TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 354438 Teme od strane 24510 Članovi Poslednji član: Pariz

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 15, 2019, 01:48:08 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |  (Urednik: Slavisa Stojic)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 412 413 [414] 415 416 ... 501 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Vaš današnji doručak  (Pročitano 482784 puta)
Slavisa Stojic
Moderator
Top poster
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 8347


Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #1310 poslato: Oktobar 28, 2014, 09:31:12 posle podne »

Uh...danas sam bio nevaljao...  ;D

"Bela vešalica" oko 250 gr( sa roštilja, "ćumur varijanta", ali preživeću), sa oko 100 gr kuvanog krompira i paradajz salata...eh...to ti je ono kad imaš kafanu u komšiluku  ;D

Jak doručak...  :D
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11346


« Odgovor #1309 poslato: Oktobar 28, 2014, 09:08:58 posle podne »

Evo slike za one koji nisu videli kako to ispadne kada se ispece.Ovog puta mi je ispalo puno bolje nego pre :)
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11500


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #1308 poslato: Oktobar 28, 2014, 07:50:55 posle podne »

pa da stavim i ovde...   skuvajte pirinač u dosta mleka, sa ili bez šećera kako želite, i odmah na topao pirinač prospite mericu whey-a od vanile i dodajte cimet...  jagode ili neko bobičasto voće odgore se odlično uklapaju ;)
Sačuvana
Pecha
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2230


Eat clean, train hard, die anyway...

« Odgovor #1307 poslato: Oktobar 28, 2014, 10:14:19 pre podne »

Hahahahaha da da, uz rok i neki metal. Ustao u 7 da bih sve stigao sve, u pola 11 idem za BG, otvorim prozor a ono mrazina nevidjena. Popio kofein i zeleni caj, reko oblaci se sisice i da oznojis dupe. ;D Treba ostati fokusiran, ima jos dosta nedelja rada. Tek pocetak trece. :-\
Bravo za motivaciju, care :D!
;D ;D ;D
Sačuvana
Panta rei, panta res.
Miki91
Redovan član
****
Van mreže Van mreže

Poruke: 658


« Odgovor #1306 poslato: Oktobar 28, 2014, 09:51:29 pre podne »

Hahahahaha da da, uz rok i neki metal. Ustao u 7 da bih sve stigao sve, u pola 11 idem za BG, otvorim prozor a ono mrazina nevidjena. Popio kofein i zeleni caj, reko oblaci se sisice i da oznojis dupe. ;D Treba ostati fokusiran, ima jos dosta nedelja rada. Tek pocetak trece. :-\
Bravo za motivaciju, care :D!
Sačuvana
"Put the victim to bad, and wake the hero instead."
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11346


« Odgovor #1305 poslato: Oktobar 28, 2014, 09:49:55 pre podne »

200g ovsenih i 30g whey
Sačuvana
Pecha
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2230


Eat clean, train hard, die anyway...

« Odgovor #1304 poslato: Oktobar 28, 2014, 09:16:44 pre podne »

Svaka cast. Ode covek na posao, i svo radno vreme provede na PS forumu. ;D
Sačuvana
Panta rei, panta res.
TwinSix
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4430


« Odgovor #1303 poslato: Oktobar 28, 2014, 09:05:50 pre podne »

Nema odustajanja. Ja ustajem u 5:20 da bih stigao sve. Isplatiće ti se sigurno.  ;)
Sačuvana
Pecha
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2230


Eat clean, train hard, die anyway...

« Odgovor #1302 poslato: Oktobar 28, 2014, 09:04:19 pre podne »

Hahahahaha da da, uz rok i neki metal. Ustao u 7 da bih sve stigao sve, u pola 11 idem za BG, otvorim prozor a ono mrazina nevidjena. Popio kofein i zeleni caj, reko oblaci se sisice i da oznojis dupe. ;D Treba ostati fokusiran, ima jos dosta nedelja rada. Tek pocetak trece. :-\
Sačuvana
Panta rei, panta res.
TwinSix
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4430


« Odgovor #1301 poslato: Oktobar 28, 2014, 08:57:23 pre podne »

Svaka čast. To je posvećenost. Sluške i ''The eye of the tiger'', a??  :)
Sačuvana
Pecha
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2230


Eat clean, train hard, die anyway...

