TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398432 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 24, 2024, 05:38:04 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 159 160 [161] 162 163 ... 189 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Brza pitanja!  (Pročitano 702552 puta)
jekka
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #421 poslato: Januar 14, 2014, 01:53:59 posle podne »

Pa i da krenem sa nekim objasnjenjem, ti si od one sorte koja vec zna sve odgovore, tako da zasto bih :)

izvini a zbog cega si ovo pretpostavio?
mozda samo ja ovde tripujem da je forma foruma zamisljena tako da ljudi razmenjuju misljenja
Sačuvana
you could make a wish or you could make it happen
pedjoni986
Gost
« Odgovor #420 poslato: Januar 14, 2014, 01:49:08 posle podne »

Pa da,ali to je nesto drugo, za takmicenje se koriste mnoge metode haha..pricamo o naturalizmu i rekreativizmu, jer ovde smo vecina takvi.. za jednog naturalca koji zeli da maksimum izvuce u bb, dakle nekoj solidnoj formi unutar 12% BF indeksa, nema bolje od splita, sa full body programom ne mogu lepo oblici i simetrija da se izvuce, jer vezbac nije dovoljno fokusiran na jednu particiju ili dve koliko radi na treningu, nego pecka celo telo bzv.. to peckanje celog tela i full body moze biti jedino dobar kao vrsta kardia, sa sto manjim pauzama. ali ponovo mora biti prisutan jak anaerobni trening.
Sačuvana
BeastMode
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #419 poslato: Januar 14, 2014, 01:46:43 posle podne »

Realno , full body mislim da niko ali niko ne koristi , sem za carb deplete par dana pred takmicenje i to je to ... :)
Sačuvana
You are only strong as your weakest link!
pedjoni986
Gost
« Odgovor #418 poslato: Januar 14, 2014, 01:44:23 posle podne »

Pa i da krenem sa nekim objasnjenjem, ti si od one sorte koja vec zna sve odgovore, tako da zasto bih :) A i nema tu sta da se objasnjava, nijedan jaci rekreativac, semi profi ili profi tip ne radi full body pod sechkom, a pravo  da ti kazem, ne znam ni 3 % ostale sorte vezbaca koji radi full body..ima ih, ali izgledaju smesno.
Kvalitetno odradjeni split je najblagotvorniji sto se tice BB pristupa / definisanju i oblikovanju.
Sačuvana
jekka
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #417 poslato: Januar 14, 2014, 01:41:10 posle podne »

Pa ici ce nikako, pogotovu ako si krenuo sa sechkom, ma sa bilo cim da si krenuo full body je totalni promasaj, i najgora vrsta treninga.

au bre i ti ga pretera :D
objasnjenje?
Sačuvana
you could make a wish or you could make it happen
pedjoni986
Gost
« Odgovor #416 poslato: Januar 14, 2014, 09:57:02 pre podne »

Tropate gluposti, kafa ima prava dejstva jedino na prazan stomak i jedino tada ima smisla. Ja retko kad sam radio kardio na prazan stomak odmah ujutru, uglavnom sam posle treninga, naturalcu je uglavnom nebitno kada radi kardio u toku dana bitno je da zna da ga radi i kako da se ponasa pre i posle i to je cela poenta.

@pedjoni986 Kada se radi kardio posle treninga, gde je mesto proteinu tj. da li se uzima posle treninga ili na kraju posle kardio treninga?

Na kraju posle kardio treninga se uzima whey
Sačuvana
g3n1u5
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #415 poslato: Januar 13, 2014, 11:45:00 posle podne »

Tropate gluposti, kafa ima prava dejstva jedino na prazan stomak i jedino tada ima smisla. Ja retko kad sam radio kardio na prazan stomak odmah ujutru, uglavnom sam posle treninga, naturalcu je uglavnom nebitno kada radi kardio u toku dana bitno je da zna da ga radi i kako da se ponasa pre i posle i to je cela poenta.

@pedjoni986 Kada se radi kardio posle treninga, gde je mesto proteinu tj. da li se uzima posle treninga ili na kraju posle kardio treninga?
Sačuvana
Fitnes trkacica
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #414 poslato: Januar 13, 2014, 11:25:13 posle podne »

Da li su bolji izbor psenicne klice ili ovsene mekinje? Ove prve imaju samo oko 20g UH na 100g, ali im je ukus odvratan i nekako nadimaju (ne znam, mozda sam osetljiva na gluten-danas ih prvi put probala). Ovsene pak imaju 3 puta vise UH i dugo drze sitim, bas prijatan ukus... ili mi generalno preporucujete 1-1,5h pred trening da se drzim starih dobrih ovsenih ali PAHULJICA? Hvala!  :)

P.S. Da li neko uopsteno zna razliku klica, pahuljica i mekinja i sta je najbolji izbor za sportiste?
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #413 poslato: Januar 12, 2014, 04:31:47 posle podne »

Ma i za masu je full body shit..Gigantske serije su vec druga prica ;)
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #412 poslato: Januar 12, 2014, 04:21:01 posle podne »

Bolje osecanje i bolji rezultati dva razlicita pojma, ja se najbolje osecam kad lezim i jedem prase, to ne znaci da cu bolje napredovati :D Ma dobro radi kako mislis da treba ti si znas :D
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #411 poslato: Januar 12, 2014, 04:09:49 posle podne »

Pa ici ce nikako, pogotovu ako si krenuo sa sechkom, ma sa bilo cim da si krenuo full body je totalni promasaj, i najgora vrsta treninga.
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #410 poslato: Januar 12, 2014, 04:07:25 posle podne »

Sta li ce ti pa full body u zivotu haha
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #409 poslato: Januar 12, 2014, 04:04:32 posle podne »

Sačuvana
stefolinhoo
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #408 poslato: Januar 12, 2014, 03:56:36 posle podne »

Zavisi kojeg je intenziteta kardio,ako je nizi intenzitet onda se radi na prazan stomak!Ako je HIIT onda se pretezno trosi glikogen kao energija pa je preporucljivo imati obrok pre treninga.Ja pijem uvek pred kardio ujutru kafu na prazan stomak.
Sačuvana
Ima tres tresu, ima naj najke i ramena siroka ko regal
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #407 poslato: Januar 12, 2014, 03:53:57 posle podne »

Kafa pre treninga je dobra zbog stimulansa,ali kafa na prazan stomak nikako nije dobra :)
Bilo bi super kad bi ustao sat,sat i po ranije,pojeo nešto minimalno,popio kafu i otišao na kardio.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 159 160 [161] 162 163 ... 189 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.05 sekundi sa 13 upita.