TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398438 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: Jelena Nedeljkovic

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 25, 2024, 02:36:46 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 18 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: POTREBAN HARD PROGRAM  (Pročitano 61235 puta)
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #88 poslato: Februar 04, 2011, 03:21:32 posle podne »

Idi po 5g pre u toku i posle treninga,mozes kasnije i povecati dozu,narocito u danima sa manje hidrata,glutamin po 10g.Tecne amino mozes i ne moras,ubaci ih u neki medju obrok po izboru.
Sačuvana
biljanans
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #87 poslato: Februar 04, 2011, 03:12:40 posle podne »

BCAA koju kolicinu pre, za vreme i posle treninga?
Ako koristim BCAA za vreme treninga onda mi ne treba tecne amino?
I koja kolicina glutamina?
Na Charge reagujem isto, vilenim nocu do 2 h  :), ali preko dana se osecam odmorno, imam snage, cak mi se cini i vise nego pre, tako da mi to ne pretstavlja problem
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #86 poslato: Februar 04, 2011, 03:05:53 posle podne »

BCAA pre u toku i posle treninga,ubaci glutamin i pre spavanja,ostalo je sve ok.Kako sada reagujes na charge?
Sačuvana
biljanans
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #85 poslato: Februar 04, 2011, 02:54:37 posle podne »

Treba mi pomoc oko suplementacije.
Koristim : - whey za dorucak i posle treninga
              - glutamin 10 g posle treninga
              - liquid amino 2 kasike u toku treninga
              - omega 3 od 4 g do 6 g dnevno
              - charge 1 ujutru i 2 pre treninga (samo danima kada treniram)
              - multivitamin
Danas sam kupila BCAA koji dugo nisam koristila samo zbog njegovog ukusa  :-X.
Kada da koristim BCAA i u kojoj kolicini?
Da li mi je potreban liquid amino pored BCAA?
Da li je druga suplementacija koju koristim ok ili treba nesto menjati?
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #84 poslato: Februar 03, 2011, 02:31:59 posle podne »

što se tiče devojaka u teretani, sve mi je jasno... zaista se retko viĂ°aju devojke koje ozbiljno rade sa tegovima...

ali, u prodavnici gde radim je još očiglednije koliko ljudi traže "prečicu" za uspeh...  u suštini, nema druge, ukoliko ljudi traže savet od vas rećićete im kako i šta, bez prisiljavanja, a na njima je da odluče šta je pametno a šta ne... ne znam zašto, ali uglavnom uvek bude ona druga opcija :)

a što se foruma tiče, postoji puno načina da se doĂ°e do dobrog saveta, a forum je jedan od boljih, ko je spreman da malo sedne i iščita i isfiltrira informacije...

nema mi ništa draže od toga kada se neko vrati na forum kroz mesec, dva tri i pohvali se rezultatima koje je dobio zahvaljujući, izmeĂ°u ostalog, i našem forumu
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #83 poslato: Februar 02, 2011, 05:18:56 posle podne »

Pecurke,paprika,luk slobodno mozes dakombinujes bilo uz meso ili jaja.
Sačuvana
Brankica Ilic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #82 poslato: Februar 02, 2011, 04:19:41 posle podne »

Posto mene nije sramota da bilo sta pitam, imam jos jedno pitanje koje sam zaboravila  :)
Gljive da li mogu da jedem (dinstane na vodi i luku) i da li moze i u vecernjim satima, posto mi je to mnogo lepo uz meso  :)
[/quote]

Ne vidim zasto ne bi mogla ja ih jedem sto kombinovano uz meso sto nekad za dorucak ili veceru sa jajima, cisto da malo promenim ukus i jednolicnu ishranu.
Sačuvana
biljanans
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #81 poslato: Februar 02, 2011, 03:40:50 posle podne »

Taj obrok oko 12 h ne moze da bude rucak, zato sto sam jos na poslu, zato tu nikada ne znam sta da pojedem da izdrzim do rucka, a da ne zabrljam.

Možda jedna konzerva tune u salamuri  ili  jedan proteinski šejk sa vodom i nekoliko badema npr. ?    Marko?  Biljana?
:)

Dorucak mi je najcesce whey sa ovsenim. Izorganizovala sam se, ponesem malo mesa i povrca i to mi super dodje oko 12 h  ;) . Ali tvoj predlog je odlican za dane kada mi je dorucak bez ovsenih i whey-a.
Monika, za bar cokoladice, hvala ti  :-* , na njih sam skroz zaboravila. Pa i to moze da bude jedna od opcija za 12 h  :)

Forumi su jedan od nacina ali iskreno nisam sigurna da bih kao zenski pocetnik bilo sta pitala iz bojazni da ne ispadnem glupa. BB je kompleksan sport i potrebno je vreme da se osnove savladaju.   

Tesko da bilo sta u zivotu mozemo da savladamo ako ne pitamo. Svi mi imamo znanje i iskustvo u oblasti koja nam je profesija, a za ostalo moramo da pitamo  ;)
Posto mene nije sramota da bilo sta pitam, imam jos jedno pitanje koje sam zaboravila  :)
Gljive da li mogu da jedem (dinstane na vodi i luku) i da li moze i u vecernjim satima, posto mi je to mnogo lepo uz meso  :)
Sačuvana
biljanans
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #80 poslato: Februar 02, 2011, 03:06:01 posle podne »