« Odgovor #1300 poslato: Oktobar 28, 2014, 08:55:50 pre podne »

Napolju mraz. :-\ Počelo je. Ko će na masu vreme je da krene... ;)
A ja malo pre dosao sa trcanja na obliznjem sportskom centru! :D
Sačuvana
Panta rei, panta res.
TwinSix
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4430


« Odgovor #1299 poslato: Oktobar 28, 2014, 08:54:22 pre podne »

Standardna kajgana na teflonu 9:2, galete i krastavčići. Napolju mraz. :-\ Počelo je. Ko će na masu vreme je da krene... ;)
Sačuvana
Pecha
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2230


Eat clean, train hard, die anyway...

« Odgovor #1298 poslato: Oktobar 28, 2014, 08:51:02 pre podne »

150g ovsenih i merica blenda, konacno.
Sačuvana
Panta rei, panta res.
boky95
Aktivan član
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 807


« Odgovor #1297 poslato: Oktobar 27, 2014, 11:25:39 posle podne »

@Aziz Shavershian Ma ja sam ti prosečna visina ali solidno napakovan, idem do 100kg i meni dosta  ;D Hvala ti, trudim se maksimalno B|

@Slavisa Stojic Znam i ja da je to malo proteina u zadnjem obroku + imam lufta izmeĂ°u zadnjeg i predzadnjeg obroka i tu bih trebao ubaciti nešto ali nema teorije, za sada barem ne :/

Da, prijatelji smo na fb-u. Hvala ti, par profi bildera mi je takoĂ°e reklo da imam genetiku dobru.. A ovo za ubacivanje proteina visoke biološke vrednosti se slažem u potpunosti ;)

Kad već nudiš pomoć .. deder pošalji mi neki sups da se doradim  :D Hvala na podršci, mnogo mi je potrebna pogotovo sad kada se spremam za Stena kup 27.12.2014 B|

@MightyMO Ako ti smeta slobodno briši naše postove koji nemaju veze sa temom ;)
« Poslednja izmena: Oktobar 27, 2014, 11:27:32 posle podne od strane boky95 » Sačuvana
Registruj se na Limundo preko ovog linka da i ja zaradim neku kintu:
www.limundo.com/ref/Magnum953
Slavisa Stojic
Moderator
Top poster
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 8347


Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #1296 poslato: Oktobar 27, 2014, 09:59:41 posle podne »

@Slaviša Stojić  pre sveha hvala ti što si izneo svoje mišljenje ;)  Trenutno se rukovodim kućnim a i svojim budžetom, nažalost.. Edukujem se i pratim sve, znao bih kako da isplaniram obroke ali za sada je ovako već neko duže vreme jer jednostavno finansije bolje ne dozvole.. Večera mi je tih 0.5l mleka već sigurno dve ipo godine i odlično me drži do ujutru.. Sa tegovima se družim oko 3 godine i ako mi veruješ retkost je to da sam imao meso ili neku svežu ribu na meniju ;) Mnogi kažu, a i ja sam da imam vrhunske rezultate s obzirom na ishranu i uslove u kojima treniram :D

Visok sam oko 180cm i trenutno imam 87kg, 18 godina( za nedelju dana punim 19 godina)  Trenutno sam neopredeljen vežbač i radim pola Powerlifting pola BB, kada bude više novca prelazim skroz na PL...i tako  :D

@Aziz Shavershian Naravno, imam nenormalne grudi, svi to kažu :) Jednom me je na takmičenju uhvatio grč u grudni mišić i morao sam skinuti majicu, znači nikada neću zaboraviti kako se od jednom skupilo 10ak ljudi oko mene i sa nevericom gledali i komentarisali mi grudi  ;D

Ok sve razumem po pitanju finansija i sl., ali ipak 500 ml mleka...čak i domaćeg...je malo proteina za jedan obrok...doĂ°e mu oko 15 gr...naravno da stavimo na stranu laktozu i sl. stvari...(dodaj bar "još po neko belance")

Prijatelji smo na FB, video sam slike, odličan si...imaš "dobru genetiku"...čini mi se da mali dodaci proteina visoke biološke vrednosti(kvalitetnih vrsta mesa)mogu dati odlične rezultate...

Samo kidaj, sve što možemo da ti pomognemo, tu smo...istrajnost pobeĂ°uje sve, za čoveka koji ima jasan cilj ne postoje prepreke...
Sačuvana
Stranice: 1 ... 412 413 [414] 415 416 ... 501 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.15 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.299 sekundi sa 19 upita.