин како пише Ненад, и са тим сам скроз ок (исто тако без намере да омаловажам његов успех у овој категорији).
Sačuvana
Arbeit macht frei.
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3112 poslato: Maj 20, 2016, 07:19:48 pre podne »

Zajednički jezik očigleno nećete naći, zato svi iskulirajte malo pa da svi zajedno odemo lepo na Anastasijin roĂ°endan...
Sačuvana
Nenad Glisovic
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3111 poslato: Maj 19, 2016, 10:36:29 posle podne »

Ja stojim iza svega sto sam rekao svojim rezultatima,a ti iza glupih teorija,nekih merenja necega. .ali neka svako odluci kojim ce putem ici,ja sam odlucio odavno
Sačuvana
Nenad Glisovic
Nenad Glisovic
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3110 poslato: Maj 19, 2016, 10:33:06 posle podne »

Hahah zanimljivi ste ljudi i dalje radi i dalje sam cist,mislim da ste upoznati sa tim da na evropsko nasa zemlja vodi samo one koji su cisti da ne bi posle placali ogromne kazne,dalje kao stipendista svakog casa mogu biti pozvan na kontrolu i onda gubim sve i vracam sve sto sam dobio,zar mislite da bih toliko rizikovao?naravno da ne,ali ok mislite sta hocete. .
Ragnaroksu samo ti veruj u nauku :D nisam mogao ni da citam sve ono. .
Sačuvana
Nenad Glisovic
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3109 poslato: Maj 19, 2016, 08:38:21 posle podne »

Zgibovi - neutralni hvat, ponavljanja : 22 , 22, 20 , 16, 16
Lat iza glave 15x60kg, 15x65kg, 15x65kg, 15x70kg
Veslanje na latu 5 serija 12x60kg
Vucenje ka licu 5 serija 15x45kg
Biceps pregib 6 serija 12x 40kg

Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3108 poslato: Maj 19, 2016, 08:21:54 posle podne »

Okreces mi reci brate ali ne bitno...

Sto se tebe Dusane tice ne znam zasto imas potrebu da istaknes da svako ko ne deli tvoje misljenje nije u pravu....kako pre neki dan tako i sada...prvo krenes sa ponizavanjem i uporedjivanjem mene sa svojom devojkom a zatim nazivas ljude kojima je bb preci nego da zvlace keceve i stiskanje do maksimuma ,pederima i komplekasima....tako i sada ljudi koji ne pisu sve u detqnje ulaze u teretanu i rade sta hoce i cega se prvo dovate a ti kao veliki takmicar planiras sve....sve u svemu puno bla bla bla i dizanja sebe ali bez potrebe....i ako cemo bas oko tok pederisanja i udaranja po kompleksima vise mi deluje da su to bas ova druga grupa koja izvlace maksimume i keceve ne bi li se hvalili svojim ciframa....
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3107 poslato: Maj 19, 2016, 08:19:50 posle podne »

Znam sta sam pisao :D

Meni su na cucnju i bencu ovakvi procenti oduvek bili prilikom svakog testiranja :

96%-  dvojka
94%-  trojka
92%-  cetvorka
90%-  petica
Sačuvana
Terror
Napredni član
Van mreže Van mreže

terroristes

« Odgovor #3106 poslato: Maj 19, 2016, 08:09:17 posle podne »

Covek se ponasa kao malo dete...pise da svaku zadnju seriju zavrsi na otkazu na 6om ponavljanju sto je nekih 85 posto a onda napise da procenti i kilaze nisu bitni...covek radi KAKO treba a hoces da nas ubedi u suprotno ...da li je u pitanju bezobrazluk ili nepoznavanje termina nzm ali njemu na cast...sto se mene tice ne moras da pises bilo sta ,ja sam u postu ranije objasnio zasto bi trebao ...i zbog koga...ja pisem moje treninge i ponekad okacim klip ne da bi neko naucio nesto od mene jer nisam ja merodavan u ovom sportu vec da bi neko ucio na mojim greskama .Ipak je slozices se bolje uciti se na tudjim nego na svojim greskama...

@ Dusane verovatno nisi obratio paznju kada si pisao...ako radis petice na 90% onda si presisao max keca..

@ tema
 BP 60x15;80x15;100x15;120x10;130x8
 kosi potisak 4x12x30
 razvlacenje koso 4x12x20
 propadanja bw 4x10
 biceps sipka 4x12x40
 bucke na kosoj klupi 3x12x15
 sajla biceps 2x15
 trbusni roler 3x15
Sačuvana
Nase ce sjene hodati po Becu ,lutati po dvoru , plasiti gospodu...
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3105 poslato: Maj 19, 2016, 07:51:35 posle podne »

Miladine ti sve pogresno shvatas, niko tebe ne napada ili govori protiv tebe. Nemamo losu nameru i ovo nije namenjeno tebi vec i ostalim forumasima. Ako ne primecujes ovde se par ljudi trudi da objasni i da argumente za svoje stavove. Kroz njihove odgovore mozete da naucite puno stvari koje mozda ranije niste znali i da to upotrebite u praksi. Ovo mi sad sve vise deluje kao neki inat jer niko sa te "druge" strane ne iznosi argumente vec samo svoje licne stavove.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 198 199 [200] 201 202 ... 407 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.11 sekundi sa 17 upita.