Mislim da ima i dosta onih koje zele da menjaju i potrebni su im saveti, ali gde da ih dobiju. U teretanama? Cast izuzecima, ali mnogo trenera izigravaju manekene u teretani, koliko vidim drze personalne treninge po nekada, gledaju kako mnogo njih nepravilno radi i bas ih briga da edukuju nekoga, ukoliko taj neko nije spreman da plati personalne treninge. Dugi niz godina sam u teretani i ovo je u zadnje vreme sve ucestalije, na zalost.
Istina ima i onih, kojima je za sve sto im kazes, odgovor "ali ja to ne mooooogu"
Sačuvana
Brankica Ilic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #79 poslato: Februar 02, 2011, 02:44:25 posle podne »

Nije problem u tome sto rade trbusnjake po sat vremena vec je problem sto ne znaju sta bi drugo radile i kako da treniraju. Čim su tu dosle imaju neki plan ali je potrebno da ljudi koji su zaposleni u teretani pruze adekvatnu kratku edukaciju. ipak niko se nije naucen rodio i svi mi smo imali nekog ko ce nas uputiti bar u pravilno izvodjenje vezbi. Devojke koje dolaze u teretanu u koju i ja idem sve jako lepo prihvate moje savete i hoce da nauce. Ipak nisu svi spremni da plate privatnog trenera. Iz ovih razloga a i zbog populatizacije ovog predivnog sporta ako bi svako od nas dao dobronameran savet po pitanju treninga i izvodjenja vezbi mislim da bi se i razne predrasude razbile. Forumi su jedan od nacina ali iskreno nisam sigurna da bih kao zenski pocetnik bilo sta pitala iz bojazni da ne ispadnem glupa. BB je kompleksan sport i potrebno je vreme da se osnove savladaju. iz tih razloga je jednostavnije otici na pilates ili aerobik.

Zato smo svi mi ovde i treba da damo svoj doprinos  :)

PS Verovatno primecujete da sam danas raspolozena da svet ucinim boljim...ah taj PMS  ;D   
Sačuvana
BojanLeet
Napredni član
Van mreže Van mreže

BRO-SLAYER

« Odgovor #78 poslato: Februar 02, 2011, 02:27:06 posle podne »

Najjace je kad rade trbusnjake po sat vremena :D Znaci ja dodjem , i kad izlazim one jos uvek rade
Sačuvana
You know how dumb the average person is, right? Well by mathematical definition, half of everybody is even dumber than that.
Brankica Ilic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #77 poslato: Februar 02, 2011, 02:06:07 posle podne »

To sto se plase teretane je velika steta, a istina je da aerobik sa kojekakvim zvucnim nazivom je najvise posecen. Ali ima i dosta njih koji krenu u teretanu, treniraju totalno pogresno i brzo odustaju sto je stvarno velika steta.
Odreci se ukusne hrane je za mnoge najteze iako ovaj nacin ishrane uopste nije bezukusan, pogotovo ne meni sto sam veliki ljubitelj mesa, jos da mogu slatko  ::) milina jedna  ;D. Po meni su mnogo gore dijete koje mnoge devojke i zene koriste, izgladnjuju se i prave sebi jos gore.
Zato bih volela da ovaj forum bude mnogo vise posecen od strane zenskog sveta, ali ... ne znam zasto nije tako.

razmisljanje vecine devojaka je da ako jedes 5 puta dnevno nema sanse da smanjis mast...kad im pricam o tome one odobravaju tu , ali neka hvala, nisu spremne da eksperimentisu.

Kada me pitaju sta jedem jer hoce i one tako da se hrane...prvo zele da zamene ovsene muslijem i korn flexom, a potom iz bla, bla, bla razloga ne mogu one bas tako...jbg...i opet bla bla bla.

Ja tu vec izgubim volju za daljom pricom ali ako uspemo da se nategnemo i dodjemo do treninga, uglavnom bi one sve neki pilates ili aerobik OMG... Ako se pak odluce za teretanu bucice od 4 kg su maximalne tezine kojim ce da rade jer zaboga ne zele da budu kao Biserka......... i jos ono kukanje joj ne mogu, tesko je, jel moze neka druga vezba, ne mogu danas da idem na trening...i opet bla, bla, bla...

Retke su one koje koje su spremne da licne predrasude razbiju edukacijom ili tudjim savetima.

Ipak instant resenje skidanja kila iz žute štampe je efikasnije od realne postavke problema i resavanja istog.

Nazalost je tako ali imam utisak da se stvari polako popravljaju. Ja bih stvarno volela da nas bude više jer sve mi imamo iste probleme a mozemo jako lepo pomoci jedni drugima. ;)
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #76 poslato: Februar 02, 2011, 12:24:14 posle podne »

Taj obrok oko 12 h ne moze da bude rucak, zato sto sam jos na poslu, zato tu nikada ne znam sta da pojedem da izdrzim do rucka, a da ne zabrljam.

Možda jedna konzerva tune u salamuri  ili  jedan proteinski šejk sa vodom i nekoliko badema npr. ?    Marko?  Biljana?
Moze i tako.
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #75 poslato: Februar 02, 2011, 09:15:26 pre podne »

Nije problem, samo jos da dovucemo zenski svet ovde na forum  ;)  i da na sopstvenom primeru vide da to i nije tako tesko a jos manje nedostizno, postici zeljenu formu.
Kada samo pomislim koliko zena i devojaka muku muce sa celulitom i sta sve bezuspesno koriste i koliko para bacaju na beskorisne kreme, masaze, ultra zvukove i druge gluposti koje "otklanjaju celulit" kao u bajci  ::), a toliko je lako resiti se toga, sto sam uspela za samo nekih 40 dana, prateci plan ishrane koji si mi savetovao uz naravno redovne treninge  :)

konačno da čujem da još neko ovako razmišlja :) 
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #74 poslato: Februar 02, 2011, 09:14:12 pre podne »

Sačuvana
Stranice: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 18 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.237 sekundi sa 18 upita.